Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kmalu bo praznik za zaljuljene. NE POZABITE.

Imejte se radi in smejte se pa teka ne pozabite. Haaaaaaaaa Haaaaaaa Haaaaaaaaaa
Uporabniški avatar
 bobr
Hotel si rečt uvožen praznik za zaljubljene.
Sam da majo trgovci od česa žvet...

Jaz svojo drago raje presenetim/razvajam na katerikoli dan, ni važno da je tisti dan nek "praznik". Spontano presenešenje je dosti boljše :!:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Hotel si rečt uvožen praznik za zaljubljene.
Sam da majo trgovci od česa žvet...

Jaz svojo drago raje presenetim/razvajam na katerikoli dan, ni važno da je tisti dan nek "praznik". Spontano presenešenje je dosti boljše :!:

Popolnoma se strinjam s tabo Bobr!
Uporabniški avatar
 kustus
lp

ma to mi vsi tako pravmo a vseeno valentinovo vsaka rada vidi da dobi šopek, pa sej lahko mačice nabereš in trgovci nič ne dobijo tvoja draga pa. AAAAAAAAAA
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja, ja, fantje. Kar potrudite se... Uhančki, pa prstančki, ogrlice, seveda vse diamantno, vedno pali... :wink: Trgovci vam pač pri tem samo malo pomagajo... :wink: Če si pa lahko to privoščite vsak dan pa kar... :D :D :D
Lp, I.
 ton
V eni reklami sem včeraj videl ponev, ki ima držalo v obliki srčka - a to šteje? :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
ton napisal/-a:V eni reklami sem včeraj videl ponev, ki ima držalo v obliki srčka - a to šteje? :D

CIAO

No to je pa res noro. bolj izviren bi pa lahko bil a se ti ne zdi.
 Nataša
ton napisal/-a:V eni reklami sem včeraj videl ponev, ki ima držalo v obliki srčka - a to šteje? :D

ma ne vem...jest bi si recimo prej zaželela stroj za rezanje salame. V obliki srčka, seveda :D in z diamantnim pokrovom!
Uporabniški avatar
 Etny
to se ti pa pol sploh ne splača salame več na njem rezat!
 Nataša
seveda se splača, to je pol taka romantična salama 8)
 Nataša
jeeeeeeeee! savinjski želodec! diamanten! v obliki srčka!
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no miha pazi da bo pokrov tapravi.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Vse rade dobijo rože; takšne in drugačne:

1. Najlepša roža je tista, ki visi od moža.
2. Roža bodeča od moža stoječa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com