Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Kratos
Ker sem odlašal s prijavo se pa to zgodi... Kje najlažje danes (ko so banke in pošte zaprte) lahko nakažem denar za prijavnino (25eur) oz 21 eur s čipom... (a je mogoče še plačati ju3?) Zanima pa me tudi kako kupiti čip? Pokličem na timing in rečem?

Hvala za čimprejšne odgovore...
 sephadex-75
Če greš na Timing in rečeš za čip ga načeloma dobiš takoj. Je pa tako, da moraš načeloma številko čipa že vpisati na prijavnico, tako da si verjetno za Ljubljanski maraton že prepozen.
Glede plačila pa... Ali ne delajo pošte do sedmih? Vsaj zdi se mi, da sem sama enkrat bolj pozno šla tukaj pri nas na pošto. Drugače pa preko klika- mogoče ti lahko plača kdo drug v kolikor ga sam nimaš...
Uporabniški avatar
 Kratos
sephadex-75 napisal/-a:Če greš na Timing in rečeš za čip ga načeloma dobiš takoj. Je pa tako, da moraš načeloma številko čipa že vpisati na prijavnico, tako da si verjetno za Ljubljanski maraton že prepozen.
Glede plačila pa... Ali ne delajo pošte do sedmih? Vsaj zdi se mi, da sem sama enkrat bolj pozno šla tukaj pri nas na pošto. Drugače pa preko klika- mogoče ti lahko plača kdo drug v kolikor ga sam nimaš...

Amm, glede pošte sm uredil... V kamniku je res ena do sedmih... A za čip pa ko ga kupiš, ne moreš samo popraviti podatkow na prijavnici?
 sephadex-75
Mogoče se kaj uspeš zmeniti. Samo načeloma je tako, da moraš številko čipa vpisati že na prijavnico.
Uporabniški avatar
 Kratos
Zdj sva se odločila da bova plačala kr po 21.. Če bo pa treba, bova pa potem doplačala... Ali pa se drugače zmenila... Verjetno bom ju3 klical na timig pa jim povedal vso stvar... Hvala za pomoč;) Lep večer

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA