vse o tekaški in drugi opremi Tekaškega foruma - najave, naročila, pojasnila, ...
#182891
zadnja novica (10.06.2009 10:17):

dresi bodo na voljo 24. junija 2009. prej dobava žal ni možna...

===============================================================

Spoštovane članice in člani Tekaškega foruma,

Med nami je kar nekaj triatlonk in triatloncev, ki se udeležujete tekmovanj od šprintov do ironmanov. Izrazili ste željo po TF dresih za triatlon zdaj jih lahko naročite.

Pogoj, da se dresi izdelajo, je najmanj 20 naročil. Zato bomo najprej zbrali vaša naročila. Če jih bo dovolj, bomo dali drese v izdelavo. Plačilo dresa boste tako opravili šele, ko bomo imeli dovolj zbranih naročil za izdelavo.


Model dresa je unisex, velikosti pa so univerzalne - primerljive z vsemi ostalimi velikostmi. Številke so:

- ženske: 36/38, 38/40, 42, 44
- moški XS, S, M, L, XL, XXL

Napačno naročene velikosti bo možno zamenjati!


Cena:
Cena dresa je 50,00 €

Videz opreme:
Videz dresa lahko vidite na spodnji sliki. Osnova je črna, na vrhu pa dizajn z odtisi nog kot na tekaških dresih, zadaj bodo lahko vaša imena.

Slika

Drese smo preverili in so dobre kvalitete. Kot referenco naj navedemo, da so prav taki dresi sedaj v izdelavi za Triatlonsko zvezo Slovenije.

Način naročila:
Vaša naročila sprejemamo IZKLJUČNO po elektronski pošti na naslov karmen.jakob@esc.si . Naročila v tej temi ali po zasebnih sporočilih ne štejejo. Velja le naročilo po elektronski pošti!

Obvezno navedite, kakšno ime naj bo napisano na dresu! Upoštevali bom tudi vaše tipkarske napake, zato bodite pozorni.

Če imena ne želite, to izrecno napišite!

Pri naročilu navedite torej: velikost dresa ter ime, ki ga želite na dresu.


Čas naročila:
Vaša naročila sprejemamo od objave tega razpisa do srede, 27.05.2009 do 20:00. Upamo, da je en teden dovolj za odločitev. Naročila, prejeta po tem času, ne bomo upoštevali!

Prejem naročil bomo sproti potrjevali po elektronski pošti.


Čas in način plačila:

Prosim vse, ki ste drese naročili, da jih takoj tudi plačate. Cena enega dresa je 50 evrov.

Znesek nakažite na TRR SI56 0510 0801 2247 988 (Abanka)
ESC d.o.o., Zadobrovška cesta 9, 1260 Ljubljana Polje


V namen napišite svoje ime in dopišite 'TF dresi', v sklic dajte tekoči datum.

Če želite dobiti dres po pošti, dodajte 5 evrov za stroške pakiranja in pošiljanja - hvala!


Prevzem opreme:
Opremo bo predvidoma možno prevzeti od 24. junija 2009 dalje. Kraj, čas in način prevzema bo objavljen tu. Možnosti je veliko - osebni dogovor, prireditve, redna vadba TF, ...

Opremo lahko pošljemo tudi po pošti a v tem primeru po povzetju poravnate stroške pošiljanja (ovojnica ali paket in poštnina). Ti stroški se običajno gibljejo med 3 in 5 evri.

Če želite opremo prejeti po pošti, to navedite ob naročilu.


Vprašanja?
Vaša vprašanja postavljajte tu. Naročajte na elektronsko pošto karmen.jakob@esc.si.

Karmen bo poskrbela, da bojo vaša naročila zabeležena in potrjena.

Hvala in veliko tekaško kolesarsko plavalnih užitkov!
#182937
[quote="miro"]Kje bi lahko preveril velikost? Dres z imenom bo težje zamenjati!
Lp
Miro[/quote]

Jaz sem velik 174cm in težak 70 kg, pa mi je bil dres velikosti M kot ulit. V dresu je 20% elastana tako, da zelo lepo ''prime''. Mislim, pa da ima Ero še kakšen dres velkosti L ali M za probo...
#182948
[quote="ero"]Najbolj pomembna razlika je plenica :) Torej pena, ki te ščiti na kolesu. Ta je tanjša od klasične kolesarske, ker v tem dresu pač tudi tečeš in plavaš.

Več in bolj strokovno naj pa triatlonci povejo...[/quote] Pena je sestavljena iz SKINLIFE materiala, Polimad SKINLIFE / Elastan

Z vsemi potrebnimi lastnostmi: zračen hitrosušeč, prijazen za kožo...
#182961
Ero, samo eno pripombo imam: je moč kam spraviti še en ali dva žepka (za gele, ploščice, svetinjico...), sicer pa sem nadnavdušen nad pobudo.

IN morda bi lahko rekli kako o prostovoljstvu: kaj, ko bi na dres opalili - recimo namesto onega šavja - logo kakšne pozitivne zadeve in s tem (ino recimo z dodatnimi par evri pri ceni) podprli kakšen dober namen? To je samo ideja, ki naj se malo uleži, ampak na tavelikih in naših maratonih se mi zmeraj milo stori, ko vidim 'charities' na hrbtih.
#182963
[quote="ton"]Ero, samo eno pripombo imam: je moč kam spraviti še en ali dva žepka (za gele, ploščice, svetinjico...), sicer pa sem nadnavdušen nad pobudo.

IN morda bi lahko rekli kako o prostovoljstvu: kaj, ko bi na dres opalili - recimo namesto onega šavja - logo kakšne pozitivne zadeve in s tem (ino recimo z dodatnimi par evri pri ceni) podprli kakšen dober namen? To je samo ideja, ki naj se malo uleži, ampak na tavelikih in naših maratonih se mi zmeraj milo stori, ko vidim 'charities' na hrbtih.[/quote]
Na hrbtu bodo žepki (podobno kot pri kolesarskih dresih)...
#182965
ton napisal/-a:IN morda bi lahko rekli kako o prostovoljstvu: kaj, ko bi na dres opalili - recimo namesto onega šavja - logo kakšne pozitivne zadeve in s tem (ino recimo z dodatnimi par evri pri ceni) podprli kakšen dober namen? To je samo ideja, ki naj se malo uleži, ampak na tavelikih in naših maratonih se mi zmeraj milo stori, ko vidim 'charities' na hrbtih.


tole je pa najbrž za drugo temo in daljšo debato :) načeloma se strinjam a ko pride do določitve ciljne skupine za dobrodelnost, imam vedno težave... saj veš, da na TF kar nekaj naredimo za to. vedno si zraven :)

ja, bo treba odpreti novo temo. kar začni :wink:
#182968
[quote="AVI"]...zanimiva in mamljiva ponudba....[/quote] Res je... Dres je dejansko primeren tudi za samo tekače (podloga dejansko ne moti - preizkušena je povsem mokra in to na daljšem teku), pa tudi za kolesarski dres je zelo primeren (prekolesarjeno 180km na Ironmanu...)
#182973
Iz radovednosti, ker še nikoli nisem bil na triatlonu. Če imaš tak dres, potem samo natakneš nogavice in čevlje pa si že na kolesu. Najbrž se vmes hitro obrišeš z brisašo, dres se pa posuši medtem ko si na kolesu? Jelenova kožica oz. poli substitut se tudi posuši, čeprav na njem sediš? In nič ne ovira pri teku? Verjamem, da so vprašanja odveč, ker je to triatlonski dres, kaj pa drugega...

Glede menjave velikost in potiska z imenom pa tudi mene bega, kako se lahko to izvede... Jaz sem 185 in 84 kg, pa imam tudi M, tako kot 14 kg in 10 cm nižji Mazi. Je že tako, da je treba bit previden. Ko sem naročil iz livestrong iz amerike velikost M, mi je bila pa še nekoliko mlahava - da nimajo za američane posebnih standardov? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA