področje za debate med uradnimi in neuradnimi člani ekipe, simpatizerji, občudovalci, ... treningi, nastopi, programi, karkoli in vse ...
Uporabniški avatar
 Staša
#45493
...ni kaj, super je!

Utrujena, ma kaj utrujena, zgonjena prihajam zadnji mesec dvakrat na teden domov ob takile uri. Prihode v službo sem malce prestavila na deveto, saj ostajam, da počakam na trening, do šestih. Ker sem vedno tekala sama, nikoli nisem dala vse od sebe, vedno sem imela rezerve, ko sem odtekla, pa naj je to bilo na treningu ali na tekmi. Zdaj pa se tule dajemo, ko je treba, malce z Manco, malce z Borisom, Tiniju tudi paše, pa Janka s svojimi fanti tudi lep čas gledamo pred seboj... :)

Cel Rožnik je naš. Na vsakem ovinku srečujemo skupine tekačev, nikoli ne rata dolgčas. Vedno dobimo še kakšno družbo, blesti 5rca! :)

No, sedaj smo razdeljeni v pet skupin. Od popolnih začetnikov, ki so sedaj že vidno napredovali in hoje praktično ni več, pa do hitrih fantov. Ob ponedeljkih tekamo enakomeren tek, sledijo tekaške vaje za tehniko na stadionu, vaje za moč in strečing. Ob sredah pa začnemo počasi, potem pa tempo. Spet sledijo vaje za moč na stadionu ter strečing ob skrbnih navodilih Klemna.

Tolikokrat me prime, da bi prešpricala, ker se mi prej ne ljubi. Kot danes. Ampak ker sem malce trmasta, se ni za bat.. ;) Ko pa takole pridem domov, pa je energije ravno enkrat več! :) Preden se je tole začelo, sem od službe utrujena prihajala domov ob šestih, se najedla, šla malce počivat in se ponavadi vsa matasta ob ene polnoči le še prestavila v spalnico: "Bom pa jutri tekla." Res sem potrebovala eno tako spodbudo! :)

Tudi družba je pisana in prijetna. Skratka, meni povsem nov način redno družabnega treniranja (kakršnegakoli v življenju sploh), ki pašeeee še pa še...

:)
 Nataša
#45507
Jaz Joli ful vesela zate, Muti. Imaš potencial za res dobre cajte in Poletova ekipa je priložnost, da spoznaš, česa si zmožna. Naj te provokacije ne potrejo, indoktriniranost gor ali dol. Karkoli si že mislim o Poletu...tale ekipca očitno vpliva samo pozitivno na sodelujoče.

skratka :laola
Uporabniški avatar
 Manika
#45518
Staša, super si tole opisala :clap: .

In ravno tako sem jaz to doživljala pred enim letom. Kolikokrat se mi ni dalo iti v Tivoli ali pa na Kodeljevo, ampak ko sem enkrat prišla tja in zagledala našo družbo, malce poklepetala in se nasmejala, je bila lenoba takoj pozabljena. Sicer sem včasih med tekom še kaj ponergala, da se mi ful ne da, ampak na koncu se mi je vedno tako fino zdelo, da nisem prešpricala treningov. Če je bilo pa tako lepo teč s Fotrom :wink: !
Uporabniški avatar
 lunca
#45526
Joli napisal/-a:Karkoli si že mislim o Poletu...


Kaj si misliš, pa zakaj tko misliš :?: :?:
 kebrček
#45549
Staša, ali se ti res zdi, da smo v nasmešek skupini tudi napredovali? Jaz sem namreč v tej skupini pa se mi zadnjih nekaj treningov zdi, da kar stojim in ne napredujem. Redno prihajam v Tivoli, hodim na Šmarno, vsak dan delam vaje za moč, pa se mi zdi, da ostali veliko hitreje napredujejo od mene.

LP, Kebrček
Uporabniški avatar
 MihaPR
#45561
Možno je, da si veliko bolje pripravljen že v osnovi in po mojih izkušnjah pri boljši pripravljenosti hitrost napredovanja pada : poleg tega je bolje počasneje in dolgoročno napredovat kot pa na hitro, pa bo cez 2 mesca use zaman :) Optimizem velja :)
Uporabniški avatar
 Fotr
#45572
Manika napisal/-a:...Če je bilo pa tako lepo teč s Fotrom :wink: !


Res so bili to nepozabni teki. :shock: Enkrat se bo treba dogovoriti in vsaj še enkrat (lahko tudi večkrat) odteči traso preko klanca v Mostecu. Da ne bo šlo vse tako hitro v pozabo! :shock: :D Kaj praviš, Manika?
 Ninocka
#45640
En mesec pred mojim prvim polmaratonom sem se pridružila kot "ilegalka" treningom Poletovcev. Ne bom pozabila občutkov, ko sem prvič tekla v skupini. Pa prijazne Manike, Fotra, Barb, Nataše, Lunce in vseh ostalih. Pa seveda Škofovih nasvetov!

Hvala za pomoč pri začetnih korakih! Brez vas ne bi živela svojih sanj! :P :P :P
Uporabniški avatar
 Manika
#45647
A ni fino obujat spomine :) ?

Fotr napisal/-a:Res so bili to nepozabni teki. :shock: Enkrat se bo treba dogovoriti in vsaj še enkrat (lahko tudi večkrat) odteči traso preko klanca v Mostecu. Da ne bo šlo vse tako hitro v pozabo! :shock: :D Kaj praviš, Manika?


Fotr, veš, da bi šla, ampak moje trenutno stanje ni tako dobro. Ta teden spet počasi osvajam Tacen in pa Šmarno goro. Zaenkrat brez bolečin :) . Prejšnji teden je bilo slabše.

Se bomo zmenili čez kakšen mesec, OK?
Uporabniški avatar
 kustus
#45701
Čao

BOOHOO slikce so supersonične ful kul a ne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:laola :laola
:laola :laola
Uporabniški avatar
 Alessandro
#46299
Te treningi s Poletom morjo pa res bit neki lepšga...

Pa je možno kdaj odlaufat z vami kak krog, po dopustih seveda?

Že neki časa vas iščem, pa zmeraj prehitro v gozd odrinete...

Se bom potrudu da ne bom preveč zaostal :oops:


LP!
Uporabniški avatar
 kustus
#46359
LP

Seveda lahko treningi so vsak PON in SRE pri kozolcku v Tivoliju.

Pridi

:P :P :P :P :P :P :P :P
 kebrček
#47063
Oj, a ste včeraj, ko je tako padalo vseeno prišli? Ej ful ste face tisti, ki ste prišli. Jaz nisem vedela ali naj pridem ali ne. Mokra pa sem tako ali tako v vsakem primeru, če pada ali ne. A vas je bilo veliko?

LP, kebrček

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA