Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 Barb
Aaaaa,nisem pozabila :wink:

VSE NAJBOLJŠE, da bi še naprej tekla s toliko volje :P :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Vse najboljše eni najbolj zanimivih in globokoumnih pisačic tudi od mene! In še veliko osvojenih norih idej, ki so se še nekaj let nazaj zdele nemogoče :)

PS: T O R T O ! ! !
Uporabniški avatar
 lojzeP
Naj iskrivost tvojega pisanja ostane tako rahločutna, in smisel humornega izražanja tako prepričljiva :D

P.S. pa še tako lepo nam skrbi za naš`ga Lučkota :wink:
 laufar
Ja madonca, jest tud vse najboljše, pa da boš čim ložji prenašala uno pšobo............ 8)
Uporabniški avatar
 *Darja*

Čestitke tudi z moje strani :!:

P:S:Dobr, da mama Šefla ve za vse datume!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja majko šefla ima vse v registru :lol: :wink: .
No tudi z moje strani vse tisto, kar si sama najbolj želiš, da se ti izpolnijo iskrive želje, ki jih nosiš v srcu.
In skrbi za svoje zdravje in svojo dobro voljo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Barb napisal/-a:Aaaaa, nisem pozabila :wink:

Barbi, lumpa :x , jaz sem pa tko upala, da ti bo tole ušlo :wink: , ampak škoda, da sem sploh pomislila :oops:

Staša napisal/-a:T O R T O ! ! !

Evo, Staša, hvala za želje, dobiš, in to prav kmalu :wink:

laufar napisal/-a:...pa da boš čim ložji prenašala uno pšobo...

ma kako si vedu, glih to sem rabla, moj Hardy-Softić je zadnje čase mal sitn :ignore:

LojzeP napisal/-a:... pa še tako lepo nam skrbi za naš`ga Lučkota

Ja Lojze, kdaj bom pa jaz na vrsti?

HVALA vsem za lepe želje in uživajte v maju, ki je zame najlepši mesec, pa ne zaradi rojstnega dne, ampak zato, ker se vse prebudi: narava in ljudje. Naj bo maj prijeten tudi za vas :hehe:
Uporabniški avatar
 Manika
Draga Tjaša,

kot prvi forumovki, ki sem jo spoznala v živo, ti želim še veliko tekaških kilometrov in močne volje!

Ja, maj je pa res najlepši mesec :wink: !
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tjaša,

tebi podarjam svoj šeststoti post. Vse najboljše. :wink:

Vlajko.
Uporabniški avatar
 pegaz
Tjaša, kaj čem ti napisat?
Želje, darilca, pesmice, kaj?
Ostani z nami, naša, in še na veliko zdravih in razmišljujočih kilometrov!

Tvoj Pegaz :)
Uporabniški avatar
 NatašaB
Tjaša,

vse najboljše, veliko km in nič poškodb.

Čestitam!

Nataša
Uporabniški avatar
 Fotr
Tjaša,
kljub temu, da se poznava šele dobro leto, se mi zdi, da sva v tem letu doživela toliko kot marsikomu ne uspe za vse življenje. Ob teku je bilo veliko trpljenja in razočaranja, veliko zadoščenja in zadovoljstva, ob pogovoru sva se učila eden od drugega, izmenjavala življenjske izkušnje in si izkazovala spoštovanje.
Tjaša, nenavadna in enkratna ženska si, želim ti, da bi bila še dolgo takšna in upam, da se bova srečavala še mnogo let!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vsenajboljše Tjaša :)
Uporabniški avatar
 Z*
Tjaši, ampak jaz sem te pa tako pogrešala na trojkah ... :cry: Nehote sem v sprintu proti cilju tam nekje v zadnjem ovinku med gledalci preiskujočeoprezala za znanim obrazom in napeto pričakovala huronski krik najglasnejše navijačice. Namesto tebe se je tam trudila, mislim dan, Manika. Hvala njej. Toda upam, da se tudi midve čimprej vidiva ... :hello:
Vse najboljše! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA