Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Damijan
ZdravkoC napisal/-a:Moji cilji:
:arrow: Priti pravočasno na start (en dan prej sem predvidoma na Alb Marathon Schwäbische Gmünd)

Eeeem, a je to tisti Gmund blizu Ptuja ali oni, nad Ulmom v Nemčiji?

ZdravkoC napisal/-a::arrow: Ugotoviti, kako je odteči dva dolga teka na vikend

:shock: :shock: :shock:

ZdravkoC napisal/-a::arrow: Ostati brez poškodb

No, za moje pojme tole meji na izzivanje...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, @Snežni me je prečital, @Damjan me že izziva,
pa bomo videli, kaj bo iz tega.

Moram povedat, da sem zadnji maraton to nedeljo komaj zlaufal,
zato me moji nadaljni rezultati zelo zanimajo.

Pa se opazujmo :shock:

Ni vse tako, kot bi si kdo mislil, še manj, kot bi si želel :twisted:

Pri tem je pa treba kdaj pljuniti tudi sam sebi v obraz ...
 Matej79
Tudi sam grem na polovičko-21km..prvič. Čas za 21km ne bom postavljal, ker če nekaj planiraš se pol rado podre. Glede na predhodne teke, Nočna 10-ka na Bledu, Bolle-jev tek, tek po ulicah Radovljice...pa sem ugotovil, da mi daljše razdalje bolj ležijo. Ja no sem že med starejšimi v A kategoriji in nisem več Ferarri, ampak bolj golfuII podoben...bolj počas pa ziher. :) Tako, da letos je cilj 21 km preteči, drugo leto morda 42km in to je to. Če bo koleno dovolilo seveda. Torej kmalu nasvidenje. :)
Uporabniški avatar
 koto
No pa še jaz :D
Letos bom izgubil nedolžnost, saj kar se 21 tiče:P in načrtujem tek pod 1h40min. Vendar, kolikor se poznam, bom na koncu, ko (če) bom prečkal ciljno črto, vesel ne glede na čas.
Uporabniški avatar
 Anja.com
še moja napoved (in želje) :)

-21km prej kot prvi maratonec celih 42 (še ena izmed 1000000takih :) ), ampak je res čist zadost, da te po enkrat vsi prehitijo :D
-upam da ne bo prehudo, bo namreč prvič sploh celih 21 (tam 16-18 je mala malca, več nisem niti probala :oops: , pa ker bom bolj ta počasna upam da bo šlo, čeprav so menda pogoste neke hude krize v zadnjih par km) :?
-mi je cilj tudi, da tečem tako, da se fantu zraven ne bo zmešal pa mi bo pobegnu kam naprej :? ker 2uri tečt brez kaj čvekat bi bila pa res huda :D
-pa še: profesorco matematike (in razredničarko) z gimnazije bom prehitela! :D :D(me bo pa tadruga prof. mat. z gim. prehitela za ene 3/4ure :?) no,prof., vsaj upam, da niste preveč natrenirala! :wink:
 UnionG
Drugič na 21 km v Ljubljani in nasploh, lani 1:41:30 s kupljeno prijavo :), se pravi pod drugim imenom in za čast nekoga drugega, letos pa zase in 4 zaboje nešportne pijače, po trdem treningu stremim k rezultatu pod 1:30 .
 gs1422
A se na dan maratona prestavi tudi ura? Po kateri uri je potem start mišljen? :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Da, tekli boste že po zimskem času. Organizatorji maratona to, seveda, vedo, zato bo tudi štart naravnan tako. :wink:
 TomažP
Tudi jaz ciljam na teh 3.30 oziroma kakšno minuto manj.
To bo moj drugi maraton, na prvem sem imel isti cilj in ne me spraševati kako se je končalo.
Uporabniški avatar
 bla_k
kljub temu sprašujem, tomažP...
...kako se je končalo?
Nazadnje spremenil bla_k, dne 15 Okt 2007, 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kostolomc
no glede na to da bo letos moja deseta udeležba na maratonu...od tega imam 4... 42-ke in 5... 21-k..si želim izboljšati osebni rekord in se približat sanjam...3:45....na 42 seveda
 TomažP
No saj bilo je slabo samo glede časa, ta se je ustavil pri 4.15.

Med samim tekom sem imel toliko krčev, da sem bil prav ponosen na sebe in na svoje mišice, saj do takrat sploh nisem vedel da imam toliko različnih mišic na nogah. :o

Nekak sem se privlekel do cilja in je bilo toliko večje zadovoljstvo. Sploh osnovna napaka, da sem šel na maraton dosti prezgodaj, v nogah še nisem imel niti približno zadosti pretečenih kilometrov.
 gs1422
Koliko pa naj bi bilo zadosti kilometrov?
 marjan
gs1422 napisal/-a:Koliko pa naj bi bilo zadosti kilometrov?

V oktobru do maratona približno 200 km za 3 ure 30 minut. :D
Prej pa vsaj pol leta tekaškega staža z vsaj tremi do štirimi treningi na teden.

To je teorija, praksa pa...

Kakšno je vaše mnenje?

lp
Marjan
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA