Tako, prvi pravi maraton je uspešno za mano.
Moram pohvalit samo organizacijo, ker je bila (vsaj z moje strani gledano) res top. Sejem, prevzem števil in spremlejvalni program so mi bili zakon. Prav tako na dan maratona, hitra oddaja garderobe, okrepčevalnice dobro založene, prav tako tudi dovolj na gosto (na 5 km).
Postavil sem se v cono številka 2. Sicer sem kar nekaj tekače prehitel, ampak me samo prehitevanje ni nič motilo.
Na srečo nisem imel nobene krize, držal sem svoj tempo, se ustavljal na okrepčevalnicah da sem v miru spil in pojedel banano/ gel ter preprosto užival na progi, dajal 5ke gledalcem itd.
Sama trasa mi je bila super (že zaradi tega, ker nista bila dva kroga), sploh zadnja 2 kilometra (čez Prešernov trg in po Slovenski cesti)- sami super navijači, počutil sem se kot zmagovalec hehe
Na koncu sem pritekel v cilj s časom 3:23:44 in bil več kot zadovoljen/ presrečen!
Za zaključek maratonskega dne (,ki ga ne bom kar tako pozabil) je sledila še masaža v OMV šotoru (punce so super opravile delo

) ter vrček, dva... Guinessa

v bližnjem pubu.
Čestitke prav vsem tekmovalcem Ljubljanskega maratona, ki vam je uspelo priti čez ciljno črto in velika HVALA vsem navijačem za spodbudo, pozitivne besede... krasni ste <3
To je moje poročilo, ni bog ve kaj ampak za poštukat bo

Vglavnem danes počutje odlično in definitivno to ni bil moj zadnji maraton!
Pozdravček hcMi25

Rad pobegnem daleč stran od ponorelega sveta...v naročje gora.
<3