Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 Barb
Filipid
....vedi da je na forumu kar nekaj ljudi, ki si želi, da se nam pridružiš še na kakšni prireditvi......samo nekaj pa je res,....to so naše želje....največ pa je na tebi.Vem,da je zoprno,...pa vendar VOLJA FILIPID VOLJA je tista, ki je že marsikoga na forumu rešila hudega. In pomagali ti bomo. Zato.........stisni moči in GREMO :wink:

VSE NAJBOLJŠE

lepo praznuj
mama šefla
Barb :P :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Filipid, :wink:

tako kot vsi tvoji prijatelji, ti tudi jaz stojim ob strani. :wink:

VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN.

Vlajko.
Uporabniški avatar
 Filipid
Hvala Barb in Vlajko za čestitko in vsem ostalim, ki mi stojite ob strani.

Barb napisal/-a:...pa vendar VOLJA FILIPID VOLJA...

Bo treba delati na tem, da jo bo čim več, čeprav v mojem primeru ni tako lahko.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko napisal/-a:... Obenem bi vas rad spomnil, da bi 11.04. rojstni dan praznoval tudi naš Filipid. Kaj pa, če tudi njemu podarimo nekaj za rojstni dan. Morda kar tisti pohod na Vodiško planino, ki ga novembra lani nismo mogli izvesti zaradi nemogočih vremenskih razmer. Namig; 09.04. je nedelja ...

A ste tudi vi za ta moj nekaj tednov star predlog? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:... Obenem bi vas rad spomnil, da bi 11.04. rojstni dan praznoval tudi naš Filipid. Kaj pa, če tudi njemu podarimo nekaj za rojstni dan. Morda kar tisti pohod na Vodiško planino, ki ga novembra lani nismo mogli izvesti zaradi nemogočih vremenskih razmer. Namig; 09.04. je nedelja ...

A ste tudi vi za ta moj nekaj tednov star predlog? :roll: :wink:

Vlajko ta spominski pohod oziroma mogoče za koga tudi tek bi leto ravno tako potekal v novemberskem času, je na koledarju rekreativnih prireditev.Ne bo pa tekmovalnega značaja to je dejstvo.
Lahko pa omenim da je sedaj prav lepo zgaženo na Vodiško planino tako da ni nobenega problema se podati gor.
Naj namignem imajo čudovite domače SIROVE ALI DRUGAČE REČENO SKUTINE DOMAČE ŠTRUKLJE :cast1: pa še kaj se bo našlo.V jeseni septembra pa tako ali tako se prireja tek na Vodiško planino, ampak ne s te strani kot sva šla midva nazadnje in koder jaz hodim sedaj.Ampak z veliko bolj položnega predela tudi dobra norija ti rečem.
Ampak ni slaba ideja in upam, da jo bodo drugi tudi sprejeli.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA