Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 markor
Vse najboljse! 8)
Drz se se naprej!
lp
m

p.s. ponovno pijem pivo.. :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Eto, pa si je privoščo še eno darilce kar na teku v mestni četrti Brezje

Slika

Zmagoslavje, še diploma

Slika

Fotka še s profesionalci

Slika

Pol pa čaga ... tu pa ne bom dal gor onih fotk ... ko ... ampak le toto

Slika
 dajič
Še od mene, vse naj, naj, :juhuhu: :toast:
Uporabniški avatar
 50cent
:cast: :cast: :cast: Hvala vsem TF prijateljem, ki ste mi namenili lepe besede :D . Z velikim veseljem sem jih prebiral. Ja Sebi, si videla, da Petek 13 niti ni tako slab dan :wink: . Na svoj RD sem si privoščil zmago v svoji kategoriji(do 29let :wink: ...še dobro, da sem tako mlad :rol: ), dobil takšen "pehar" kot da bi bil na dirki F1 :D ....čeprav ni bilo preveč hude konkurence bo pa lep spomin za v prihodnje :) . Po koncu tekme pa sva z Zdravkotom še zvrnila enega...oz. dva....oz...tri..... :wink: .
Zvečer v mestu pa so mi prijatelji naredili načrt za prihodnost...da povzamem: eno leto še imam časa, da se znorim, ker potem je 30ka tu in bo treba pokazati več resnosti kot do sedaj :wink: , obvezno si moram poiskati resno punco(ta je huda :P ), ki me bo vsaj malo doma držala saj me doma skorajda ne morejo ujeti ko me potrebujejo :wink: , če bom več doma bom imel več časa za treninge in bom posledično boljši(hmm... no tu jim morda dam prav :wink: ), uh še je bilo tega okoli številke 30 pa si nisem mogel vsega zapomniti (1825jenaredilsvojepress :) ).
Skratka, eno leto še potem pa "klub 30"....čeprav mi nič ne manjka v "klubu 20" :D .......
Še enkrat hvala vsem za lepe besede..kdo pa bo hotel pivo, pa bo moral priti na Olimpijski tek, ki bo v sklopu Lenta tako kot lani, čeprav koliko se spomnim lani niso imeli piva ampak samo Union :ignore: :rol: :rol: .

Se še pišemo na to temo :) .

Lp :)
 marjan
Boris vse najboljše in še mnogo tekaških in ostalih užitkov

Slika

Marjan
Uporabniški avatar
 Vreme
Vau kar prvi v svoji kategoriji, pa še pokal, ma ti si(boš) letos resnično raztural!!! :clap:

Pokal pa res kot v F1 :D
Uporabniški avatar
 marčni zajec
vse najboljše tudi z moje strani. (čestitke za rojstni dan in za pokal)
Uporabniški avatar
 pershing
Sotrpin na zdravje, vse najboljše in uživaj v gibanju!!! :wink:
 Simona T
"Kdor upa - vztraja,
kdor vztraja - zmaguje."

Boris vse najboljše tudi z moje strani. :laola

LP
Simona
  • 1
  • 2
  • 3