Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Ja, Mihec, če boš zrihtal dodatno motivacijo v obliki kakšne privlačne "zajčice", bi morda celo šlo, sicer pa ne. Z drugimi besedami - dal bom vse od sebe in če se mi slučajno posreči, v Pahorjevem stilu obljubim, da bom vsem na AnaLizi v Portalu sčistil superge :lol: :lol: :lol: No, če ne to, pa vsaj dal za rundo...
zigzag napisal/-a:Po temeljitih analizah treningov v zadnjem mesecu in mnenju različnih uglednih strokovnjakov :wink: napovedujem neto čas na 21,098 km med 1:32:00 in 1:37:00. Da bi tekel bolje, trenutno skoraj ni mogoče, če bo pa slabše, bom pa zelo razočaran.

Se podpišem pod tole, s tem da bom lovil spodnjo tolerančno mejo (STM) 1:32:00 :wink:

No v nedeljo bo vse jasno :D (tudi to, če bom padel iz tolerančnega polja :) :) :) )

Marjan
 kovit
tae napisal/-a:
kovit napisal/-a:
kovit napisal/-a:Če ne bo šlo pod tri ure naham laufat! :evil: :evil: :evil: :)

Tole svojo napoved pred letom dni sem pa le uresničil....sem pa mož beseda :)

Škoda :(

PS.: A nisi nekaj omenjal, da boš vseeno spremljevalni tekač eni kolegici.

ja laufat sem nehal...to definitivno...zdaj se grem sprehajat na 2: 00 na polovičko...ah kako bo to luštno :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
kovit napisal/-a:ja laufat sem nehal...to definitivno...zdaj se grem sprehajat na 2: 00 na polovičko...ah kako bo to luštno :wink:

uau, pol se pa celo kaj vidimo, jaz se zmeraj sprehajam :wink:
 kovit
Loni napisal/-a:
kovit napisal/-a:ja laufat sem nehal...to definitivno...zdaj se grem sprehajat na 2: 00 na polovičko...ah kako bo to luštno :wink:

no če se vidmo se lahko komot priključiš...do 16 gremo na 6:0 potem pa malo gasa. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer

Jaz grem pa tečt, kot pravi Bobr na LUMPI tek :oops: (9,2 km), pogrešal vas bom, saj se "stara garda" sprehaja najmanj na polovički.

Drugo leto se zopet vidimo, ko bom lažji najmanj za eno kilo.

Napoved:
- v eni uri bom verjetno v cilju,
- če me kakšna prikupna polžika na progi očara in vzame za svojega, lahko tudi dlje :--
- kot zajček pa pripeljem zajčico v cilj tudi pod 50 :mrgreen:
:laola
 nana
kovit napisal/-a:
Loni napisal/-a:

no če se vidmo se lahko komot priključiš...do 16 gremo na 6:0 potem pa malo gasa. :wink:

Hmmmm... meni se zdi, da bo Loni poskušala loviti tvojega soborca iz Radencev :D
Nazadnje spremenil nana, dne 24 Okt 2009, 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Moja napoved na LM/2:

Ne, to ni napoved ampak želja. Želim si da prišel v cilj najhitreje kar bom sposoben - torej da ne bom v cilju prišel takoč počasi in neutrujen objokoval zakaj ne grem še en krog ter da bom v cilj pritekel malo bolj svež, kot "mrtev".

Tam pod 1:25 mislim da bi moralo iti. Vsaka dodatna minuta minusa pa bo seveda dobrodošla. Sem pa zelo zadovoljen, ker sem po številnih težavah s poškodbami ter dolgotrjani bolezni trenutno 100 % nepoškodovan in popolnoma zdrav.

ŽELIM SI IN ŽELIM VAM PAMETI PRI JUTRIŠNJEM TEKU. SE VIDIMO!

Lep pozdrav,

Bojan

PS: še 25 ur 9 min do štrta
Bojan Ambrožič napisal/-a:v cilju prišel takoč počasi in neutrujen objokoval zakaj ne grem še en krog
Saj ti nihče ne brani še enega kroga... Neuradnega, izteka...

Bojan Ambrožič napisal/-a:ŽELIM VAM PAMETI
Hvala :mrgreen: , menda mi ne bo škodovalo kaj več sivih celic...
Bojan Ambrožič napisal/-a:PRI JUTRIŠNJEM TEKU

Zato bom jutri tekel kot letos v Sežani... Z 165 do 175 utripčki...

Napoved rezultatov, zame, he, he... :--
Uporabniški avatar
 solatka
Laufer napisal/-a:
kovit napisal/-a:Napoved:
- v eni uri bom verjetno v cilju,

Če bi bila ziher, da bom prišla pravi čas do Lj (beri: tako, da bi se lahko v miru pripravila na štart), bi rekla, da te bom poiskala in ti ves čas teka skušala slediti (joj kakšna utopična ideja :roll: ), ampak ker nisem ziher, tega pač ne bom rekla.

Naj živi zadnja vrsta.

Aja, pa še moja napoved. Pretekla bom 9,2 km (pa še ena bolj določena - ki si jo samo želim, realizacija je pa še vprašljiva - preteči v času 1:03
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA