Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Vreme
ero napisal/-a:lahko jaz?

Kar se mene tiče nimam nič proti :D

A je še kakšen junak ki bo poskušal naskakovati čas 4:45 :cenz: , seveda z Erotovo pomočjo :clap:

Si je Inot zaželel: Pa enkrat za spremembo bi rad prebral, da si stiskal zobe in malo trpel:)
Pa te da vidimo!!
Uporabniški avatar
 5r002
Vreme napisal/-a:

A je še kakšen junak ki bo poskušal naskakovati čas 4:45 :cenz: , seveda z Erotovo pomočjo :clap:

Si je Inot zaželel: Pa enkrat za spremembo bi rad prebral, da si stiskal zobe in malo trpel:)
Pa te da vidimo!!

jst... ampak 4:45 na km... :P :D
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:

Pa te da vidimo!!

A, tukaj tiči zajec :lol: , torej 4.45 naskakuješ :clap: , no pa dajva stiskat zobe in se smejat :laola
Uporabniški avatar
 klatez
He, he Ero - s tvojim dodatkom v prvem postu te teme si naše dopisovanje čisto pokvaril.
Daj ga obarvaj malo drugače, da se bo videlo, da je nastal kasneje.

Sicer pa mislim, da bo takole zapisano še boljše:

Letošnja zajčica in zajčki so:
03:00 GTA
03:15 klatez
03:30 miroR
03:45 ZdravkoC
03:45 INOT
04:00 to-le
04:00 ROBOCOP
04:15 natasa
04:15 EČO
Uporabniški avatar
 štefan64
Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"! :twisted:

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 ROSI64
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"! :twisted:

lp, Štefan

So pa dobri, tečejo v enakomernem tempu. :D
 spela*
Kaj naj rečem, Štefan, tudi jaz se bom skušala dveh Štajercev držati - dokler bo šlo.
Ampak v drugi krog me pa ne bosta zvlekla! :nono:
Uporabniški avatar
 klatez
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?

lp, Štefan

Gorenjska faušija... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 primus
lp, Štefan

GTA je Gorenc! :mrgreen:

(kot kaže ima iztek po Ironmanu... 8) )
Uporabniški avatar
 klatez
Vem, samo očitno Štefanu ni zanimiv? :roll:
Uporabniški avatar
 štefan64
Še to se manjka...(da bi lovil zajčka, ki se je prišel iztekat po "železnem človeku" :mrgreen: :shock: )

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 štefan64
spela* napisal/-a:Kaj naj rečem, Štefan, tudi jaz se bom skušala dveh Štajercev držati - dokler bo šlo.

A kar dveh :twisted: :?: Vseeno svetujem previdnost. Pubeci so od hudiča.

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 Loni
štefan64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Kaj naj rečem, Štefan, tudi jaz se bom skušala dveh Štajercev držati - dokler bo šlo.

A kar dveh :twisted: :?: Vseeno svetujem previdnost. Pubeci so od hudiča.

lp, Štefan

Saj na ta račun bo pa še malo hitrejša, če bo morala bežat. Pa je izdala svojo taktiko :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA