Loni napisal/-a:ZdravkoC napisal/-a:Bor napisal/-a: ...mi je ena sprehajalka pri Zoo-ju rekla ...da takle tempo bi pa tut ona zdržala
...ravno takrat sem hodil, ker sem imel obupne krče
...najrajš bi jo pregriznil takrat...
to mi je všeč, odkritost in zdrav smeh 
Haha, meni je nekdo rekel, da mi za gospo še dobro gre, sem se v momentu počutila staro 100 let in še kaj čez. ma me je pa odneslo prav furjasto naprej.
O Loni, celo tebi? Men itak_ Dejmo gospa, sej bo šlo - kot da bi mi gajbo krompirja naložil na grbo pa še ene 30 let zdraven. Men se je pa zdel, kako mi fajn gre. Najbrž sem tekla kot šklemfalo, ojej !
Podobno se mi je zgodilo, ko sem pred kakimi 30 leti odstopila sedež na avtobusu - po mojem mnenju starejši osebi - pa me je potem jezno odslovila, češ, stojim pa ja še lahko, sej nisem tolk stara. Ja , vse se vrača, vse se plača
Ampak so vseeno ti navijači super, kakorkoli... velik bolj mi je všeč tisto: dejmo ženske, pokašte dedcem

- seveda je bil učinek ravno nasproten, ker je potem moški del tekmovalcev tam naokoli dobil kar reaktivni pogon...
Pa ena luštna stara mamca na Slovenski ... komaj je hodila z berglo, pa je prišla čisto do traku na sredini ceste (to je bil drugi krog) in vzpodbujala: dajmo, bravo...
NAVIJAČI PRAVI SRČKI !!
PS. da se mi tale stara mamca kmalu ne vrne
... nu mamca, sej bu šlu, še petsto metrov...