Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 mare
Damijan napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:dež ne moti, važno da je relativno toplo :)

Pa da vidimo, kolk štimajo dolgoročne napovedi:

Na temle linku http://english.wunderground.com/global/ ... 14015.html tole: Sunday - Scattered Clouds. High: 20° C Wind SW 8 mph / 14 km/h,
toda tukaj http://weather.msn.com/local.aspx?&weal ... &setunit=C pa tole: Chance of showers-60%. Hi: 17° Lo: 7°...

Ehh, kaj bo pa bo...

Zanesljivost te napovedi je približno enaka za letos in za drugo leto. Kolikortoliko smiselna je napoved za 4 dni naprej, pa še ta je bolj tako. Pač ne živimo v puščavi ali ob odprtem morju, kjer že 1 teden prej veš, da se ti bliža en oblak.
 ŽiČ
Ko sem pregledovala prijavljene ob svojem imenu nisem našla klukice :( .(najbrž zato, ker sem prepozno plačala jurja za čip). Glede na relativno slabo vreme in gripna obdobja, je najbrž nekje nekdo, ki ne bo šel na 42km, pa ima klukico.
Tudi če je še kakšna alternativna možnost, bom vesela ideje...
Zelo bom vesela, če se mi oglasi na 040-25-44-50.
 mojA
Ne vem, kje je problem. Predvidevam da si tekla trojke 28 in greš na 42? Potem sploh ni problema, jurja bi lahko plačala tudi ob prevzemu opreme. Lahko pa preveriš na Timingu: info@slo-timing.com ali tel: 01 234 8000
 Kovo
Živjo

Pozabil sem plačati štartnino :shock: Pa me zanima, če je kdo kje, ki je plačal štartnino pa se ne bo udeležil teka na 21Km ali 10Km(poškodba, bolezen....)
Naj me prosim pokliče na 031-398896 (Blaž)

P.S. Meni se full teče....
Uporabniški avatar
 klatez
V temi skupinsko zbiranje prijav na 5. strani:

Barb napisal/-a:Če bi kdo še želel teči na 21km, pa da še ni plačal štartnine, lahko zamenja oz. teče pod mojim imenom in z mojim čipom.Mogoče mu na Timingu zamenjajo tudi ime in priimek.Sporočiti pa je potrebno najkasneje do jutri.

Če ne bo moja štartnina šla v dobrodelne namene

Interesent me naj kontaktira na 041/293-675

V tej temi eno stran nazaj za maraton:

Arapc napisal/-a:Potrebuje kdo prijavo za LM?
Sam sem se prijavil v skupinski prijavi (ne pod tekaskim forumom) in placal za prijavo 4.000 SIT.
Zaradi lazje poskodbe stopala ne bom mogel nastopiti na maratonu. Da pa startnina ne bo sla v nic, lahko prepustim mesto komu drugemu, ki se ni uspel prijaviti v predprijavi.
Ce je kaki interesent, naj me prosim kontaktira na ZS.
LP

Pa preveri še temo prehlad in vrocina....
http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?p=54531#54531&sid=061199bc66ea262e0be9a60970c1cb88
Uporabniški avatar
 Barb
A mogoče kdo ve, kako je organizirano za jutrišnji otvoritveni tek od Mercatorja do Trga republike? Kje se bomo lahko preoblekli.? A je kakšen prevoz oblačil iz štarta na cilj?

Štart je ob 17:30 :?:

:?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kolkr vem glede na ostale Breakfast teke v tujini, bo tek v tako počasnem tempu, da je nesmiselno sploh vlečt nase kakšne tekaške cunje. Sicer pa, parkirišče v dravljah dovolj veliko, do tja vozi 1ka pa 8ka, na koncu je pa cilj v centru, kjer ni problem s povezavami.
 marjan
Vsem forumovkam in forumovcem želim uresničitev želja in ciljev na maratonu, kvalitetno analizo in pa čim prejšnje okrevanje.

Sam se pa udeležim velikega maratona drugo leto. :D

Dobro tecite in navijajte,
Marjan
Uporabniški avatar
 Barb
Kdo od forumovcev bo sploh tekel jutri :?: :arrow:

A se kje dobimo :?: :arrow: mal sem izven obveščenosti
Uporabniški avatar
 Dule
Barb napisal/-a:Kdo od forumovcev bo sploh tekel jutri :?: :arrow:

Barb en bo zagotovo na lumpi teku, če to tud šteje (gremo moj sinek) :D :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Barb napisal/-a:Kdo od forumovcev bo sploh tekel jutri :?: :arrow:

A se kje dobimo :?: :arrow: mal sem izven obveščenosti

Jaz se bom udeležil teka in to z zastavo logaške občine. Dobimo se na štartu pred Merkator centrom v Šiški. Upam, da se bo opogumilo veliko tekačev in skupaj naredimo zadnje kilometre pred maratonom.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No kako pa kaj kaže z testeninko sem mislil da se bomo tud za to kej zmenili in prišli vsi približno ob eni uri.

Midva bova na testeninki okoli 18 ure.

Se vidimo.
 ()v()atej
Zanima me kako bo poskrbljeno s parkiranjem. Ljubljančani, kaj predlagate, kje je najbolje parkirati?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA