Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 sim
Letos prvič tečem na 10ki. :lol:

Pri pregledu lanskih fotk sem ugotovila, da ste klub mrazu in dežju tekli večinoma v kratki tekaški opremi :shock:
Sem res bolj zmrzljiva in glede na to da bo temp. recimo med 5 in 12 in bo seveda sonček 8) kaj obleči???
Uporabniški avatar
 lenči
Pri takšni temperaturi in glede na to, da se po 5 minut čisto ogreješ, imam jaz hlače do kolen in dolgo majčko, čeprav v primeru sončka, bi pa tudi kratke rokave dala gor.
 Matej79
Pri 10ki potrpiš tako ali drugače. :) Sam se vedno napravim tako, da k dani temperaturi dodam vsaj 5 stopinj in potem že vidim kaj bom dal nase. In če bo nad 10 stopinj si upam trditi, da bodo zadeve bolj kot ne kratke.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Načeloma se oblečeš tako, da zunanje temperatu dodaš 10 stopinj. Če je zunaj 10 stopinj, se obleči kot da je 20. Je pa res, da moraš tudi upoštevati če dežuje oz. piha potem je občutek mraza malo večji.
Nikakor ti pa ne sme biti vroče že ne štartu. Prvih nekaj minut te lahko komot hladi, dokler se ne ogreješ.
Uporabniški avatar
 pajo
Čim manj na sebi. Boš videla, da je tako čisto O.K. ne bo nobenega mraza.
Uživaj v nedeljo.
Uporabniški avatar
 Classix
Takle bomo mel'

http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.php

Kot ''žabar'' z skoraj štiridesetletno tradicijo, glede na vremensko dogajanje v dneh pred nedeljo, smelo napovedujem jutranjo in dopoldansko meglo katera se bo razkadila proti koncu drugega kroga 42 K (upoštevajoč premaknitev urinih kazalcev), visoko zračno vlažnost, tekmovalno tremo in obilo znoja.
Kot softič na 10.5 K, bom svoje odtekel v dolgih pajkah in majici z kratkimi rokavi...pa makar crko.

LP
Matjaž
 Mackatacka
Hej hej.... :lol:

Jaz tudi glede na napoved vremenskih razmer in urni zamik nameravam oblect 3/4 pajkice in dolgo majco. Lansko leto je dezevalo in sem imela oblecene dolge pajkice,dolgo majico in tekasko jakno, ki pa sem jo ze po prvem km odlozila. Je bilo cist prevec. Mislim, da je bolje, da smo obleceni malo manj kot da potem ne vemo kam z vsemi jaknami.... :wink:

Pozdravcek,u.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lani, ko sem bila še tekaško skoraj čist "zelena", sem naredila veliko napako: dolge pajke, majico z dolgimi rokavi + tekaško jopico :bum: :bum: :bum:

ja, sem morala pripopati kar tri smajlije, ki se butajo po betici, ker mi je bilo reeeeeeeees grozno vroče. vsaka šola nekaj stane!

letos se opremim čisto drugače :twisted:
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz sem se lani po dežju v kratkih hlačah in kratki majici "potepal" 21 kilometrov, pa me ni čisto nič zeblo.
Je pa kriza če je slučajno prav nizka temperatura. Tako kot je bilo par let nazaj pred štartom le 2°C, je pisalo na vrhu nebotičnika :shock:
tako temperaturno stanje pa ni ravno za kratka oblačila :!:
Letos bo baje 15 stopinj (Celzija seveda) :?
Uporabniški avatar
 Darja
pajo napisal/-a:Čim manj na sebi. Boš videla, da je tako čisto O.K.

Pismo, eni pa znajo vodo na svoj mlin napeljat! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Kratke rokave in kratke hlače, je sponzor dal samo kratke rokave :oops:. Mi bo pa itak vroče :oops: .
Uporabniški avatar
 pajo
Darja napisal/-a:
pajo napisal/-a:Čim manj na sebi. Boš videla, da je tako čisto O.K.

Pismo, eni pa znajo vodo na svoj mlin napeljat! :lol: :lol: :lol:
Pišuka Poldi pa daj razumi,. Zimske modrce nazaj v omaro ni še tak mraz pa bo... moški živelj bo lažje tekel v nedeljo. :D
Uporabniški avatar
 flikca
3/4 pajkice, pod TF dres pa majčko, mam pripravljeno eno z dolgimi in eno s kratkimi rokavi, že kar vidim kako se zjutraj ne bom mogla odločit :?
šmentana reč

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA