Zakaj je problem, če kdo koga pohvali

Čestitke Matjaž za 13-ega

Moderator: Snezinka
klopotec napisal/-a:Če dovolite
Organizatorji LM so za svoje delo zelo lepo materialno nagrajeni. In če so se lotili organizacije, potem se od njih najbrž pričakuje, da bodo zadevo korektono izpeljali. Zdaj pa se zdi, da so oni tisti, zaradi katerih je LM narejen, tekači pa ste bili tam zaradi njih, eno nujno zlo recimo, zaradi katerega se niti ni treba držat napovedanih zapor cest in pač spustiš promet, ker tistih nekaj na repu pa res nima smisla čakat in zaradi njih zadrževat prepotrebni promet. Uf, da te kap. In rečemo, odlična organizacija. Karkoli so prej dobrega naredili, so na koncu s tem vse za....i.
Če je nekdo pretekel vseh 13 LM, s tem še nima razloga da reče, da smo tekači lahko srečni da imamo LM. Ne vem zakaj bi zaradi tega bili srečni. Srečna je lahko naša prestolnica da ima toliko norcev, ki radi tečemo. Brez nas ne bi bilo nič. In mi prinašamo mestu in njegovim prebivalcem energijo in korist. In seveda tudi organizatorjem. Slednje tudi plačamo s štartnino.
Če pa je bil Matjažu tale post priložnost, da se pohvali, da je pretekel 13 LM, pa tudi v redu. Super si Matjaž. Ampak je še mnogo takšnih, ki so tudi pretekli precej maratonov. Morda niso bili vsi uradni (kaj je to sploh uradno za pravega rekreativca?) in si jih je vsak zastavil sam v svojem okolju in jih odtekel sam, v svojem miru, daleč od oči množice.
Torej, organizatorjev, ki na koncu pobašejo lepo vsoto denarja ni treba nič hvaliti, naj se oni zahvalijujeo nam. Treba pa jih je grajati za napake.
In ko sem prebral o predčasni sprostitvi prometa me je imelo, da bi nekomu eno stisnil.
matjaz napisal/-a::D![]()
Zakaj? Za kancek pozornosti. Danes sem namrec kot udelezenec vseh 13. LJ maratonov dobil cestitko in vrednostni bon Mercatorja. Taka pozornost je redka ampak sem je zelo vesel. Verjamem , da je marsikdo od vas bil nezadovoljen z organizacijo, ampak malo je tistih ki smo sodelovali na vseh LJ maratonih, zato je tezko opisati kaj vse smo recimo dozivljali na 1. LJ maratonu. Redko kdo je sploh opazil kaksno napako, saj smo bili veseli da se je maraton v Ljubljani sploh zgodil. Toliko naporov in skrbi kot so dozivljali dekleta in fantje ekipe Timinga, je redko kdo sposoben prenesti. Zato se enkrat kapo dol pred organizatorji. Bodite veseli da maraton v Ljubljani imamo.
klopotec napisal/-a:Besni šoferji so stvar organizatorjev. V tem je ravno stvar na tak način organiziranih tekov, ko organizator pove pogoje. Potem pa se jih mora držat.
Druga štorja pa je, če organizator reče, da promet ni zaprt.
mitjas napisal/-a:Fajn, spet bo ratalo 10 strani prerekanja o čist tretji temi, kot pa je tista naslovna Matjaževa![]()
Zakaj je problem, če kdo koga pohvali![]()
Čestitke Matjaž za 13-egaOrganizator pa se ob obilici drugih skrbi spomnil tudi na peščico, ki vztrajate od samega začetka
mojA napisal/-a:Čestitke TIMINGU ! Če bi bil trend rasti kvalitete oz kakovosti v vseh slovenskih podjetjih takšen kot je pri Timingu, kar se organizacije LM.ja tiče, se nam ne bi bilo bati recesije. KAPO DOL !
Vrhunska organizacija, iz leta v leto boljša. Jaz sem bila letos sedmič zapored na LM.ju - prvič na polovički ostalo na celem maratonu in nekaj vam povem: VSAKIČ SEM BILA NAVDUŠENA. Prvič itak. Drugič itak. Tretjič pa spet in tako naprej, ker je resnično ves čas boljše. In vem da bo drugo leto spet tako in se samo sprašujemo kaj bodo pogruntali:razvrstitev po bruto časih ?? bokse ?? kdo ve?? Prijazni so pa itak vsi, ampak moram poudariti ga. BARBARA NA TIMINGU je pa resnično ZVEZDA. THE STARR !!!
HVALA !
ponosna sem na LM.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA