vse o tekaški in drugi opremi Tekaškega foruma - najave, naročila, pojasnila, ...
#288205
Kot že pred poletjem obljubljeno je sedaj končno realizirano - Naročila nove TF opreme iz Asicsove kolekcije so odprta do 21. septembra. Materiali in modeli so res odlični. Nekateri ste jih že imeli možnost pomeriti na TF pikniku. Ostali pa boste imeli možnost to storiti še na stojnici Tekaškega foruma v nedeljo 16.9. na Ekomaratonu.

Imate pa seveda tudi možnost dotiska imena na majice - kar morate dodatno javiti po izvedbi naročila na mail oprema@tekaskiforum.net, ker zaenkrat v spletni trgovini še ni možnosti dopisanja opomb.

Naročila so izključno preko spletne trgovine http://tekaskiforum.moja-kosarica.si/si/ - ker smo spletno trgovino štartali na novo, vas prosim, da na oprema@tekaskiforum.net javite če so kakšne težave pri naročanju.

TOREJ NE POZABI :)
NAROČILA NOVE TF ASICS KOLEKCIJE SO ODPRTA DO 21. SEPTEMBRA do 12 ure.
OPOZORILO - DOBAVA OPREME BO PREDVIDOMA med 15. in 19. OKTOBROM oziroma upamo da še prej! V IZDELAVO BODO ŠLA LE PLAČANA NAROČILA
(do vključno vidna 24.9.), SAJ JE OPREMA (majice) POTISKANA Z IMENI, ZATO JE NEUPORABNA ZA DRUGE MOREBITNE KUPCE. Strošek dostave po pošti znaša 3,00 €. Možen je tudi osebni prevzem v LJ ali na katerem od tekov.
net

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA