Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 Barb
MirkoPr
želim ti predvsem obilo zdravja, ker vem,da za vse drugo znaš sam poskrbeti. :wink:

Pantha Rei
Matej,ko sem te zadnjič na pikniku opazovala, kako izvirno igraš tenis, sem si rekla: VOLJA, to je to, kar je potrebno, pa se vse da. Zato ti v življenju želim še obilo volje, da boš premagoval vse kar si boš zadal, tako uspešno kot do sedaj. :wink:

VSE NAJBOLJŠE :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
MirkoPR, še veliko TF srečanj v Logarski dolini, Mama the Boss pa bo že poskrbela, da bosta najini družini še kdaj "cimra". :wink:

Matej, kadarkoli boš prišel teč v naš konec, bomo poskrbeli, da se boš prijetno počutil v naši družbi v Brunarici. Naj bo to še velikokrat in še dolgo, dolgo. :wink:
Obema današnjima slavljencema želim vse najboljše za rojstni dan. Na zdravje. :!: :toast:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

VNB, obema!
Uporabniški avatar
 Manika
Vse najboljše obema :) !

Slika
Uporabniški avatar
 bigfrik
Tudi jaz vama zelim vse naj,pri teku in tudi sicer!
 dpop
Jaz tudi vama............. čestitam 8) :lol:

1627 Darko

P.S. Kaj naj drugega človek napiše da ne bi ponavljal za drugimi
in da se ne bi ponavljal :? 8)
Uporabniški avatar
 tini
VSE NAJBOLJŠE

tini
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tudi :oops: for me :oops: se pridružujem k iskrenim :P :wink:

čestitkam za rojstni dan obema.

:laola :laola
Uporabniški avatar
 Fotr
Še veliko lepih tekov, še veliko skupnih srečanj, še veliko debate med teki, še veliko dobrega počutja v družbi forumcev in seveda veselo praznovanje obeh rojstnih dni! :D :D :D :D

Vse najboljše, Matej in Mirko!
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Vsem se prav lepo zahvaljujem za dobre želje in čestitke! :lol: Upam res, da bomo še veliko skupaj tekli :TF) , se vzpodbujali :cmok: , lepo imeli :D in širili krog prijaznih ljudi :laola !
Še enkrat vsem prav lep pozdrav! :toast:
Mirko
 dpop
Malo (pre)pozno... a od srca (čeprav nekateri trdijo da ga nimam :lol:)

Naj se obema izpolnijo vse skrite želje (in tudi fantazije :wink: :lol:)

1628 Darko

P.S. Zadnje čase samo moški praznujejo... tako da si ne upam
napisat niti "enega lupčeka na ličeka"...
Uporabniški avatar
 Matej
Hvala, hvala, hvala vsem.

Po šestih tednih v Dalmaciji se ponovno priklapljam na internet in sem prav prijetno presenečen, da ste se spomnili name. Čeprav je na morju tako lepo, da bi še kar malo podaljšal, pa se tudi že veselim naših skorajšnjih srečanj v živo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA