Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Eustahije
cizek napisal/-a:A vi tečete zaradi majčk al zaradi teka?

Itak da zarad majčk :D

Ne sej ne, šala, zarad štumfov, tudi jaz sem srečnež s številko 42 in dobil sem kar dve(2) nogavici, tako da imam po eno za vsako nogo!! Ampak šalo na stran, dva moška tečeta pred medvedom in en reče: "a sva neumna, saj ne moreva biti hitrejša od medveda!" pa mu reče drugi: "ni mi treba biti hitrejši od medveda, dovolj bo če bom hitrejši od tebe!" :D

Pa če vsi tukaj 10x tečete samo zaradi teka, mi je še vedno všeč tisto za bidon in mobitel!!

:D
 mk
Brat mi je včeraj povedal, da ni imel nobenih problemov s prevzemom štartne številke in ostalega. Z njegove strani ni bilo pripomb!

Vsem, ki ste razočarani, želim več pozitivne energije in dobrega teka v nedeljo!

Lp
Uporabniški avatar
 ZHAK
Včasih je bolje dati nič, kot pa neuporabno. Sploh se mi zdi žalostno, da v prijavi napišeš št. majice, potem pa rečejo, da jih je zmanjkalo. In to že prvi dan od štirih!!! Ravno tako je nerazumljivo, da v že prvi dan zmanjka nekaterih št. nogavic. Približne velikosti bi se dale razbrati že iz velikosti majic, ali pa bi tudi za nogavice že v prijavi navedli velikost. Iz tega vidika se mi zdi torbica veliko bolj primerno darilo, enaka za vse. In če organizator že omenja, kaj dobimo sodelujoči, to upravičeno tudi pričakujemo. Nekateri pa na vso zadevo gledajo (ali gledamo) preveč egoistično. Namreč, kaj naj z majico, ki mi je premajhna? Hja, nositi je res ne morem. poznam pa ljudi, ki so take majice veseli, čeprav na njej piše Ljubljanski maraton, sami pa nikoli ne tečejo. Naj zadeva ne roma v smeti.
Če na vso zadevo gledam pesimistično me zanima, kaj bo zmanjkalo naslednje leto? Mogoče štartnih številk ali celo čipov?
Vendar sem po naravi optimist in mislim, da si organizator tega ne bo privoščil.
Očitno sem imel srečo in dobil velikosti, ki jih nosim. Pa vendar, majic imam že malo morje, nogavice so mi pretanke, telefona ne rabim, ravno tako ne popusta za nakup fitnes opreme, tudi na testeninko ne grem. Ostale stvari mi bodo pa prav prišle.
Če komu prav pride majica XL, nogavice L (št. 44, nošeni dve minuti, ker sem kupoval superge), ali katerega od prej omenjenih kuponov, mu jih z veseljem podarim.
 unaena
Vsi o nekih torbicah govorite...jaz je pa nisem dobila. Ampak se ne sekiram...sploh ;) imam čisto preveč dela sama s sabo. A bo šlo ali ne bo šlo...hehe...samo sem se že odločila, da mora it :)
 luzr
Pajo, a potem prinesem M velikost majice zate? Imaš prednost, ker si bil prijazen z mano pred tekom v Domžalah (moški morajo držati vkup).
Sicer bom poskušal dobiti L za Eustahija, ker on ne želi kempirati v XXL šotoru, marveč kazati muskulaturo v L majici.
Majice lahko tudi zamenjamo in pajo dobi mojo M, Eustahije Pajovo L, jaz pa bom vesel Eustahijeve XXL.
Pa je lahko volk sitEN in cela kozLaRIJA.

Unaena torbico, kakršna koli že je kombinirana lahko dobiš.

Če kdo želi neoprane, tovarniško nove nogavice naj pove številko.
Časa imate do danes 14.ure

Kupon za testeninko je seveda na voljo. Za moške predlagam black tie in spodaj brez, za ženske pa dekolte do popka.

Zadeve bodo na voljo jutri zjutraj pred fototerminom ob 9.30 na analizi ali po 15.uri.
Pravzaprav oddam kompletno torbo z vsemi kvazipopustniškimi kuponi in varnostnimi sponkami, s katerimi si lahko po želji prebadamo poljubne dele telesa.
Nazadnje spremenil luzr, dne 25 Okt 2008, 11:58, skupaj popravljeno 7 krat.
 unaena
Luzr ti si pa res darežljiv. Jaz bom brez une torbice sigurno preživela...če je do zdaj nisem pogrešala, potem je sigurno ne rabim. Pa vseeno hvala za prijaznost ane :)
Uporabniški avatar
 activean
če prav berem..nekaj z nekimi mobiteli..
To je prazaprav tisti prostor v torbici z bidonom?? :D
oz. je to tisto o čemer omenjajo mobitel.
 luzr
Glede majice M izmere je zadeva rezervirana. :wink:
Ostale stvari so še na voljo.

@activean: :wink: Med vrsticami...
Ponujajo tudi nek papirnati kupon za popust pri podjetju Sidebil ali nekaj podobnega. Poleg tega peščica izbrancev lahko teče s testnim telefonom v roki in na đipiesu ugotavlja kako najti pot do cilja v asfaltni džungli.
Uporabniški avatar
 zdejan
Oprostite. Kje je to: v prijavnem šotoru v Zvezda parku - pri Sidru ?
Uporabniški avatar
 Classix
zdejan napisal/-a:Oprostite. Kje je to: v prijavnem šotoru v Zvezda parku - pri Sidru ?

http://sl.wikipedia.org/wiki/Park_Zvezda,_Ljubljana

Peš razdalje...10 minut od avtobusne oziroma železniške postaje, 3 minute od parlamenta, minutka ali dve od Name in (stare) glavne pošte...ni možnosti, da ne najdeš.

Lp
Matjaž
 spela*
luzr napisal/-a: Pravzaprav oddam kompletno torbo z vsemi kvazipopustniškimi kuponi in varnostnimi sponkami, s katerimi si lahko po želji prebadamo poljubne dele telesa.

Jaz bi eno sponko. :lol: Ne povem, za kaj jo bom uporabila. Je pa v posredni zvezi s tem zapisom:

Pajo, a potem prinesem M velikost majice zate? Imaš prednost, ker si bil prijazen z mano pred tekom v Domžalah (moški morajo držati vkup).

A to je bilo takrat, ko je bil nekdo drug obtožen za krivega enih lumparij, ki jih je zganjal ne-povem-kdo-naj-se-javi-sam-če-si-upa-brez-sponk. :twisted:
Uporabniški avatar
 raf
danes okrog 15 ure ni bilo nobene gužve tam v šotoru.Prišel videl in odšlepal z polnimi rokami vrečk. Una gospa je bila prijazna in zelo dobre volej. Razložila mi je celo poostopek kako priti do štunfov in so imel na zalogi od 39 do 42 in pod 38.Skratka kritike so zalegle in organizator se je popravil v svoji predstavitvi.
Uporabniški avatar
 Maša
Danes okoli 10:30 pred menoj niti enega. Razen, da sem dobila polomljeno čokolado (ki sem jo namesto z enim ugrizem morala pojest s sedmimi, smola, šment, hudič :wink:) vse bp*. Moja štartna števila 10162 :D

Fajn tečte!

LP, Maša

*čeprav me je bilo kar malo strah, glede na tole temo :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Tudi pri meni je šlo brez težav, dobila vse in v pravih velikostih :twisted:

Številke pa 1030... 8,9,10 :P
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7