povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

#273097
Nekaj novosti: 12 tekov, prvi je pomladni tek na Jesenicah (novo v pokalu), nov je tudi Gorjanski tek in tek na Pokljuki (Rudno polje)...
Začetek že 17. marca...in bolj normalno razmerje (relativno) ravninskih in gorskih tekov.
Sem za letos malce planiral, da bi morda spet enkrat šel na primorske teke, pa se morda še premislim :roll: .

lp, vencelj
#273156
Ob pogledu na razpored tekem za Gorenjski pokal sem vsako leto bolj razočaran. Kot privrženec gorskih tekov opažam, da so le trije malce v hrib, vse ostalo pa bi spadalo bolj pod okrilje Prekmurskih tekov, saj skupna višina 12 tekem znese skromnih 2440m. Vidi se, da je moj prijatelj Janez maratonec.
Še dobro, da obstajajo Primorski gorski teki...
#273184
Oj, Tonek, tisti trije "malce v hrib" so dovolj, da tam ne bom tekel. Predvsem Dražgoški gori, ki jo imam na dosegu roke (na štart sem vedno prišel peš) sem se že pred leti striktno odrekel.
http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... tekih.html

LP, vencelj
#273187
Tisti "pravi" gorski so res trije ampak je velika večino ostalih zelo razgibanih razen pomladnega in Šenčurja, ki sta ravninska. Misim, da je pravo ravnovesje. Ne vem zakaj bi moral biti to gorski pokal.. ?
Za vsakega nekaj ane?
#273414
Hahaha sploh opazil nisem. Prav vesel sem, da je ni več, ker take antipropagande kot je bila KG10ka ni nikjer. Da vse kar ti dajo v "vrečki" je čez rok uporabnosti ali od pradobnih jurišov na Vršič ncncnc. Boljše, da nebi nič dali in bi bil pač tek kot tek.
Uporabniški avatar
 vencelj
#274279
Uvodna tekma gorenjskega pokala se nazadržno bliža, le še tale delovni teden, pa bo sobota tu. Gorenjci smo imeli en mesec manj časa za priprave kot prejšna leta, ko se je začelo s Kriško goro, a ni dvoma, da je večina tekačev dobro izkoristila ugodno zimo (predvsem udeleženci kranjske zimske tekaške lige in lige na Sv. Primoža) in na jeseniški 10ki lahko pričakujemo odlične rezultate. :juhuhu: :lauf:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
#281512
Včerajšni mošenjski tek je bil že sedmi od dvanajstih za Gorenjski pokal. Sedaj je pred dopusti samo še 3. gozdni tek na Pokljuki (30.junij), potem pa sledijo:
:arrow: 22. tek po Dovžanovi soteski, zame eden lepših v pokalu (poleg Visoškega), a se žal letos prekriva z domačim Ratitovcem;
:arrow: 8. tek na Dražgoško goro 26. avgusta (ne bom komentiral, ker ne bi mogel drugače, kot da bi potem to nekdo označil za provokativno... :FO: ). Poznam tekača, ki pravi, da ne teče na tekih, ki imajo v imenu besedo na!;
:arrow: 2. Groharjev tek v Sorici, 8. september (zaključek pokala mladih);
:arrow: 4. Šenčurski izziv 6. oktobra.
:juhuhu: :juhuhu:

Ena mi še manjka...

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA