Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 IRA
Jest sem se pofočkala :lol:

Zdej pa je kar je 8)
Uporabniški avatar
 pajo
IRA napisal/-a:Jest sem se pofočkala :lol:

Zdej pa je kar je 8)

42km :D ?
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:
IRA napisal/-a:Jest sem se pofočkala :lol:

Zdej pa je kar je 8)

42km :D ?

10km :lol:

Sem pa nekje zasledila, da maš ti že na LM generalko za Palmanovo, pacek :wink:

Sej prav, sej prav ... ti privoščim, bom navijala zate :D

(na LM, da ne bo pomote :D )
Uporabniški avatar
 raf
Hvala za trud ero in sem se tudi jaz mislil prijaviti, ampak je sedaj tako, da bo meni štartnino plačalo društvo DD tipa 1 Slo, ker na bo kar 5 na tem LM. trije 21 km in dve 10.
 spela*
Ero, hvala!

Bobr, tebi tudi, ker si se javil za zajčka, in upam, da ne boš preveč razočaran, če se bo (kar se bo) izkazalo, da si prevelik optimist ... No ja, sicer pa zajčku lahko sledim tudi kakšna slaba dva kilometra zadaj ... :lol:

Raf, bravo! SI predstavljam, da si tudi ti zaslužen za promocijo teka v društvu ... In ti napovedujem, da boš 21 km pretekel v manj kot dveh urah. :wink:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Še en prijavljen in sicer za svojo prvo 21-ko!:juhuhu:
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:Bobr, tebi tudi, ker si se javil za zajčka, in upam, da ne boš preveč razočaran, če se bo (kar se bo) izkazalo, da si prevelik optimist ... No ja, sicer pa zajčku lahko sledim tudi kakšna slaba dva kilometra zadaj ... :lol:

Ti men še vedno ne verjameš ane :)
 gs1422
Da se še jaz oglasim. Protokol je z moje strani izpolnjen v verziji 42. Sedaj pa pridno trenirat. 8)
Uporabniški avatar
 Čebelica
joj, men neki nagaja to plačilo...hočem preko klika plačat, pa mi napiše, da je napačen IBAN prejemnika....hm....a še komu preko klika ne dela?

bo boljš če to na pošti uredim?
 gs1422
Račun na katerega je potrebno nakazati ni odprt v okviru NLB-ja. Direktna nakazila med računi delujejo v KLIK-u zgolj znotraj skupine NLB.

Za nakazila na račune odprte na drugih bankah pa uporabi plačilo preko obrazca BN02. Sklic pusti prazen, ko te opomni, da je sklc prazen ti ponudi namesto slikca vnos datuma plačila. Potrdi in to je to.
 Janazaspana
Ok, prijavljena na 10ko. Zdaj nimam več izgovorov, da ne vem, če se bom do takrat lahko spravila v formo. :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA