Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 lenči
Ero, ti si zakon :lol: .
 eggy
Ojla!

Sem si rekla......ejga...zdaj bi se bilo pa že fajn prijavit......in....

Super Ero! Take mamo radi!

lp
eggy
Uporabniški avatar
 IRA
ero napisal/-a:hoj,

letos sem jaz prostovoljec za skupinsko prijavo. vse podrobnosti objavim jutri!

:cast1: :cast1: :cast1: :cast1: :cast1:

P.S. Jest mam 7 kandidatov/kandidatk :D
Uporabniški avatar
 ninchi
Mene pa zanima koliko "nas" punc bo letos šlo na 42 km? Sama grem namreč prvič pa me tko mal zanima kolk se nas bo matralo. Rabim malo moralne podpore :)

ninchi
Uporabniški avatar
 ero
nč bat. boš imela moralno in zajčjo podporo. tudi leto bomo imeli na startu pripravljene zajce, ki vam bodo pomagali držati tempo na maratonu in polmaratonu. več o tem v prihodnjih dneh...

vseeno - vprašanje je bilo namenjeno dekletom :)

torej, dekleta - koliko vas gre na 42?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest vsaj eno poznam...(moja Lili!) :wink:
Uporabniški avatar
 ninchi
No super..ker bi res rabila ja zajčjo in moralno hehe...sam skrbi me ker v tisti gužvi je ponavadi težko do zajca pridt..jaz sem pa še bolj majhne sorte..tko da...bi bilo fajn da bi točno vedla kje bo ta zajec :) no ampak kot si omenil, bo še verjetno govora o tem..

ninchi
 gs1422
Zajca pa ja ne moreš zgrešit. :D Majhen je, dolga ušesa ima in kosmat repek. ;) A bo šlo? :D

Hecam se. Ljubjlanski zajci imajo na dres privezan balon s časom na katerega tečejo. Balon je napolnjen s helijem in stoji v zrak tako, da ga ne moreš zgrešiti.

Če pa si mislila privat zajca, ga boš pa ti morala opremiti z razpoznavnim znakom, če ne ga boš res zgrešila. Mimogrede če je zunaj že razpis za zajce... Jaz bi imel pa zajklo, če se katera javi za 42. :D
 nana
gs1422 napisal/-a:Balon je napolnjen s helijem in stoji v zrak tako, da ga ne moreš zgrešiti.

Se mi zdi, da so se lani zajci bolj vlekli po tleh :lol: A ni bilo tako?
 gs1422
Prehitri so bili pa jih je zračni upor tiščal navzdol. :)
Uporabniški avatar
 bla_k
pa prehladno jim je bilo tam v višavah hitet
Uporabniški avatar
 ninchi
Hecam se. Ljubjlanski zajci imajo na dres privezan balon s časom na katerega tečejo. Balon je napolnjen s helijem in stoji v zrak tako, da ga ne moreš zgrešiti

to vem ja, samo do njega se prerint je pa ta druga :) no bom že nekako, sej sm bolj mejhna zajklja hehe
Uporabniški avatar
 Radolca
ninchi napisal/-a:..jaz sem pa še bolj majhne sorte..tko da...bi bilo fajn da bi točno vedla kje bo ta zajec :)

ninchi

Evo jaz sem lohk tvoj zajec, grem mojo prvo 42-ko probat s ciljem okoli 3:45
Ne vem pa če bova "glih skp pasala", ti majhna in drobna, jaz pa velik in čokat :?
Uporabniški avatar
 ninchi
hehe no super...se bomo še dokončno potem domenili ane?:) drugače pa bi mi res prav prišla družba, sploh za prvi tapravi maraton! :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA