Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

ales.berce
Potem, ko sem po 1450 km treninga od januarja za napad na 42km pod 3 ure v zadnjem tednu imel virozo, z vročino in čisto obležal in noben ni kupil prijave (kar mi je bilo jasno), sem se v soboto zvečer odločil, da grem vseeno poskusit na maraton, pa čeprav še vedno bolan.
Sledil sem načrtovanemu tempu 4min15sek na km, vendar sem pri 10km videl, da je pulz previsok (glede na treninge), vzrajal sem, počasi me je še začelo zebsti, mrzlica ,noge -ki so pa bile trenirane- bi pa še šle.
Tako sem s hudo utrujenostjo skrajšal maraton za 1 krog in zavil v cilj polmaratona, vedoč da bom diskvalificiran - debata na forumu zadnje 2 tedna, pa noben ni točno vedel - pa očitno gre ! Nisem bil diskv., imam čist uradni rezultat na 21km, pa hvala bogu nisem dobil miokarditisa od teka z vročino.
Hvala Timingu za ne-diskvalifikacijo !

-----------------------------------------------------------

http://www.alesberce.blogspot.com

------------------------------------------------------------
 mojA
Hvala bogu.
Mogoče si imel samo srečo, kdo ve.

Mojemu možu se je primerilo leta 2004 tako kot tebi. Prijavil se je na 42, se slabo počutil zato se je odločil, da opravi le polovičko. In zato zavil v cilj na polovici. Bil je diskvalificiran, brez časa.

Morda so spremenili pravila... :shock:
Uporabniški avatar
 mare
Tudi jaz sem se pred par leti prijavil na 42, ker smo imeli udeleženci teka trojk brezplačen le tek na 42. Potem sem treniral tako malo, da mi je že na štartu bilo jasno, da bom tekel le polovičko. Pa sem bil vseeno uradno uvrščen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA