- 14 Apr 2005, 11:46
hojla in takole je. s flisi smo imeli zaradi čudnih velikosti pri temnih barvah kar nekaj težav. a naj najprej pojasnim ozadje. veriga je taka:
proizvodnja nekje na Kitajskem -> Promodoro (Nemčija) -> Acron (Slovenija) - > TF (Ero) -> vi, kot nosilci flisov
no, nekje v procesu proizvodnje je Promodoro zamenjal fabriko in rezultat je zmeda, ki smo je bili deležni.
predlagam naslednje:
- če vam je flis premajhen in zanj niste našli uporabnika, mi ga vrnite. šel bo v fond TF in prepričan sem, da bo našel lastnika
- ob vrnitvi povejte, če želite nov flis ali vrnjen denar in bomo uredili
ob tem lahko seveda naročite tudi nove flise. vse velja tako kot prvič.
rok za naročila je 21.04.2005 do 10:00
naročila pošljite na moj emajl: ervin.sramel@guest.arnes.si
cene flis majic so:
otroška: 2.300,00 SIT
odrasla (S-XL): 2.600,00 SIT
odrasla (XXL): 2.800,00 SIT
dobavitelj zdaj zagotavlja prave velikosti majic!
plačilo na TRR 02013-3202514668 za Ervin Šramel, Polanškova 6, 1231 Črnuče. pri namenu plačila obvezno pripišite svoj nick.
za podrobnosti poglejte še prvotno temo
proizvodnja nekje na Kitajskem -> Promodoro (Nemčija) -> Acron (Slovenija) - > TF (Ero) -> vi, kot nosilci flisov

no, nekje v procesu proizvodnje je Promodoro zamenjal fabriko in rezultat je zmeda, ki smo je bili deležni.
predlagam naslednje:
- če vam je flis premajhen in zanj niste našli uporabnika, mi ga vrnite. šel bo v fond TF in prepričan sem, da bo našel lastnika
- ob vrnitvi povejte, če želite nov flis ali vrnjen denar in bomo uredili
ob tem lahko seveda naročite tudi nove flise. vse velja tako kot prvič.
rok za naročila je 21.04.2005 do 10:00
naročila pošljite na moj emajl: ervin.sramel@guest.arnes.si
cene flis majic so:
otroška: 2.300,00 SIT
odrasla (S-XL): 2.600,00 SIT
odrasla (XXL): 2.800,00 SIT
dobavitelj zdaj zagotavlja prave velikosti majic!
plačilo na TRR 02013-3202514668 za Ervin Šramel, Polanškova 6, 1231 Črnuče. pri namenu plačila obvezno pripišite svoj nick.
za podrobnosti poglejte še prvotno temo

Nazadnje spremenil ero, dne 29 Avg 2005, 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.