Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

gs1422
No saj ne prosim, da bi nekdo drug organiziral. Saj bi si sam šel naročit, oziroma ponaročit. Če le količina ni problem.
Uporabniški avatar
 Snezinka
ton napisal/-a:Snežinka... javno naprošam za copyright, preden začnem (seveda bolj po kmečko, denar na roko) tudi sam zbirati popustkarje.
Super je tole!

Ton, seveda, ni problema. Moj način je daleč od sofisticiranega (če iščeš kaj takega poglej kako se je zadeve lotil Pegaz, mislim da kakšno leto ali dve nazaj...), je pa povsem zadosten, sem se pozanimala na Timingu :wink: .

Javno obljubljam, da te ne bom tožila za avtorske pravice :roll: :lol:

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 16 Sep 2007, 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
gs1422 napisal/-a:...... znesek 17€. Razlika je za kavico, ker si pokazala dobro voljo. :wink:

ups :arrow: podkupovanje :roll:
Hvala, ampak brez potrebe :arrow: bo na analizi (ojej, spet imam dolg jezik :ignore: :wink: ...itak, a ne, da bo treba tudi okoli analize :TF) se pomeniti...ampak za to bo v drugi polovici oktobra še dovolj časa) za kaj takega dovolj priložnosti :rol:

lp
Snezinka

p.s.: jep, jst mam TF majčko 8)
Uporabniški avatar
 Snezinka
zdejan napisal/-a:Vsaka čast Snezinka za prostovoljno zbiranje prijav.

Hvala :oops: ...ti pa povem, zdejan, da to naredim z veseljem, ker TF druščina je res super in komaj čakam, da se oktobra spet vidimo :!:

Hmmm, pa tudi na novoletni zabavi podeljeno markizno :wink: titulo moram nekako opravičiti :wink:.

Lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 pegaz
Snezinka napisal/-a:Hmmm, pa tudi na novoletni zabavi podeljeno markizno :wink: titulo moram nekako opravičiti :wink:.

He he
Poglejte si, tako se dela!

Nadvojvoda 8)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Pridni ste, pridni s prijavami :!:

lp
Snezinka
 gs1422
Snezinka napisal/-a:ups :arrow: podkupovanje :roll:

Ni podkupovanje. Če ne maraš kave pa naj bo, za elektriko, impulze, obrabo računalnika, skratka fiksne stroške, ki se jim tudi ob prostovoljnem delu ne moreš ogniti. :wink:

:lol:

Še enkrat hvala in se vidimo v Ljubljani. :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Maram kavo, maram 8) 8) 8) ...v bistvu edini doping, na katerega prisegam :wink: .
Se vidimo na LM, če ne prej na kakšnem teku...
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 5rca
Snezinka napisal/-a:Se vidimo na LM, če ne prej na kakšnem teku...

npr. na Fotrovem teku drug teden :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Prav na tek na žalost ne morem priti, ker imam takrat en drug trening 8) ...bom pa mogoče prišla na analizo :wink: !
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
Danes sem dobila nakazilo od Miroslava Az(ž?)mana.
Na ZS nisem dobila prijave... sem šla gledat še na prijave Timinga in tudi nisem nič našla.
Prosim, da se mi javiš na ZS.

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
živjo!

Dobila sem nakazilo od Bojana Meznariča (12EUR)...glede na to, da nimam njegove prijave me zanima, ali:
- je plačal za koga, ki je na seznamu,
- je plačal zase, pa se mi je pozabil prijaviti preko ZS-ja?

Help!
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
Snezinka napisal/-a:Help!

uuups :oops: ... ga že vidim :roll: :oops: ...hvala za pomoč 5rca :!:
lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Snezinka
Eto...spet rabim pomoč :oops:

Ne vem, ali sem spet slepa, ali pa nisem prejela prijave za;
Prašnikar Matjaža???
Danes sem dobila namreč nakazilo zanj (12 EUR)...
Ali mogoče kdo ve, kakšen je njegov nick na TFja, ali pa ga mogoče celo vidi na seznamu :oops: :roll: ?

Hvala za pomoč!
lp
Snezinka
 luzr
Snezinka napisal/-a:Eto...spet rabim pomoč :oops:

Ne vem, ali sem spet slepa, ali pa nisem prejela prijave za;
Prašnikar Matjaža???
Danes sem dobila namreč nakazilo zanj (12 EUR)...
Ali mogoče kdo ve, kakšen je njegov nick na TFja, ali pa ga mogoče celo vidi na seznamu :oops: :roll: ?

Hvala za pomoč!
lp
Snezinka

Snežinka, našel! Klikni na nejgove zapise in mu pošlji zasebno sporočilo.
http://www.tekaskiforum.net/privmsg.php ... ost&u=1256
Prašnikar Matjaž, 1966, Litija
http://www.tekaskiforum.net/profile.php ... ile&u=1256
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com