Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

nana napisal/-a:
Prijave za LM bom zbirala do 28.9.09, ker je do 30.9.09 potrebno izvesti tudi nakazilo

Uf, uf, a že do konc septembra se moram odločit koliko bom pretekla... uf, uf... :roll: 8)
Tatjana napisal/-a:Po moje potem tekmuješ za klub Uživajmo zdravo. Ne vem zakaj bi subvencionirali pol štartnine, da bi potem tekmoval za kateri drugi klub.

Potem pa raje uživam zdravo za Tekaški forum. Je*eš tistih par eurov. ;)
Cukr napisal/-a:Morda kdo še kaj prišpara, če je član katere od sponzorjevih "rdečih izkaznic", pik, kluba ipd..:

https://www.mercator.si:443/uzivajmozdr ... erm=14_kuz

Tudi če si že prijavljen na LM, se oglasiš na TIMINGU in opraviš plačilo. Če imaš lasten čip, ti tudi to odbijejo od polovičnega zneska prijave...

LP,
Primož

Sem danes klicala na Timing, da bi se prijavila preko "uživajmo zdravo" (sem pač hotela mal prišparat), pa mi je prijazna gospa povedala, da sem zamudila, že drugo leto zapored...
Kot ste verjetno opazili, so se prijave začele nabirati :D

Vljudno prosim tiste, ki ste se prijavili, niste pa izvršili nakazila, da to storite, ker bom prijave začela počasi brisat (da bo prostor za nova sporočila) :wink:
nana, na skupnem seznamu prijav se nas najde, ni pa po kategorijah, no, vsaj, kar sem jaz gledala, morda je Arabo to gledal, mene v C kategoriji ni, tega očitno še niso vnesli.
Loni napisal/-a:nana, na skupnem seznamu prijav se nas najde, ni pa po kategorijah, no, vsaj, kar sem jaz gledala, morda je Arabo to gledal, mene v C kategoriji ni, tega očitno še niso vnesli.

Po kategorijah res še nismo, ampak tako je tudi z ostalimi skupinskimi prijavami. Pomembno je, da ste na seznamu. Ostalo bo pa že potem razvrščeno kot mora biti.
Danes sem vnesla tudi vse plačane prijave in z veseljem lahko povem, da se mi je "popucal" tudi seznam poslanih prijav.
Zdaj pa pogumno naprej :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA