Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Vse kar je do danes bilo plačil, so prijave vnešene. Jutri pa naprej :D

Ker bom med 18. in 21.9. odsotna, prosim, če se poskusite prijavljati izven tega termina. Prijave bom vnašala na spletno stran LM nazadnje 17.9., potem pa šele 22.9. :D
Medicius napisal/-a:nana kako dolgo pa traja, da potrdijo plačilo? Ker jaz sem prijavljen ampak ni kljukice zraven.

Plačala bom šele 29.9. za vse skupaj, ko bodo zaključene prijave. Kljukico boš torej dobil šele takrat. Trenutno je pomembno, da si vnešen :D
Medicius napisal/-a:O.k. nana, hvala za info. Sem se bal, da nisi dobila nakazila glede na to, da sem prvič plačeval preko te "čudne" položnice s KLIK-om. :)

Na prvi strani v tej temi je osvežen seznam tistih, ki so že plačali in tisti so tudi vnešeni v prijave :D
m28 napisal/-a:Koliko stane najem ali nakup? Jaz še nisem tekel organizirano, tako da sem praktično brez informacij. Kaj predlagaš da naredim?
A)nakup
B)najem
C)plačilo 4 EUR in pridobitev čipa za enkratno uporabo?

A Nakup ni možen, torej odpade.
B Torej ti ostane najem za 25 evrov, pa če še kolesariš, lahko vzameš še nastavek za na bicikel.
C Ti najemi se ti dolgoročno ne splačajo, boš imel vrednost pod B z nekaj prireditvami hitro noter.

Greš na naslov, ki je na strani, katero ti je posredovala nana, in tam pustiš depozit za najem lastniškega čipa, prej pa preveri uradne ure, da ne boš tja zastonj hodil.
ton napisal/-a:Loni, morda velja dodati, da 'dolgoročni najem' pomeni takorekoč 'doživljenjski najem', vsaj tako so meni razložili na Timingu.

Zato sem jaz napisala nakup (najem) :D
Zato pa pravimo, da imaš lastniški čip, ker gre za najem :wink:
Če se pokvari, je konec najema, saj ga ne vzamejo nazaj, kot so meni razložili ob nakupu, pardon, ob najemu.
Čip ni prenosljiv in ga ne more od tebe najeti (si izposoditi) nihče drug, razen mogoče le vdova po končani zapuščinski ...
Najem pa ni doživljenski, saj te lahko s čipom tudi pokopljejo.

Lastniški čip je tudi dodatna skrb, da ga ne pozabiš doma.

Lahko se prijaviš z njim v Avstriji, Nemčiji ... le v Italiji malo težje.

Če laufaš 2 do 3 tekme letno, kjer so čipi, se ti lastniškega ne splača nabavljat, menim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA