povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 vencelj
#361898
Kdaj in kje bodo glavna tekmovanja v gorskih tekih v letu 2019?
Odbor združenja za gorske teke AZS je pripravil že osnutek koledarja domačih tekmovanj v gorskih tekih v letu 2019.

https://gorski-teki.si/artikal_Kdaj-in- ... letu-2019-
Uporabniški avatar
 vencelj
#365683
Podelitev priznanj za Pokal Slovenije v gorskih tekih v Kamniku


PROGLASITEV NAJUSPEŠNEJŠIH GORSKIH TEKAČEV V POKALU SLO V GT V SEZONI 2019 . V letošnji tekaški sezoni so imeli otroci in mladinci osem tekem, ki so štele za pokal (Sveti Primož, Čaven, Ratitovec, Podbrdo, Grintovec, Bukovica, Kotredež, Šmarna gora). Ti so se še pomerili na teku v Smledniku, ki je štel za šolsko državno prvenstvo. Odrasle kategorije so se pomerile na petih tekmah (Čaven, Ratitovec, Grintovec, Kotredež, Šmarna gora). Poleg pokalnih tekem so se pomerili še na državnem prvenstvu v gorskem maratonu v Podbrdu, Gorski maraton štirih občin in prvič na državnem prvenstvu v trail teku v Rušah, Pohorje ultra taril. Veterani so imeli še posebno veteransko prvenstvo v teku gor na Malo goro...

https://gorski-teki.si/artikal_Podelite ... v-Kamniku1
Slika
Uporabniški avatar
 zz topka
#365688
Zdej sem jast po poti na moj hribček mal študirala in doštudirala :D , da če bi bla jast pr Slika, bi vsekakor nagradila tudi nekoga, ki prihaja že dolga leta na vse možne gorske tekme in v vseh teh letih že prekleto :!: dobro ve, kaj je prav in kaj ne, pove, kaj je na tekmi narobe, to ošinfa ( pa magari samo zlimana pašta), da se morebiti to naslednjič popravi, pove pa tudi, kaj je prav, pride naslednjič na tekmo, četudi je bil sam zgrajan s strani organizatorja, tekmuje sam s sabo, si primerja svoj čas s preteklimi, pohvali najboljše in se naslednje leto vrne.
Ja, Tonek, to si ti in jast bi ti dala posebno nagrado za vse to, kar si!
Slika
Evo, pa naj ti bo ta pokal za tvoj prispevek!
 TONEK
#365689
Valentina, to si pa tako lepo napisala, da se mi je (pri mojih letih) kar milo storilo in je moj odziv zdajle kar malce sentimentalen in imam čisto prazno glavo :cry: Najbrž še ne veš, da sem bil v Kamnik povabljen tudi jaz, (in sem se tudi odzval) vendar bolj zaradi pomote - Miha mi je okrog vratu obesil zapoznelo medaljo - pri razglasitvi na Šmarnci so tistih nekaj tastarih priključili mladcem. Najbrž smo bili prehitri :lol: , ali pa premalo sivi, da so se ušteli.
Valentina, verjemi, da ne rabim nobenih potrjevanj od okolice, lepo si napisala, da se primerjam le še sam s sabo, copat pa nikakor še ne morem obesit na klin, saj, šmenta, me še vedno nič ne boli :D .
V nedeljo pa Kališče!
 klas
#365690
:laola
Čestitke vsem, mladim in starim, ki s(m)o :lol: se borili na gorskih stezah v 2019.
Pa tudi organizatorjem...
Razvrstitve povedo veliko, ne pa vsega ... 8)
.
Vsi skupaj smo lahko veseli in ponosni, da obstajata v tej "branži" še dve legendi na T:
:juhuhu: naša: zz Topka :clap: in
:juhuhu: naš: Tonek :clap:

Z vama je vse skupaj zaprmejdunaj :D še bolj veselo, pristno in truda vredno !!
 TONEK
#365694
Hvala, ˇ@klas!
Ko se srečava, me pocukaj za rokav :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA