Moderator: Snezinka
ero napisal/-a:lahko jaz?
Vreme napisal/-a:ero napisal/-a:lahko jaz?
Kar se mene tiče nimam nič proti![]()
A je še kakšen junak ki bo poskušal naskakovati čas 4:45, seveda z Erotovo pomočjo
Si je Inot zaželel: Pa enkrat za spremembo bi rad prebral, da si stiskal zobe in malo trpel:)
Pa te da vidimo!!
Vreme napisal/-a:ero napisal/-a:lahko jaz?
Kar se mene tiče nimam nič proti![]()
A je še kakšen junak ki bo poskušal naskakovati čas 4:45, seveda z Erotovo pomočjo
Si je Inot zaželel: Pa enkrat za spremembo bi rad prebral, da si stiskal zobe in malo trpel:)
Pa te da vidimo!!
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"!![]()
lp, Štefan
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"!![]()
lp, Štefan
lp, Štefan
spela* napisal/-a:Kaj naj rečem, Štefan, tudi jaz se bom skušala dveh Štajercev držati - dokler bo šlo.
Ampak v drugi krog me pa ne bosta zvlekla!
štefan64 napisal/-a:spela* napisal/-a:Kaj naj rečem, Štefan, tudi jaz se bom skušala dveh Štajercev držati - dokler bo šlo.
Ampak v drugi krog me pa ne bosta zvlekla!
A kar dveh![]()
Vseeno svetujem previdnost. Pubeci so od hudiča.
lp, Štefan
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA