Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 natasa
Same pohvale organizatorju, z vidika celjske NORICE je bilo VSE ODLIČNO!!

:wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Fajn, spet bo ratalo 10 strani prerekanja o čist tretji temi, kot pa je tista naslovna Matjaževa :D
Zakaj je problem, če kdo koga pohvali :roll:

Čestitke Matjaž za 13-ega :!: Organizator pa se ob obilici drugih skrbi spomnil tudi na peščico, ki vztrajate od samega začetka :!:
Uporabniški avatar
 vanja
Evo, vedela sem. Ko sem prebrala Matjažev post, sem pomislila, da se bo spet najdel Klopotec in pametoval, kako so organizatorji za to plačani in spet trosil gnoj po vsem. :D Če je tak grenak dan čisto OK, potem se lahko, Klopotec, zamisliš nad seboj. Sem prav vesela, da sodim k pozitivno naravnanim ljudem, kot je Matjaž in še mnogi tule na forumu!

Tudi jaz se zahvaljujem organizatorjem LM in jim čestitam!
 klopotec
Besni šoferji so stvar organizatorjev. V tem je ravno stvar na tak način organiziranih tekov, ko organizator pove pogoje. Potem pa se jih mora držat.
Druga štorja pa je, če organizator reče, da promet ni zaprt.
Uporabniški avatar
 zlopi
klopotec napisal/-a:Če dovolite

Organizatorji LM so za svoje delo zelo lepo materialno nagrajeni. In če so se lotili organizacije, potem se od njih najbrž pričakuje, da bodo zadevo korektono izpeljali. Zdaj pa se zdi, da so oni tisti, zaradi katerih je LM narejen, tekači pa ste bili tam zaradi njih, eno nujno zlo recimo, zaradi katerega se niti ni treba držat napovedanih zapor cest in pač spustiš promet, ker tistih nekaj na repu pa res nima smisla čakat in zaradi njih zadrževat prepotrebni promet. Uf, da te kap. In rečemo, odlična organizacija. Karkoli so prej dobrega naredili, so na koncu s tem vse za....i.
Če je nekdo pretekel vseh 13 LM, s tem še nima razloga da reče, da smo tekači lahko srečni da imamo LM. Ne vem zakaj bi zaradi tega bili srečni. Srečna je lahko naša prestolnica da ima toliko norcev, ki radi tečemo. Brez nas ne bi bilo nič. In mi prinašamo mestu in njegovim prebivalcem energijo in korist. In seveda tudi organizatorjem. Slednje tudi plačamo s štartnino.
Če pa je bil Matjažu tale post priložnost, da se pohvali, da je pretekel 13 LM, pa tudi v redu. Super si Matjaž. Ampak je še mnogo takšnih, ki so tudi pretekli precej maratonov. Morda niso bili vsi uradni (kaj je to sploh uradno za pravega rekreativca?) in si jih je vsak zastavil sam v svojem okolju in jih odtekel sam, v svojem miru, daleč od oči množice.
Torej, organizatorjev, ki na koncu pobašejo lepo vsoto denarja ni treba nič hvaliti, naj se oni zahvalijujeo nam. Treba pa jih je grajati za napake.
In ko sem prebral o predčasni sprostitvi prometa me je imelo, da bi nekomu eno stisnil.

... ma bom šel raje eno odteč preden napišem kaj kontra, v tem slogu :wink:

Lp, zlopi

P.s.: jaz sem izredno vesel, da imamo LM in če se bo le dalo ne bom nobenega zgrešil :wink:
matjaz napisal/-a::D :D :D Zakaj? Za kancek pozornosti. Danes sem namrec kot udelezenec vseh 13. LJ maratonov dobil cestitko in vrednostni bon Mercatorja. Taka pozornost je redka ampak sem je zelo vesel. Verjamem , da je marsikdo od vas bil nezadovoljen z organizacijo, ampak malo je tistih ki smo sodelovali na vseh LJ maratonih, zato je tezko opisati kaj vse smo recimo dozivljali na 1. LJ maratonu. Redko kdo je sploh opazil kaksno napako, saj smo bili veseli da se je maraton v Ljubljani sploh zgodil. Toliko naporov in skrbi kot so dozivljali dekleta in fantje ekipe Timinga, je redko kdo sposoben prenesti. Zato se enkrat kapo dol pred organizatorji. Bodite veseli da maraton v Ljubljani imamo.

Čestitam matjaz za vseh 13.LM! Tudi sama bi bila za tako pozornost zelo vesela. Ker je točno to: pozornost, ki nam je vsem dandanes močno primanjkuje. Imamo pa zato vedno več ostalih "kvalitet" :roll:

LP, Maša
 mojA
Čestitke TIMINGU ! Če bi bil trend rasti kvalitete oz kakovosti v vseh slovenskih podjetjih takšen kot je pri Timingu, kar se organizacije LM.ja tiče, se nam ne bi bilo bati recesije. KAPO DOL !
Vrhunska organizacija, iz leta v leto boljša. Jaz sem bila letos sedmič zapored na LM.ju - prvič na polovički ostalo na celem maratonu in nekaj vam povem: VSAKIČ SEM BILA NAVDUŠENA. Prvič itak. Drugič itak. Tretjič pa spet in tako naprej, ker je resnično ves čas boljše. In vem da bo drugo leto spet tako in se samo sprašujemo kaj bodo pogruntali:razvrstitev po bruto časih ?? bokse ?? kdo ve?? Prijazni so pa itak vsi, ampak moram poudariti ga. BARBARA NA TIMINGU je pa resnično ZVEZDA. THE STARR !!!
HVALA !
ponosna sem na LM.
 bojanm
klopotec napisal/-a:Besni šoferji so stvar organizatorjev. V tem je ravno stvar na tak način organiziranih tekov, ko organizator pove pogoje. Potem pa se jih mora držat.
Druga štorja pa je, če organizator reče, da promet ni zaprt.

Besni šoferji so in (žal)obstajajo.
Neglede na prirediev.
Uporabniški avatar
 matjaz
mitjas napisal/-a:Fajn, spet bo ratalo 10 strani prerekanja o čist tretji temi, kot pa je tista naslovna Matjaževa :D
Zakaj je problem, če kdo koga pohvali :roll:

Čestitke Matjaž za 13-ega :!: Organizator pa se ob obilici drugih skrbi spomnil tudi na peščico, ki vztrajate od samega začetka :!:

Mitjas, in ostali ki ste razumeli tole pisanje, koncno nekdo ki je razumel da sem se samo zahvalil za kancek pozornosti. Da pa razlozim da sem se 13x udelezil prireditve kot tekac, vcasih cel maraton vcasih 21km. Nekajkrat kot sotekac nekaterim ki so prvic tekli 21 ali 42 km. Vedno pa sem uzival. Je pa moj tek ze precej let namenjen meni in zato se res ne rabim hvaliti. Sem pa ponosen na vsak svoj tek, saj sem ga sam odgaral. zato tudi spostujem vskogar ki tece , pa naj bo to 1km ali100km.
 bojanm
matjaz,čestike za udeležbo na vseh maratonih.
Lepi spomini ostanejo,za vedno!
Uporabniški avatar
 lenči
Meni je bilo prvič in prvega ne pozabiš nikoli :lol: . Prišla, odtekla na krilih navdušenja in prihodnje leto nameravam priti spet po novo zmago. Čestitke vsem, ki ste od začetka zraven.
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz sem bila tudi prvič in prav nič nimam za šimfat :twisted:

Lahko samo stisnem roko organizatorjem in jasno in glasno povem, da pridem še :twisted:

Čestitke res vsem!
Lp
 darcy
Tudi nagrajen s "sosedovim" bonom.
Leta 1996 na svoji prvi tekaški prireditvi (7 km) sem užival in tako tudi vsako naslednjo zadnjo (najdaljšo) nedeljo v oktobru.
Čestitke devetim stalnim maratoncem in seveda vsem ostalim tekačem in gledalcem za sodelovanje, da je LM postal takšen kot je (pravi tekaški praznik). Ne dvomim pa, da ne bo še bolje.

lp Dare
Uporabniški avatar
 marathon95
mojA napisal/-a:Čestitke TIMINGU ! Če bi bil trend rasti kvalitete oz kakovosti v vseh slovenskih podjetjih takšen kot je pri Timingu, kar se organizacije LM.ja tiče, se nam ne bi bilo bati recesije. KAPO DOL !
Vrhunska organizacija, iz leta v leto boljša. Jaz sem bila letos sedmič zapored na LM.ju - prvič na polovički ostalo na celem maratonu in nekaj vam povem: VSAKIČ SEM BILA NAVDUŠENA. Prvič itak. Drugič itak. Tretjič pa spet in tako naprej, ker je resnično ves čas boljše. In vem da bo drugo leto spet tako in se samo sprašujemo kaj bodo pogruntali:razvrstitev po bruto časih ?? bokse ?? kdo ve?? Prijazni so pa itak vsi, ampak moram poudariti ga. BARBARA NA TIMINGU je pa resnično ZVEZDA. THE STARR !!!
HVALA !
ponosna sem na LM.

Slažem se kaj je rekla mojaA :lol: . I ja sam bio sedmi put, od toga pet godina dovodim autobus, plus još dosta prijava iz Cro i neznam kak bi to bilo da nema g-đe BARBARE iz Timinga :cast1: :cast1:
Jedno leto je Barbara bila na porodiljskom i teško sam se uspjeval dogovoriti oko prijave i dolaska grupe, ali kad je ona došla, dva-tri tjedna prije maratona, sve je riješila za minutu.
Još jedan put SVAKA ČAST BARBARA :cast1: :cast1: :cast1:
Da ne zaboravim i ERO :cast1: :cast1: mi pomogne i odradi svoj dio
Dolazimo i dugo leto
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

tudi jaz sodeloval na vseh dosedanjih LM in dobil v zahvalo bon Mercatorja. Lepa gesta organizatorja. Kot tekmovalec sem vsa ta leta imel priložnost spremljati organizacijo tega tekmovanja in moram reči, da je bilo vsako leto boljše. Naj ostane tako tudi v prihodnje.

LP, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA