polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 zvone
zz topka napisal/-a:V prvem mesecu ta novega leta sem bila na mojem ta novem srčnem
61 - 89 = 28 botov.
:D

Bravo Valentina!

Motivacija za vse nas! :laola

lp. zvone
 TONEK
Čestitke za voljo in vztrajnost, Valentina. Jaz sem bil na Primožu 7x, pa še tu je všteta tekma.
Se pa toliko bolj veselim treh zaporednih sobot, ki prihajajo...
Uporabniški avatar
 zz topka
Hudirja, tudi maj je že mimo. :idea: Je že treba povejdat, kolko botov je blo :D

Alora, maj je malčk bolj švoh. 8) Ja, dva dni sem se šparala za UTVV, en dan za KBK, pole pride še dan, ko je dan potem :shock:, pole so še tekme in evo, pride hitro tolk manj botov. :roll:

170 - 191 = 21 botov

Pa pejmo v junij. :D
Uporabniški avatar
 majcka
zz topka napisal/-a:Hudirja, tudi maj je že mimo. :idea: Je že treba povejdat, kolko botov je blo :D

Alora, maj je malčk bolj švoh. 8) Ja, dva dni sem se šparala za UTVV, en dan za KBK, pole pride še dan, ko je dan potem :shock:, pole so še tekme in evo, pride hitro tolk manj botov. :roll:

170 - 191 = 21 botov

Pa pejmo v junij. :D

Ma si še vseeno pridna. :laola :laola
 bossteb
vencelj napisal/-a:No, pa sem, sedaj ko imam več časa, na :TF) odkril še eno temo s (skoraj) enakim naslovom... http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=57&t=20030
Odprta je bila v planinskem kotičku leta 2012.

Prebral sem temo, ker sem iskal okoliske in poznane hribe. Tvoj odgovor, da je bil vcasih Ratitovec, ki pa je postal sveta gora...
Hja, meni je pa vseeno. Ker sveta gora postane ponavadi takrat, ko sem jaz ze par uric doma. Sploh poleti, ko so soncni vzhodi med peto in pol sesto zjutraj. :P

Joj, pa tista fotka od Valentine z njenega, mislim, da ze bivsega srcnega hriba. Top!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 31

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA