polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

Uporabniški avatar
 Radolca
bravo željko :!:
za takle dosežek moraš biti res car :!:
imeti moraš voljo, veselje, vztrajnost, vzdržnost,...., pa še kakšen v bi se našel
ni kaj, lahko si za vzgled marsikateremu :!:
 carlos.lopez
Spoštovani Željko!

Saj nimam besed, resnično te občudujem in tvojo železno voljo ter si štejem v veliko čast, da te poznam! Ta tabela pa pove veliko, kaj veliko ogromno, zame nedosegljivo v tem življenju!

Res si velik človek, tekač z velikim srcem, iskreno ti želim, da bi ti zdravje omogočilo še veliko maratonov!

Veš, v veselje mi bo, da bom tekel na tem tvojem jubilejnem maratonu!!

Nasvidenje v nedeljo in čim bolj lahkoten korak na tvojem 100. maratonu!

:laola :laola :cast1: :cast1: :cast1: :cast: :cast: :TF)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Željko čestitke :clap:

Tvoj 100 maraton, a moj bo šele 1, zato ti ob tem jubileju lahko rečem le :cast: :cast:

P.S. A boš tekel s torto v roki. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Lonely - Željko !

Že dolgo vem, da si človek ekstremov, 100 prijateljev, 100 maratonov, 100... Si kdaj štel koliko pa je bilo vseh tvojih tekmovalnih tekov ? Morda si se tudi pozanimal koliko znaša npr. Guinessov rekord (število pretečenih maratonov)? Povprečja te ne zanimajo, tako kot že nekaj naših forumovcev. Veliko imaš izkušenj in vesel sem, da si se pridružil veliki družini tekaškega foruma. Verjamem tudi, da si s svojim znanjem že marsikomu pomagal na maratonski poti. Radi te imamo, tako kot ti nas.

Bo v prihodnje maraton še izziv, ali se boš lotil česa drugega ? (daljša razdalja, krajše razdalje hitreje, treking, tek z utežmi, tek v rikverc,...)

Ti si car.

Kdaj bo torej torta ? (moram kosilo tako planirati, da že prej pojem glavni obrok, tvoja torta pa bo pika na "I")
Uporabniški avatar
 markor
Bravo!
Iskrene čestitke!!
Se spomnim iz Firenz, ko sem stal v boksu in opazoval tekače okrog mene. Pred menoj je stal nekdo z majico "100 marathon club".. In ga opazuješ s posebej velikimi očmi.. No, tudi ti se po Lj lahko včlaniš.. :wink:
Čestitke še enkrat!
lp
m
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Željko,

iskrene čestitke :!:
in upam da ti bom lahko v Ljubljani stisnil roko v živo :)

:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
naj ti uspe stoti...... in še mnogo drugih!
komentar glede uspeha pa sploh ni potreben - itak si car!

:laola
 marjan
Željko vse čestitke za res neverjetno številko in premagano osebno krizo (kar tudi ni lahko). :laola

Se vidimo v Ljubljani,
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA