Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

JakaStrumbelj
@ robertson

večina nas ima tekaške drese z logom Tekaškega foruma, lahko pa se dobi še kape, kratke majice, hlačke,...
na štartu je pametno biti nekaj minut pred pokom pišotle na mestu in v pripravljenosti. nihče ne kontrolira osebnih itd... samo številko moraš imeti pripeto na prsih. osebno boš moral pokazati ko boš šel na prevzetje štartne številke in darilnega paketa
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
@malamut:
P&R na viču (dolgi most), se pripelješ tja z avtom ga pustiš tam na parkirišču in potem z avtobusom do centra. (samo ena izmed možnosti, lahko tudi lahek ogrevalni tek do centra :D )

EDIT: heh sosed si me prehitel :P
Uporabniški avatar
 Radolca
malamut napisal/-a:Tudi mene zanima kako zgleda procedura pred štartom - glede na to, da sem novinka. Mi lahko še kdo pove, kako je z parkiranjem. Kje se da najbližje pustit avto?

štartno številko z vsemi dodatki je najbolje da prevzameš dan prej. Ker je v nedeljo zjutraj nepopisna gneča na prevzemu številk in vsak je še dodatno malo pozitivno nervozen. avto sem zadnji dve leti parkiral v tivoliju, seveda moraš biti dovolj zgodna, da še dobiš prosto mesto. prej sem pa parkiral pred najboljšem sosedu na viču in se lagano-sportski sprehodil do štartaSlika
Uporabniški avatar
 RADKO
Živjo;

....no, v zadnjih minutah sem se prijavila na 21 km; prijavo in potrdilo plačila (20 EUR) sem poslal na urednik@takaskiforum.net; upam da je vse ok;

zanima me, kje lahko sicer kupim svoj (trajni) čip.

Hvala ERO in LP

Radko
Uporabniški avatar
 Loni
RADKO napisal/-a:zanima me, kje lahko sicer kupim svoj (trajni) čip.

Čip dobiš na Timingu.
Uporabniški avatar
 ero
ura je polnoč preč in sprejem podatkov za skupinsko prijavo je zaključen.

hvala vsem, ki ste pravočasno oddali prijavo in predvsem hvala vsem, ki ste pravočasno nakazali startnino :)

zdaj le še popišem 74 mejlov in smo zmagali. prosim za še malo potrpljenja. vse bo pravočasno vnešeno, tudi če danes (torek) zvečer.
Uporabniški avatar
 raf
LoniM napisal/-a:

Čip dobiš na Timingu.

ampak zdajel jih ni treba moriti z tem čipom, ker imajo preveč dela z temi številkami in preverjanjem vplačil.Po Lm maratonu se pa lahko oglasiš in z užitkom ti ga bood prodali. Cena pa ne vem.
 *Dejan*
raf napisal/-a:
LoniM napisal/-a:

Čip dobiš na Timingu.

ampak zdajel jih ni treba moriti z tem čipom, ker imajo preveč dela z temi številkami in preverjanjem vplačil.Po Lm maratonu se pa lahko oglasiš in z užitkom ti ga bood prodali. Cena pa ne vem.

Jaz sem ga lansko leto kupil na Timingu za 25 €.
Uporabniški avatar
 niki
ero napisal/-a:hoj

za ta večer sem z vnosi zaključil.

230 imen je na seznamu :arrow:

čaka me še 68 vaših mejlov s podatki o prijavah. zdaj vsaj novih ne bo več. upam :wink:

hvala ero :cast:
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
ampak tole je pa letos res ratalo garaško delo (čeprav je bilo tudi že prej). Vsaka čast Ero, predlagam, da se drugo leto razdeli zbiranje prijav po dolžinah prog, se pravi na tri zbiralce in jaz se javim za enega.
Lp, zlopi
 Alek
ero napisal/-a:hoj

za ta večer sem z vnosi zaključil.

230 imen je na seznamu :arrow:

čaka me še 68 vaših mejlov s podatki o prijavah. zdaj vsaj novih ne bo več. upam :wink:

Ero, najlepša ti hvala. To tvoje žrtvovanje za vse nas je res zelo plemenito dejanje od tebe. Lahko si ponosen nase. Upam da se ti bom lahko kdaj oddolžil.
Še enkrat iskrena hvala.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA