Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Tatjana napisal/-a:Mene pa ni med prijavljenimi :shock:

Kuhar Tatjana Ž 1975 SLO 00-1440003 21Z
http://www.ljubljanskimaraton.si/index. ... &r=21&l=sl

Bi bili tako prijazni in pogledali skupne prijave in NE prijave PO KATEGORIJAH. A mi verjamete, da sem se že rahlo naveličala preverjat vaše podatke. Takšnih ZS sem imela kar precej, čeprav se je o tem v tej temi ves čas pisalo.
Tatjani ne gre zamerit. Je računalničarka v uglednem "softweraškem" podjetju, kjer je navada, da klici na baze delujejo, neglede na to na katerem "pejđu" so "poklikani". Od tod tudi samoumevnost njenega vprašanja. :D

Ali pa tudi ne, če sem tri poste višje napisal kje je problem, potem to ni več problem klica baze ampak...khm...se bom vzdržal. :lol:
domenZ napisal/-a:Kako pa je s temi voucherji, ki so potrebni za dvig številk
in bi jih naj dobili po mejlu ob prijavi?

Hvala za odgovor!

Za dvig številke samo poveš ime in priimek, tudi za drugo osebo lahko dvigneš. Zelo redko zahtevajo osebni dokument.
domenZ napisal/-a:ja vem, a na spletni strani LM izrecno piše
da bo možen dvig številk samo z voucherjem. :?:

voucher bi bil potreben le v primeru, da si plačal štartnino, na njihovi strani pa to ne bi bilo zabeleženo in takrat bi zahtevali potrdilo o vplačilu.
garač napisal/-a:Če sm prou seštev bo tekaški forum zastopalo 258 tekačev in tekačic :TF)
Nana...hvala :clap: :clap: :clap:

Me pa res zanima, zakaj si štel? Saj imaš na prvi strani seznam :lol: Ampak tam Šef manjka.
garač napisal/-a:Nana sej sm se v šoli učo plonkanja...seštel sm le 238 + 20(kr1)...a pol nas je še več... :laola

Manjkajo uradni zajčki in zajčice, ki se ne prijavljajo. Legende kot so ZdravkoC, MiroR, Klatež, natasa, "Šef"... vsi :TF
:laola
Vpisali so nam tudi kategorije. Preverite prosim še enkrat letnice rojstva. Za vsak slučaj :D Sem pa gledala prijave in je trenutno prijavljenih 10.337 tekačev :clap:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA