Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 koto
Mogoče malce čudno vprašanje, ampak res ne vem :/
"Test", ki ga izvedeš v TS na Čopovi glede ustreznost copat - a potrebujše svoje superge imeti s seboj ali izvajaš tek na stezi bos? :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
koto napisal/-a:Mogoče malce čudno vprašanje, ampak res ne vem :/
"Test", ki ga izvedeš v TS na Čopovi glede ustreznost copat - a potrebujše svoje superge imeti s seboj ali izvajaš tek na stezi bos? :oops:

Bos!!!
Uporabniški avatar
 Loni
AVI napisal/-a:LoniM...si me za malo prehitela..... :lol: :lol: :lol:

Vsaj tle, ker na terenu bi me pustil gladko za sabo. :lol:
 Gaso
No mene pa resno zanima.A tale 20% popust za člane TF pri nakupu športnih copat še velja al je blo to sam leta 2007 hehe?
Uporabniški avatar
 Loni
Gaso napisal/-a:No mene pa resno zanima.A tale 20% popust za člane TF pri nakupu športnih copat še velja al je blo to sam leta 2007 hehe?

Velja 20% popust na vse tekaške artikle.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Še vedno velja in to na vso tekaško opremo, ne samo na superge.
Uporabniški avatar
 AVI
....takole danes pa sva z mojo končno prišla do nove obutve.....ampak najbolše od vsega je bila postrežba v TS čopova....ma naju je "ena" zelo zelo zelo prijazna tako pedenala, kakor bi rekli "od spred pa od uzad"....:D :D ....seveda pa sem bil daleč najbolj nadležna stranka jaz... :oops:. ..sicer sem imel nekako že ogledane določene zadeve.....vendar se kar rado zgodi, da številke ni...potem pa... :?: ...tako je bilo potrebno izbirati dalje....no in na koncu sem imel verjetno že skoraj vse copate na nogi....no razen ženskih in otroški... :lol: ...ampak mi je pa na koncu vseeno uspelo priti do copat..... :D

...tako da hvala, hvala in še enkrat hvala za vse..... :clap:

P.S. kdo pa je ta "gospodična" bo treba pa kar na čopovo v klet.... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 vencelj
AVI napisal/-a:....takole danes pa sva z mojo končno prišla do nove obutve.....ampak najbolše od vsega je bila postrežba v TS čopova....ma naju je "ena" zelo zelo zelo prijazna tako pedenala, kakor bi rekli "od spred pa od uzad"....:D :D ....seveda pa sem bil daleč najbolj nadležna stranka jaz... :oops:. ..sicer sem imel nekako že ogledane določene zadeve.....vendar se kar rado zgodi, da številke ni...potem pa... :?: ...tako je bilo potrebno izbirati dalje....no in na koncu sem imel verjetno že skoraj vse copate na nogi....no razen ženskih in otroški... :lol: ...ampak mi je pa na koncu vseeno uspelo priti do copat..... :D

...tako da hvala, hvala in še enkrat hvala za vse..... :clap:

P.S. kdo pa je ta "gospodična" bo treba pa kar na čopovo v klet.... :lol: :lol:

Kakšne copate si (sta) si potem nabavil(a)...če smem vprašat...za cesto, za gorski tek, naravne terene... :?: :?:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no jaz seveda ne bom pela hvalnice ženskemu delu prodajalcev(k), ampak bom prav z veseljem pohvalila "našega" supergo, ki mi je tako "urgentno" poslal nove vezalke za Wanaka-e : hvala, res prijazno!

dober glas seže v deveto vas :!:
Uporabniški avatar
 AVI
vencelj napisal/-a:.....

Kakšne copate si (sta) si potem nabavil(a)...če smem vprašat...za cesto, za gorski tek, naravne terene... :?: :?:

LP, vencelj

Hoj Vencelj!
Tokrat sem kupoval za cesto oz. urejene podlage.....gorski mi še kar vredu držijo...tako pristal na Reebok-u....Trinity ....:lol: :lol: :lol:

Slika :lol: :lol: :lol: :lol: ...če še malo na filmsko obrnemo..... :lol: :lol: :lol:

Sicer o Reebok-u sploh razmišljal nisem ampak mislim da bo OK. Sicer sem ga pred leti že imel (Primier road plus) in sem bil kar zadovoljen.....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA