Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

klopotec
A s švic majico misliš bonbažno majico?
Uporabniški avatar
 MatjazV
klopotec napisal/-a:A s švic majico misliš bonbažno majico?

Nikakor ne bombažno. Švic majice so dandanes res že vrhunsko dodelane in so večinoma iz poliestra oz. umetnih materialov. Ponudba je zelo široka, tako glede proizvajalcev kot tudi cenovno (Hore, Falke, Maya Maya, ...)

MatjazV
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme vsekakor bo! Ker pa vas zanima kakšno bo, vas lahko potolažim, da bo primerno za tek :D

Padavine katere nas bodo zajele iz noči sobote na nedeljo bodo proti jutru postopoma ponehale, tako da lahko pričakujemo, da ne bomo tekli po dežju. Vsekakor pa bo količina padavin majhna. Temperature se bodo gibale med jutranjimi 6°C in najvišjimi dnevnimi 8°C. Oblačno bo vetra pa ne bo omembe vrednega.

Upam, da bo pri tej napovedi tudi ostalo. Zadnje dneve se namreč vremenske karte kar spreminjajo (še dva dni nazaj je kazalo celo na hladnejše a sončno vreme). Vsekakor vas ob morebitnih spremembah vremena na dan maratona obvestim.
Uporabniški avatar
 Radolca
vreme, hvala za podatke o tem, kakšno bo vreme :laola
Uporabniški avatar
 kustus
lp

vreme ti si car tvoja napovet je kulska.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Včeri sem gledala na zevsu napoved pa je še kazalo sončka. Sej se bo še kej spremenilo, sam verjet moramo.
Uporabniški avatar
 lukkka
Vreme - da bi vsaj tvoja napoved vzdržala. Sam sem se že kar odločil, da me mraz + dež ne bosta videla štartati.
Jebat ga, mi ni to da odlaufam maraton bolj važno kot da staknem kak fajn prehlad al' pa da me celo poleže za kak teden v posteljo. Sploh pa mi ne bi bil nikakršen užitek.
Tko da, vreme bo - ker je še vedno bilo na takih velikih prireditvah - me pa vseeno zanima, če organizatorji že kaj razmišljajo o zgodnejšem terminu?
Uporabniški avatar
 bla_k
... misliš štart ob 8:00 in ne ob 10:00 :wink: he, he

Jaz menim, da je datum kar pravšnji in od leta 2000, ko sam tekem na LM (večinoma 21ke), je bilo le eno leto ful hladno, ostala pa po večini lepa jesenska, z meglo na ogrevanju in sončkom na progi.

LP, bla_k
Uporabniški avatar
 lukkka
TA o zgodnejšem terminu je bila bolj mišljena glede na podnebne spremembe - tudi leta 2000 si še imel pomlad, poletje, jesen in zimo. Danes pa vsaj sam opažam sploh ni bilo jeseni - vsaj take kot jo poznam jaz in o kateri smo se učili pri SNDMju v osnovni šoli.
Tudi lanska zima ni bila bog ve kaj razen tistih 14 dni -20ke...
Zgodnejši termin v smislu teh spremeb klime
Uporabniški avatar
 areh
%%#$"&&%&!!!
Če bo dež bom doma..ziher!
lpA
Uporabniški avatar
 shash
Bomo pa pred dežjem bežali, pa bodo PB-ji padal :shock: .

LP
Uporabniški avatar
 Vreme
Priznam kriv sem!!!! :evil:

ta teden sem se tako spretno izogibal teku po dežju, da se mi sedaj vse vrača!!

V nedeljo bomo namreč tekli po dežju!

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA