povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

#320447
vencelj napisal/-a:
milk napisal/-a:Zakaj nič ne piše, katere tekme štejejo za pokal. Ali je mogoče pokal celo ukinjen?!


Milk, pokal ni ukinjen, sedaj so tekme dobile tudi to oznako: http://www.gorski-teki.si/

LP


Končno so uspeli označiti pokalne tekme s "pokal 1 - 6", prej tega ni bilo in ni bilo jasno katere tekme bodo štele za pokal.
Moja udeležba bo letos največ polovična. Verjetno Osolnik, malo manj verjetno Šumberk in seveda Grintovec, če se bom na tekmo pripeljal med dopustom, s kolesom, iz Cresa, dan pred njo; - dan po njej pa nazaj.
#320478
milk napisal/-a:Moja udeležba bo letos največ polovična. Verjetno Osolnik, malo manj verjetno Šumberk in seveda Grintovec, če se bom na tekmo pripeljal med dopustom, s kolesom, iz Cresa, dan pred njo; - dan po njej pa nazaj.


Nekaj me zanima, Mile: ali imaš res za celo leto tako sprogramirano, da že sedaj točno veš, kje boš na določen dan enkrat v naslednjih mesecih ali, npr., čez pol leta :?: :?:
Jaz niti za jutri še ne vem, kje bom (ali kje ne bom)... :mrgreen:

LP, vencelj
#320484
vencelj napisal/-a:Nekaj me zanima, Mile: ali imaš res za celo leto tako sprogramirano, da že sedaj točno veš, kje boš na določen dan enkrat v naslednjih mesecih ali, npr., čez pol leta :?: :?:
Jaz niti za jutri še ne vem, kje bom (ali kje ne bom)... :mrgreen:
LP, vencelj

Saj ravno zato me moti, če je za določene tekme, ki se jih želim udeležiti, razpis objavljen tik pred zdajci. Dopust imam že za celo leto vpisan, večinoma po krajših obrokih, le tisti za Cres bo daljši. Ker sem šele sedaj izdelal dovolj natančen koledar tekem za celo leto, bova naslednji teden s šefom vpisala vse proste dneve, za celo leto. Pozneje sproti še kaj popravim, če se kak datum spremeni. Tako oba veva pri čem sva in je potem manj skrbi, da bi na kateri datum pozabil in ga nebi splaniral. Trenutno imam na koledarju 55 tekem, toda mogoče bo katera (predvsem tekaška) odpadla in kaka kolesarska dodala, če se mi bo uspelo uvrstiti na kolesarsko svetovno prvenstvo, ki bo v Ljubljani.
#326516
Na tole temo smo malce pozabili, medtem se je zgodila Socka (DP štafete), pa tudi že prva posamična tekma za pokal in DP za veterane na Osolniku, bliža pa se druga tekma za pokal, DP v disciplini gor-dol in izbirna za EP: http://www.gorski-teki.si/sezona14/razp ... omzale.pdf
#326621
Druga tekma za pokal je naprej, rezultati so: http://www.ak-domzale.si/tl_files/galer ... ultati.pdf :!:
V nedeljo, 8. junija, tekače vabimo v Železnike, na 19. tek na Ratitovec: http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... -ratitovec

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA