splošno, vabila, poročila, ...

Moderator: bubi

 kofols
#115516
TF-O-CONTEST

Razpisuje se nagrada za najboljšega člana TF v skupni razvrstitvi zimske o-lige! Upošteva se vse rookije, ki niso člani O-klubov, da bo fer.

Koledar preostalih tekem
http://www.orientacijska-zveza.si/datot ... 007_08.xls

Če se boste opogumil za nastop (lahko je tudi domače narejen kompas), kar sporočte svoje logine na tekmi, komentarje pa tu gor!
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#115555
Kaj pomeni "rookije" :?: , in kaj pomeni "sporočite svoje logine" :?:
 luzr
#115556
@DuleKTKV:
Rookie je v ameriškem slengu izraz za začetnika, natančneje bi se temu manj slovensko reklo gušter.
Login pomeni geslo ali prijavno kodo. Nekateri zelo radi uporabljajo izraz "logirati se" namesto prijaviti.
 kofols
#115564
Prva tekma od preostalih je že danes.

OK. Pravila so jasna. Vsako leto proba kakšen, zdej upamo da se kakšen in da se še vidmo. Dule super, imaš prednost od lani :D

Bom lestvico objavil tu gor, sam moram še preverit če je že kdo gor!
 kofols
#115780
Zdravo!

Zgodil se je delni popravek pravil. Lestvica se bo razširila na vse začetnike in ne samo TFjevce, da bo stvar bolj zgledala, tud ker stvar na TF še ni prav IN. ....No nekaj tekačev TF je vseeno gor tako, da vprašte kar rabte vedet glede treningov.

OK. Če bo zanimanje se, da stvar še kako prilagodit, drugače pa zadnje tekme bodo v okolici Ljubljane in imate idealno priložnost za spoznavanje, kje vse še niste bili in XC po naše. Glavna stvar: Tekme se organizirajo v vsakem vremenu!

nedelja, 20. januar 2008 Ig
sobota, 9. februar 2008 Golovec
četrtek, 14. februar 2008 Koseški boršt - nočna
sobota, 16. februar 2008 Toško Čelo
sobota, 23. februar 2008 Okolica Šk. Loke - nočna
datum še odprt Trzin - zaključek
 kofols
#116080
Za lestvico zaenkrat samo tako. Ko bo (čebo?) še kakšen več iz TF bom zbral še imena. Na zadnji tekmi bo nagrada, seveda, če vas uspem prepričat, da pridete po njo :D

Zaenkrat beležim v lestvici
A (4-5 tekm.)
B (4-5 tekm.)
C (2 tekm.)

Še en dodaten trening je najavljen. Bolj tekaški in predvsem zanimiv; nočna Tivoli, v četrtek 24.1.

Razpisi za vse prihajajoče treninge se objavljajo na http://www.orientacijska-zveza.si/

Kot rečeno vabljeni, da se prvo preizkusite!
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#116139
Folk, pejte na O-tekme ne bo vam žal. Jaz bi šel zagotovo, če me ne bi bolelo koleno, tako pa še ne vem... Res si želim, da se kofols ne bi zaman trudil :cast: , pa tudi vsi, ki še niste izkusili čara O-tekov boste zagotovo zadovoljni :!:
Uporabniški avatar
 žine
#116156
DuleKTKV napisal/-a:Folk, pejte na O-tekme ne bo vam žal. Jaz bi šel zagotovo, če me ne bi bolelo koleno, tako pa še ne vem... Res si želim, da se kofols ne bi zaman trudil :cast: , pa tudi vsi, ki še niste izkusili čara O-tekov boste zagotovo zadovoljni :!:


hoj,

torej, danes bil na Igu. Časa (in O-veščin :D ) sem imel le za B progo, pa tudi en mesec borb z gripami, bronhitisi in prehladi me je postavlo nekam na zelo zelo na začetek..... :? In zelo navdušeno pritrjujem Duletu: čarobno je teči po divjem gozdu, čistem brezpotju in pri tem še malo tuhtati....in si sam izbirati tekaško špuro. Res fajn. Kje je že naslednja tekma? Golovec! :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#116173
Torej sva bila (vsaj) dva :!: Bolečina v kolenu je namreč malo popustila pa sem si mislil, da grem itak lahko malo bolj počasi, ker te nihče ne "priganja". In ni mi žal :juhuhu:

Upam, da zberem dovolj tekem, da me bo kofols dal na lestvico...
Uporabniški avatar
 vencelj
#116175
DuleKTKV napisal/-a:Torej sva bila (vsaj) dva :!: Bolečina v kolenu je namreč malo popustila pa sem si mislil, da grem itak lahko malo bolj počasi, ker te nihče ne "priganja". In ni mi žal :juhuhu:

Upam, da zberem dovolj tekem, da me bo kofols dal na lestvico...


:clap: tudi tebi, Dule!
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#116178
Hvala, res moraš tudi ti enkrat probati kako je zanimivo :)
 kofols
#116273
Dule, Žine, super, da mal pokomentirata svoje nastope. Itak je na začetku bolj važno, da se malo navadiš na karto, osvojiš malo o-tehnike, hitrost pa pol dodajaš kolkr si jo lahko privoščiš. Stalna debata, ker nobenmu skor nikoli ne rata 100% čista tekma.

Ja, da bo lestvica res lestvica moram počakat še na Venceljna :driver:, ki ma kot kaže full urnik že pozimi :D in pa še na koga izmed interesentov od jeseni. Mogoče bo še Ero napičil kakšno tekmo, bomo vidl. Je pa res, da nekateri se ravno nočejo preveč zapacat, pa jim to ni. No, za kšnega, ki rad teče krose pa zna bit to res to.

Dule za nočno v četrtek, nič boljšga. Folk, ki rad teče po noči bo že vedu. Je pa to en tak velik prestiž med orientacisti, sploh, če je še u hosti. 8)
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#116341
kofols napisal/-a: Folk, ki rad teče po noči bo že vedu.


Jaz že rad tečem ponoči ampak ponavadi vem kje grem... Glede na to, da sem bil na Igu zadnji (občutki so vseeno najboljši...) pa se mi verjetno ne obetajo prav veliki užitki :cry: , no vseeno bom verjetno prišel, ker moram popraviti slab vtis... :roll: :wink:

Tudi jaz mislim, da bi bilo fino, če bi se še drugi priključili, da vidijo kako je to fino, še sploh vencelj, ki ga stvar očitno zelo mika :)

Upam, da me boš upošteval na lestvici, čeprav se zadnjič nisem "logiral", ker mi še vedno ni jasno kaj to pomeni - pa še kaj drugega tudi ne :oops: Spraševati pa ne upam preveč, ker računate 1€ za vsako neumno vprašanje :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA