Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 IRA
Čez fotra ... ga pač ni!
Vse najboljše in lepo praznuj! :heart
Uporabniški avatar
 Fotr
Ko sem mislil, da ste me že pozabili, se mi je kar milo storilo ob vseh čestitkah, ki sem jih deležen.
Stvar je taka, stoji pa tako, da še ne morem teči na kakšni tekmi, ampak bolj na skrivaj in zelo počasi, kar ni nič novega, saj hiter nikoli nisem bil. Pri teh letih gre rehabilitacija bolj počasi, pa še zdržati ne morem brez tekanja, tako da vedno prekršim zdravniške nasvete in prezgodaj začnem teči.
Konec leta 2008, po ljubljanskem maratonu, namesto da bi počival, sem se naprezal za tek v Palmanovi, po tem teku sem do decembra normalno tekel trikrat na teden, potem pa se je telo uprlo, ni hotelo več. Počival sem nekaj časa, potem pa lani komaj spravil skupaj dva 10 km teka, v Šenčurju in v Ljubljani. Potem pa telo spet ni hotelo več. Prejšnji mesec, pa se je spomnilo, telo namreč, da mu brez doživetij na teku ni mogoče živeti in je dovolilo, da tu in tam malo tekam naokoli. A se stvari spravljajo v red, mislim, da bom konec leta že pripravljen za kakšno udeležbo na teku.
To pravim zato, ker tudi sam komaj čakam, da se srečamo na kakšnem teku ali analizi.
Hvala vsem za čestitke, kateri rojstni dan je, pa raje ne povem. Pa saj že vsi veste, fotr pač ne more biti mlad. Po letih. Po volji do življenja, po energiji, po željah in hrepenenju, pa je še mlad. Tudi zaradi vaših čestitk se tako počutim. Hvala vam.
Uporabniški avatar
 pajo
To Fotr. Vse najboljše ti želiva tudi midva. Pa še 1 nahrbtnik zdravja na zalogo.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Fotr napisal/-a: Tudi zaradi vaših čestitk se tako počutim.

bom dodala še moje lepe želje, da se boš počutil še boljše.

:laola
 marjan
metkamarjetka napisal/-a:
Fotr napisal/-a: Tudi zaradi vaših čestitk se tako počutim.

bom dodala še moje lepe želje, da se boš počutil še boljše.

Pa da se boš še bolje, vse najboljše še od mene

Marjan
 Jožko
Pa še Jožko in Dorica iz prelepe Baške grape ti želiva vse naj, naj :D
Uporabniški avatar
 maca
ojla, Fotr, a si ti tud not padu :--
Vse naj-naj-naj, pa da se čim prej in čim večkrat zdravi in polni energije vidimo na "zraku" :drink

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA