Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

mojA
Strelc, s to musko bi bla pa tudi jaz hitrejša :D

Mogoče si pa omislim, za drugo leto

Na lm ju se ti pa res nima kaj zgodit! Drugače si zaradi prometa in varnosti ne upam tečt na musko
Uporabniški avatar
 Laufer
Loni napisal/-a:Strelc, a ti lahko mojega shuffla prinesem, maš dobro muzko na tvojem mp3 :lol:

Potem boš pa spet "zajčke" lovila :D
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:
Loni napisal/-a:Strelc, a ti lahko mojega shuffla prinesem, maš dobro muzko na tvojem mp3 :lol:

Potem boš pa spet "zajčke" lovila :D

Vse za 1:59:59 :wink:

Popravek, manjkata mi slabi dve minuti, o tistem VSE bomo rajši govorili takrat, ko se bom spravila na kako daljšo razdaljo. Enkrat daleč v prihodnosti.
Uporabniški avatar
 raf
Vas še zmeraj grejejo lepi občutki sreče od predprejšne nedelje, ko smo skupaj tekli LM?
Jaz še zmeraj vrtim film v glavi in prepričan sem, da sem imel v nogah še za deset km energije preden bi dokončno rekel kaput........
Uporabniški avatar
 mazi
raf napisal/-a:Vas še zmeraj grejejo lepi občutki sreče od predprejšne nedelje, ko smo skupaj tekli LM?
Jaz še zmeraj vrtim film v glavi in prepričan sem, da sem imel v nogah še za deset km energije preden bi dokončno rekel kaput........
Bo treba pa podaljšat progo... Jest sem imel na cilju ravno dovolj (ali še malo preveč) :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Strelc napisal/-a:Rock na 42km

Uh, čestitek. Playlista pisana meni na kožo. Škoda ker mi je ne moreš poslati ... ;)

Čestitke!!
 spela*
raf napisal/-a:Jaz še zmeraj vrtim film v glavi in prepričan sem, da sem imel v nogah še za deset km energije preden bi dokončno rekel kaput........

Raf, torej boš torej tudi ti v nedeljo tekel po PST in podaljšal polovičko do Žal?
Uporabniški avatar
 Laufer
:cry: , ti bom moral kar jaz za ovratnik dihat. :evil:
 spela*
Laufer napisal/-a::cry: , ti bom moral kar jaz za ovratnik dihat. :evil:

:shock:
Saj me bo postalo še strah teči s tabo. :lol:
Bom morala kakšnega neprijaznega štirinožca s sabo vzeti? :twisted: :lol:
 Tekačiča
Še moji vtisi z LM:
Letos spomladi se je začela moja tekaška "kariera" s ciljem na LM preteči 10,5 km pod eno uro.
Moj čas prejšnjo nedeljo je bil 48,22 min! :lol: Brez pretiravanja mi je bil to eden najlepših tekov odkar tečem. Tako lahkotno kot sem tekla prejšnjo nedeljo tečem redkokdaj in bi komot pretekla še kakšen km. V takšni množici ljudi enostavno nisem mislila na to koliko km še imam pred sabo, ali me kaj boli, ali....
Vreme je bilo za mene idealno kakor tudi vzdušje nasploh.
Drugo leto se vidimo na 21.
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:
raf napisal/-a:Jaz še zmeraj vrtim film v glavi in prepričan sem, da sem imel v nogah še za deset km energije preden bi dokončno rekel kaput........

Raf, torej boš torej tudi ti v nedeljo tekel po PST in podaljšal polovičko do Žal?

he, he.....
se bojim, da iz te moke ne bo kruha, ker čez vikend imam total druge plane (varuška bom) in bom svoje treninge do Palmanove obdeloval cez teden v dopoldanskih urah sam z ipodom v ušesih in (8 do 12 km)glasbena podlaga je ponavadi Kreslin,Domicelj in Yu rock Seveda nimam v zaporedju ampak je funkcija RND vkloplena.
Uporabniški avatar
 lenči
Strela, zgleda kot da je prva v kategoriji motorčka pelala :oops: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
a sem že naspiala svoje videnje?
torej, prvič sem se tko resno podala na 10,pašenekaj km na Zagorskem teku... naj povem da je to moj domač tek - kjer poznajo vsi vse - ane lenči? in nekak kapitulirala, sej čas niti ni bil tako slab.. imela skoz družbo, naj povem da je Lenči punca in pol.. kljub temu. da je lovila svoj najboljši rezultat na tej razdalji je ostala z menoj... in jaz sem se zaganjala in hodila in zaganjala... sej končni rezultat niti ni bil slab, sam promet so velikoo prej odprli... hvala še nekomu ki mi je pomagal, da sem sploh prišla do konca(ta nekdo je iz foruma).
in se pripravljam na naslednji tek - Donna tek... super tek, družba,vednar se naslednje jutro ne spravim iz postelje, auččč... tačka... kapituliram... do LM spravim pod streho dva kao gorska teka eno razdaljo 9 km (sej mislila sem več samo bolečina prehuda) in evo datum ljubljanca... še pred odhodom razmišljam, če se naj ne samo slikam s polžki in potem navijam za vse ostale... vendar (ups pikice) adrenalin zmaga in spet nisem sama. Ira ni njen fant, tečemo skupaj - jaz uživam, tečem počasi, dajem aplavz tistim, ki vzpodbujajo in nekak ovzpodbujam sotekača, da bi le šla naprej, svoj tempo... nikakor ne... sej ne da mi ne paše, samo ne želi ju ovirat... in pridem na cilj, malce za Iro... med potjo slišiva - dejmo polžke, če ne bi bilo tega, bi sedla na tla in se zjokala, bolečina je neznosna. peče, kljuva cela tačka.... vsak pristanek na peto je neznosen - tam od 5 km naprej. in pridem skozi cilj, zame čas res nepomemben. po končani prireditvi srečam prijateljici, hitrejši sta že na Zagorskem teku ( a sem omenila da sem po teku pristala na železovih infuzijah) in za nekja minut sta bili hitrejši sedaj-pa slišim lekcijo - ena ne razume kaj mi pomeni ta tek.. nekak ji poskušam razložit da ni pomemben čas, da mi je pomembno vse kaj drugega... predvsem pa sem v tem času spoznala kaj je prijateljstvo- lenči, ira, niki , david 30 in samjul...hvala vam... in ne čas ni pomemben vendar drugo leto pridem tako na zagorski tek kot na LM - da poplačam svoj dolg
 Liquid
Strelc napisal/-a:

Seveda lahko ...

Me veseli, da je še komu taka muzka všeč ... Meni se zdi zelo primerna za tek, polna energije. Drugače imam na mp3ju tole, http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... highlight= ... Doma pa še ogromno, ogromno druge muzke ...

Dober stari rock na 200 km podlage ni pomagal :twisted:. . Glede na to, da si 21km premagal v manj kot v 1:30 h te morem vprašat, kateri je tvoj primarni šport. Ne morem verjet, da si to odtekel s tako malo treninga. Sicer si nato plačal davek, ampak na koncu še vedno pohvalnih in odličnih 3:28:...

Jaz računam na tak čas drugo leto v Berlinu na 1500 -1800 km podlage. ;)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA