Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 IRA
Ijoooooj ...

Hvala lepa ...
Vsa šokirana na kRožniku razlagam, da kako za boga je ravno raziskovalec vedel kdaj imam rojstni dan ... in da sem pričakovala, da bo kdo drugi odprl temo ... pa me mojculja samo debelo gleda :shock:

Seveda ... starost pa taka ...
SPREGLEDALA SEM PRVO STRAN!!! :oops:

Se opravičujem in iskreno zahvaljujem vsem, ki ste se spomnili name ...
Malo smo "pojedli" že na kRožniku ... zalili bomo pa tudi en dan, ob priliki, ko bo več zbranih ... še kaka zagorska, štajerska, primorska naveza ...
Klinc preveč vas je in tolko vseh s katerimi bi z veseljem spila kak glaž ...

Hvala še enkrat ...
Se vidimo! :laola
Uporabniški avatar
 tae
Samo še eno uro časa imam, da ti voščim še danes. Že ves dan spremljam to temo in kar ni bilo prilike, da bi ti napisal kaj več, kot le VSE NAJBOLJŠE. Škoda, ker nisi imela že v soboto praznovanja, da bi ti dal lubčka, tako pa tule :cmok: (upam, da tvoj ne bo hud, saj smo kolegi mar ne). Spomnim se, kako si me v preteklosti "prebirala," kot odprto knjigo. Morala sva se spoznati v Italiji. In moram ti priznati, da si se precej spremenila (na bolje :D ).

Naj ti letos uspe maraton, tvoja prireditev in masaže. Potem bo leto itak kmalu okoli in ti bomo lahko zaželeli kaj novega.

SREČNO IRA, NA TVOJE ZDRAVJE :drink :toast:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Z malo zamude ti tudi jaz želim VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan :toast: .
Uporabniški avatar
 IRA
Laufer napisal/-a:Vse naj naj tudi od mene :D

A jebi ga ... piškote smo pa že pojedli :--
Sem te čakala pa čakala ... pa te ni blo :mrgreen:
Uporabniški avatar
 lenči
Ira, draga naša, leto je naokoli in in tvoja dobra volja in nasmeh me še vedno razveselita, četudi bolj poredko v živo. Uživaj, imej se lepo, hrani svojo dušo. En veeeeeeelik objem in poljubčke ti pošiljam :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA