Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Izkoristil sem možnost in se ceneje prijavil na LM 07

Predprijava
8
27%
Mercator
2
7%
Garmin
Brez glasov
0%
Skupinska predprijava
13
43%
Skupinska prijava
Brez glasov
0%
Plačal sem polno ceno
4
13%
Ni navedeno poglej spodaj
1
3%
Meni plačajo, da tečem
2
7%
Uporabniški avatar
 si05400
Pozdrav,

1. Večina je izkoristila predčasno skupinsko prijavo.
2. Zamudniki se lahko še vedno prijavijo skupinsko ali kot člani Klubpolet.
3. Mercator je presenetil z oglasi o polovični ceni se pravi 15,4€ in še majico Nike dobiš. https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/ ... &aiid=1616
4. Garmin pa tudi obljublja žrebanje za prezplačno prijavo in majico http://www.garmin.si/prijava.php
Za druge pa ne vem.

Seveda pa vsi želijo preko tekačev pridobiti medijsko pokritost.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
grrr jst sm pa kar plačala polno ceno. :bum: sploh nisem vedela za mercator opcijo.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Saj je še veliko drugih ugodnosti, ki jih ponujajo :lol::

Člani kluba Uživajmo zdravo boste deležni številnih ugodnosti!
Na naslov imetnika Mercator Pika kartice boste štirikrat letno prejemali brezplačno revijo z informacijami, koristnimi nasveti, ekskluzivnimi ugodnostmi in popusti.
Uveljavljali boste lahko popuste pri posebnih ponudbah strateških partnerjev v sistemu Mercator Pika kartice (DZS, Mobitel, Kompas Holidays, Postojnska jama, Teletrgovine Telekoma...).
Imeli boste dostop do spletnih strani kluba z dodatnimi vsebinami, kot so nasveti strokovnjakov, recepti ipd.
Presenečali vas bomo z vročimi akcijskimi ponudbami.
Vabljeni boste na posebne dogodke in športne prireditve.

NI SLABO

lp

Mario :wink:
 Matej79
Eve;)ina napisal/-a:grrr jst sm pa kar plačala polno ceno. :bum: sploh nisem vedela za mercator opcijo.

Ne se sikirat, sej nisi edina. :) Pač smo eni plačali, ker se nam enostavno teče in nismo neki ekonomisti. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA