- 03 Nov 2008, 21:07
a sem že naspiala svoje videnje?
torej, prvič sem se tko resno podala na 10,pašenekaj km na Zagorskem teku... naj povem da je to moj domač tek - kjer poznajo vsi vse - ane lenči? in nekak kapitulirala, sej čas niti ni bil tako slab.. imela skoz družbo, naj povem da je Lenči punca in pol.. kljub temu. da je lovila svoj najboljši rezultat na tej razdalji je ostala z menoj... in jaz sem se zaganjala in hodila in zaganjala... sej končni rezultat niti ni bil slab, sam promet so velikoo prej odprli... hvala še nekomu ki mi je pomagal, da sem sploh prišla do konca(ta nekdo je iz foruma).
in se pripravljam na naslednji tek - Donna tek... super tek, družba,vednar se naslednje jutro ne spravim iz postelje, auččč... tačka... kapituliram... do LM spravim pod streho dva kao gorska teka eno razdaljo 9 km (sej mislila sem več samo bolečina prehuda) in evo datum ljubljanca... še pred odhodom razmišljam, če se naj ne samo slikam s polžki in potem navijam za vse ostale... vendar (ups pikice) adrenalin zmaga in spet nisem sama. Ira ni njen fant, tečemo skupaj - jaz uživam, tečem počasi, dajem aplavz tistim, ki vzpodbujajo in nekak ovzpodbujam sotekača, da bi le šla naprej, svoj tempo... nikakor ne... sej ne da mi ne paše, samo ne želi ju ovirat... in pridem na cilj, malce za Iro... med potjo slišiva - dejmo polžke, če ne bi bilo tega, bi sedla na tla in se zjokala, bolečina je neznosna. peče, kljuva cela tačka.... vsak pristanek na peto je neznosen - tam od 5 km naprej. in pridem skozi cilj, zame čas res nepomemben. po končani prireditvi srečam prijateljici, hitrejši sta že na Zagorskem teku ( a sem omenila da sem po teku pristala na železovih infuzijah) in za nekja minut sta bili hitrejši sedaj-pa slišim lekcijo - ena ne razume kaj mi pomeni ta tek.. nekak ji poskušam razložit da ni pomemben čas, da mi je pomembno vse kaj drugega... predvsem pa sem v tem času spoznala kaj je prijateljstvo- lenči, ira, niki , david 30 in samjul...hvala vam... in ne čas ni pomemben vendar drugo leto pridem tako na zagorski tek kot na LM - da poplačam svoj dolg