Moderator: Snezinka
katrca napisal/-a:eno vprašanje. V poletu sem zasledila, da tisti, ki ne bodo prvega kroga pretekli v 2 urah in 15 min, jih bodo usmerili na cilj. Zdaj imam pa totalno tremo, ker jaz sem med počasnimi. Sicer upam, da bom v tem času na cilju, kaj pa če ne....blamaža. Že razmišljam, da bi šla raje na 10ko.
Radolca napisal/-a:en namig bi potreboval.
ne vem ali naj tečem po deset kilometrov počasnega tempa vsak drugi dan ali naj raje več počivam pred ljubljansko 42-ko![]()
in če naj tečem počasen tempo, ali naj tečem takega kot ga imam v planu na 42 km
Radolca napisal/-a:en namig bi potreboval.
ne vem ali naj tečem po deset kilometrov počasnega tempa vsak drugi dan ali naj raje več počivam pred ljubljansko 42-ko![]()
in če naj tečem počasen tempo, ali naj tečem takega kot ga imam v planu na 42 km
ninchi napisal/-a:Mene pa zanima nekaj: če te med tekom na 42 km nekje pri 20 km že zvije (poškodba) pa greš kar na cilj po 21 km, si diskvalificiran? ali se ti čas šteje za 21 km? verjetno si diskvalificiran kaj?
ninchi
ninchi napisal/-a:Mene pa zanima nekaj: če te med tekom na 42 km nekje pri 20 km že zvije (poškodba) pa greš kar na cilj po 21 km, si diskvalificiran? ali se ti čas šteje za 21 km? verjetno si diskvalificiran kaj?
ninchi
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA