Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

jagr
Radolca napisal/-a:
George napisal/-a:
Ne vem no, bega me to, da tistih tekačev, ki imajo res enake štartne pogoje je zelo malo in kje je tu potem logika, da so uvrstitve po bruto časih?

kar se tiče razvrstitve po bruto časih pa toliko o tem:
ali tečete za to, da boste čim višje v razvrstitvi :?:
ali tečete za to da boste v več kot dobri družbi :?:
ali tečete zase oz za izboljšanje svojega časa :?:

kdor je pa tekmovalen naj se pa začne udeleževati tekem, ki so na višji ravni :!:
George,dobil si čip in izmeril ti je tvoj neto čas :!:
ob tvojem vprašanju sem se spomnil na tisti o tem, da se TF-jevci ne znamo postavljati na štart. Postavil sem se bolj na konec štartne vrste. Pač, to ni ravno vaška prireditev, kjer lahko štartaš (skoraj) v prvi vrsti.
Med bruto in neto časom imam skoraj 4 minute razlike, pa mi je prav vseeno za to. Tečem zase in zato,da se družim. Tudi zmagujem zase.
Smešno se mi pa zdi, ko me ljudje sprašujejo, na katerem mestu sem bil na ljubljanskem maratonu :!: Odgovorim jim enostavno: "na 1276-em mestu". v odgovor največkrat dobim kaj takega :shock: povedal sem pač po pravici 8)

Se 100% strinjam...
Čestitam vsem, ki so (smo) tekli...
Tudi tistim, ki so poskusili in morda iz kakršnihkoli razlogov morali odstopiti...
Uporabniški avatar
 solatka
Moja prva udeležba na Ljubljanskem maratonu.
Šla sem prestavljat svoje rekorde :wink:

Vreme idealno, proga idealna (sem mislila da bosta tista dva napovedana klanca hujša), rezultat pa temu primeren... idealen (vsaj zame). Celo boljši kot sem si želela.

Torej, še bom tekla na LM.
 George
Hmmm...jaz že tečem zase...ma vseeno je v meni tekmovalni duh in mi prav paše štartati malo bolj zadaj, da potem prehitevam druge in si mislim, o lej še tega bom prehitel in še tega in me to rine napej ...

Ne vem pri meni je pač tako, nekomu drugemu je pa vseeno ...
Uporabniški avatar
 5rca
mojcej77 napisal/-a:pies:Petrca, lupčka!!!:D

:oops: dej nehi :wink:

mahhh ... letos me je viroza tik pred maratonom "položila" med navijače :lol: v soboto sem šla kupit ragljo, da se me bo slišalo :wink: najprej so bili na vrsti desetkilometraši, potem še tadolgi :) Z Andrejo sva razgrajali na desetem, petnajstem in dvajsetem kilometru :wink: eden od tekačev nama je rekel, da ga bo tlačila mora ponoči, ker sva se mu prikazovali na vsakih pet kilometrov :wink:

bi pa rada na nekaj opozorila ... navijanje za vse vas bi bilo veliko enostavnejše, če bi bili vsi oblečeni v TF majčke. ja zakaj jih pa imamo?? ja za na tekme, ane :)

čestitke vsem :!:
Uporabniški avatar
 Ksenija
solatka napisal/-a:Moja prva udeležba na Ljubljanskem maratonu.
Šla sem prestavljat svoje rekorde :wink:

Vreme idealno, proga idealna (sem mislila da bosta tista dva napovedana klanca hujša), rezultat pa temu primeren... idealen (vsaj zame). Celo boljši kot sem si želela.

Torej, še bom tekla na LM.

sej sem te objela aneeeee
super da sem te spoznala
Uporabniški avatar
 Ksenija
5rca napisal/-a:
mojcej77 napisal/-a:pies:Petrca, lupčka!!!:D

bi pa rada na nekaj opozorila ... navijanje za vse vas bi bilo veliko enostavnejše, če bi bili vsi oblečeni v TF majčke. ja zakaj jih pa imamo?? ja za na tekme, ane :)

čestitke vsem :!:

točno tako... tud fotk bi blo več ;)
Uporabniški avatar
 Laufer
Radolca napisal/-a: Odgovorim jim enostavno: "na 1276-em mestu". v odgovor največkrat dobim kaj takega :shock: povedal sem pač po pravici 8)

:lol: VBerlinu sem osvojil vsaj zame odlično 9381 mesto :oops: , kaj pa drugi o tem mislijo mi je pa čisto vseeno. Naj gredo poizkusit in bodo videli, da se moraš za uvrstitev med prvih 10000 kar dobro potruditi in pridno teči in nabirati kilometre. Kot prvo pa je treba priti v cilj.

Prav lepo je bilo. Odtekel sem čisto neobremenjeno in v prvem krogu podil Radolco kar nekaj časa in ga imel za zajčka, ker je tekel tako lepo enakomerno. Na progi srečal veliko znanih in kilometri so minevali zelo hitro. Z nogo ni bilo večjih problemov in mi je žal, da se nisem odločil še za en krog.
Uporabniški avatar
 Fotr
Ksenija napisal/-a:je blo pa vseeno fajn videt kako določena imena obraze dobivajo... jst sem se prav fajn zabavala v družbi Fotra in ostalih :) še prej pa v družbi polžk ki smo tkooo za vas navijale da smo skor ob glas haha

Ksenija, hvala ti za zabavno analizo, že dolgo se nisem tako nasmejal! :D :D
Uporabniški avatar
 Loni
Ksenija napisal/-a:
Loni napisal/-a:
AVI napisal/-a:...vse super in faj....pradvsem pa zahvala vsem navijačem ob progi, tako poznamin kot nepoznanim :laola bravo vsi :clap: :clap: ampak predvsem fenomenalno je bilo pa zadnjih 300-400 m, navijanje na polno....res dober občutek...ampak noge žal niso več hotele iti hitreje.... :D :D

Avi, tvoje so šle tako hitro, da sva z maco56 komaj registrali, da si bil res ti :laola

me smo pa dušo spustile ko smo se drle ko je šel mimo... ej urejam fotke, smo se potrudile in fotkale vse živo... tko da jih objavim - sem uporabila priročnik za telebane, sam sem polžek... Loni GLEJ da se najdeš ;)

Glede na to, da sem vas tako slišala, da me je dobesedno odpihnilo v cilj, se bom pa ja že najdla gor. Reklama za TF, to sem bila jaz.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jes... to je boljš filing kot moj tek na 10 ;)
aveš kolk sem uživala ko sem poznane drese pa obraze vidla... so me požke kr nazaj držale ups haha
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Moj prvi nastop na 21 km na LM-ju si bom zapomnil, da sem končno tekel pod 1.30, kar sem si želel že kar nekaj časa, vendar ima zadeva kljub veselju ob novem PB-ju vseeno malo grenak priokus, saj sem kar precej zaostal za predvidenem časom oziroma tempom 4.10min/km. :roll: Razloge za to že ugotavljam, verjetno bom pa moral še kaj spremeniti pri treniranju...No, kokrkoli že, super prireditev, super vzdušje, na začetku bil popolnoma fotogeničen, saj sem se slikal v dveh skupinah, po ogrevanju pri "tovarišu" sva s Taetom poskušala preriniti v prve vrste, kar pa nama ni uspelo najbolje, saj sem ob začetnem prehitevanju izgubil kar precej moči :), ja eni bi se res morali postaviti bolj nazaj...no, Tae se je zopet izkazal za hitrejšega in mi kmalu izginil izpred oči, prvih dvanajst kilometrov je potekalo po načrtu, kasneje so se pa začele zopet pojavljati moje "stare" težave in je tempo padal iz kilometra v kilometer :shock:, predvsem me je začelo zelo mraziti in moč mi je povsem pošla, to so bile verjetno moje težave s sladkorjem in bi takrat rabil kakšen gel ali kaj podobnega...Za zadnji kilometer sem vseeno še nekako zbral moči, saj je bilo navijanje ob progi fenomenalno... :laola :clap: :cast1:V cilj pritekel s časom 1.29 inše nekaj drobiža in bil zelo zadovoljen...za analizo nisem imel časa, pa drugič!
Čestitke vsem za dosežene rezultate ter dobro družbo! :TF) :clap: :cast1:

Se vidimo!

Lp! :wink:

p.s.: Tae. čestitke seveda tudi tebi, si me kar pošteno "nascal" :lol:, tako, da mislim, da je sedaj rezultat 3:2, če bom uspel iti v Palmanovo, boš pa že lahko izenačil...saj na 21 km nimam nobenih šans, da bi te prehitel... :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Čestitam, da ti je uspelo :cast1:
Uporabniški avatar
 oxi
Tudi zame je bil to, no razen DMa, prvi organiziran tek, ki sem se ga udeležila.
Glede na to, da sem čista začetnica v teku :lol: in ne več ravno najmlajša :x , sem kar zadovoljna s svojim časom. Za 10,5 km sem porabila uro in 6 min. Sem pa tekla precej z rezervo, ker sem se bala, da bom prehitro začela in mi bo zmanjkalo moči.
Čestitam vsem udeležencem, še posebej pa tistim, ki so pretekli 42 km. Carji ste! :cast1: :cast1: :cast1:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Laufer napisal/-a:Čestitam, da ti je uspelo :cast1:

Hvala, no upam, da si tudi ti dobro laufal! :lol:
Uporabniški avatar
 majcha72
Moj neto čas je 1.17.28. Na 10 km. :D Ampak - jaz sem ZMAGALA. Tole je bil moj prvi uradni tek. Do zadnjega je kazalo, da ne bo šlo. Že tako od avgusta nisem kaj prida tekla, ker je bilo ves čas nekaj zdravstvanih težav, tudi zdaj nisem bila 100%, ampak sem šla, odlaufala več, kot sem realno pričakovala, tako da sem prezadovoljna. Tekli sva skupaj s prijateljico, skupaj šli malo peš, se čakali, ko je bilo treba zavezat supergo, skupaj pili vodo, lupčkali vsaka svoje navijače in jima predali balončke, ki sva ju nosili skoraj vso pot za malčke... Najin objem na cilju je tudi v enem od fotoalbumov, ki mi jih je uspelo pregledat danes zjutraj.
Organizacija se mi je zdela super. Kljub temu, da raznih množičnih prireditev na prostem ne maram je tole nekaj čisto drugega. Nepozaben občutek, kako je vse brnelo tik pred startom, koliko ljudi je bilo v centru mesta v nedeljo zjutraj (sredi noči praktično ;)), koliko ljudi je bilo potem ob celotni trasi, ko te vzpodbujajo popolni tujci, te ogovarjajo, ti ploskajo... Na Podmilščakovi je bila ena prava navijaška skupina - z zastavo, ragljami... Res super in nepozabno. Meni osebno je ful pomenilo tudi to, da me je prišla pogledat družina, da mam zdaj eno svojo nasmejano tekaško fotko, navdušene otroke (čeprav mlajšemu nekako ni bilo jasno, kako to, da me na radiu med objavo rezultatov niso omenili :D:D:D).
Za organizatorja imam eno pripombico, pa ni niti bistvena, ampak če že pišem... Na koncu so delili sadje, pijačo. Krasno, tako kot sem bila včeraj vesela banane je že dolgo nisem bila. :) Kante za smeti? Hmmm... Kontejnerji za plastiko - krasno, vsaj veš, kam počit flaško. Bananin olupek? Če je za plastiko, kje je za bio odpadke? Ni. Potem pa dilema - a vržeš med plastiko ali poiščeš kakšnega od prenapolnjenih košev za smeti in odvržeš tja, v upanju, da se zaradi tvojega olupka ne bo sesul cel kup smeti po tleh. :roll:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA