Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ej, 50 cent @ je napisal:
PS: Se boma morala midva dol vsesti in eno konkretno reči o nas Dvojčkih, saj imam jaz 13.6. roj. dan

Stari ... vse najboljše ...
Vem, da nimaš veliko časa, ker treniraš za ultra Promo Istra maraton ...
in vseeno si vzami trenutek in se spomni na prijatelje, ki visoko vzdigujejo :beer: in ti :toast:
Uporabniški avatar
 klatez
Vse najboljše Polovička! :toast:

PS: Se boma morala midva dol vsesti in eno konkretno reči o nas Dvojčkih, saj imam jaz 13.6. roj. dan

Se mi je zdelo, da bomo ostali izviseli in bosta vidva kar sama sebe častila... :wink:
Uporabniški avatar
 markor
Vse najboljše 1/2€!
:toast:
Uporabniški avatar
 dannae
Vse najboljše, fiftisent! :toast:
Uporabniški avatar
 mazi
Vse NAJ, NAJ... :toast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:...Se mi je zdelo, da bomo ostali izviseli in bosta vidva kar sama sebe častila... :wink:

Nič bat, jaz sem sam v strahu. Čakam, da 50 cent pove kje in kdaj, pol pa se bova že skregala, kdo bo kero rundo plačo. V resnici sva že zmenjena :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Jaz ti kar dvakrat čestitam: Najprej za Pohorje! Potem pa še za rojstni dan! Boš moral zato dvakrat plačat rundo :twisted:

VSE NAJBOLJŠE!
Uporabniški avatar
 Damijan
Štajerc, vse najboljše in pridno laufaj!
Uporabniški avatar
 INOT
Vse najboljše! Za darilo pa častim en trd trening po obronkih Pohorja pol pa pivo! :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
Hvala lepa za lepe čestitke :D :D .
Ni lepšega, ko vidiš, da se tudi tvoji forumski prijatelji na tebe spomnijo :) .

Bomo zalili ob priložnosti :beer: .......Zdravko že ve kdaj :twisted: .

Lep dan še naprej :) .
 Simona T
Tudi z moje strani ti želim vse naj, naj, ....
:laola

Simona
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

ISKRENE ČESTITKE
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:...Bomo zalili ob priložnosti :beer: .......Zdravko že ve kdaj :twisted:

Ej, jaz sem napovedal, da boš ti objavil povabilo
OK :arrow: dogovor, da častiva po olimpijskem teku v Mariboru na Lentu 22. 6. 2007. Glejte, da vsi pridete. 50 cent bo takrat baje že imel forumski ibercug :wink: in ga boste lahko spoznali tisti, ki ga še ne poznate. Naj plača vredi rundo :wink:
Upam, da je še vedno dobre volje
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA