Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 štefan64
klatez napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"! :twisted:

lp, Štefan

Gorenjska faušija... :mrgreen:

...zagrabi Gorenjca že ob misli, da so zajčki oproščeni plačila štartnine :wink: ...
 OLE
Pozdravljeni :TF)

Zgolj v vednost! ZAJČICA - NATAŠA (4:15) in njen ZAJEC - ROBOCOP (4:00) bosta na LM prišla neposredno iz Nemčije, kjer se bo Nataša BORILA :clap: :clap: :clap: za stopničke v ECU (ultramaratonski pokal) 2009. Šanse so! Pred nami so torej prve slovenske stopničke v skupnem seštevku !

Še mi prenesimo nekaj energije pa bo ! :lauf: :laola :juhuhu:

Tako bo, da bo tudi Nataša še bolj vesela gneče okoli sebe, njega ROBOCOPA boma pa naprej spustili hitet!

dare
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@OLE kaj boš ponovil zgodovino, iz Alb maratona 2007 na LM z zajcem oziroma tokrat zajčkljico v času 4:15:00 :?:
Če boš spustil Robokopa naprej, pa se drži To-leta :wink: iz zgornje zgodbe.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 12 Okt 2009, 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
držimo pesti za Natašo! :laola
Uporabniški avatar
 INOT
Čuj te raja tak bo: kteri bo laufau z štajerci na 3 ure petinštrdeset naj se nas dobro drži. Leskovo šibo sem že odrezal in , če bo kdo začel zaostajat jih lahko dobi po tazadnji, da se podviza naprej. Tempo bo enakomeren okrog 5:20/km. Cilj je približati se idealnemu času, zadnjih sto metrov pa ima da šprintate naprej. Ste čuli al naj ponovim? :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
štefan64 napisal/-a:
klatez napisal/-a:Gorenjska faušija... :mrgreen:

...zagrabi Gorenjca že ob misli, da so zajčki oproščeni plačila štartnine :wink: ...

Štefan, še vedno se lahko pridružiš: :wink:
ero napisal/-a:....ps: lahko se še vedno javite ali pa koga predlagate za tri prazna mesta (3:00, 3:15 in 3:30). pogoj je, da ste ciljni čas sposobni doseči z lahkoto in enakomerno in ta pri tem še motivirate tekače, ki se vam pridružijo. ni lahka :) dolgčas pa tudi ni!
Uporabniški avatar
 Radolca
ton napisal/-a:ton je napisal:

ps: lahko se še vedno javite ali pa koga predlagate za tri prazna mesta (3:00, 3:15 in 3:30). pogoj je, da ste ciljni čas sposobni dosečiz lahkoto in enakomerno in ta pri tem še motivirate tekače, ki se vam pridružijo. ni lahka :) dolgčas pa tudi ni!

če je potreben zajc za 3:25 potem se jaz javim
:mrgreen: :mrgreen:
pa da ne bo pomote: Ne 3:25 min/km :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Čuj te raja tak bo: kteri bo laufau z štajerci na 3 ure petinštrdeset naj se nas dobro drži. Leskovo šibo sem že odrezal in , če bo kdo začel zaostajat jih lahko dobi po tazadnji, da se podviza naprej. Tempo bo enakomeren okrog 5:20/km. Cilj je približati se idealnemu času, zadnjih sto metrov pa ima da šprintate naprej. Ste čuli al naj ponovim? :twisted: :lol:

Uf, kak sem vesel, da nisi zajec za 4:45 :lol:
Uporabniški avatar
 štefan64
ROSI64 napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:Za popidit. Človek si vzame 42-ko na LM za tekmo leto, si sklene za pomoč vzeti še kakega zajčka in ugotovi kaj?
Da ima glede na predviden interval z željenimi časi na razpolago samo zajčke iz plemena "Čuj"! :twisted:

lp, Štefan

So pa dobri, tečejo v enakomernem tempu. :D

Pa še vsakih petnajst minut pride. Bolj pogosto, kot lokalni avtobus.

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 štefan64
klatez napisal/-a:
štefan64 napisal/-a:
klatez napisal/-a:Gorenjska faušija... :mrgreen:

Štefan, še vedno se lahko pridružiš: :wink:
ero napisal/-a:....ps: lahko se še vedno javite ali pa koga predlagate za tri prazna mesta (3:00, 3:15 in 3:30). pogoj je, da ste ciljni čas sposobni doseči z lahkoto in enakomerno in ta pri tem še motivirate tekače, ki se vam pridružijo. ni lahka :) dolgčas pa tudi ni!

Eh, zdaj sem že plačal. Zastonj se pa vseeno ne mislim matrat :D .

lp, Štefan
Uporabniški avatar
 5r002
jaz se bom probal kar klatez-a držat... če mi ne bo na štartu iz prve vrste preveč naprej pobegnu... pa če ga bom sploh prepoznal... :roll: :P
 nana
5r002 napisal/-a:jaz se bom probal kar klatez-a držat... če mi ne bo na štartu iz prve vrste preveč naprej pobegnu... pa če ga bom sploh prepoznal... :roll: :P

Foto Vreme, al pa Merjetka (Klatež pa v ospredju) :)
viewtopic.php?f=3&t=11755&start=255
Uporabniški avatar
 MihaPR
INOT napisal/-a:Čuj te raja tak bo: kteri bo laufau z štajerci na 3 ure petinštrdeset naj se nas dobro drži. Leskovo šibo sem že odrezal in , če bo kdo začel zaostajat jih lahko dobi po tazadnji, da se podviza naprej. Tempo bo enakomeren okrog 5:20/km. Cilj je približati se idealnemu času, zadnjih sto metrov pa ima da šprintate naprej. Ste čuli al naj ponovim? :twisted: :lol:

INOT, računam na tvoj tempo, enakomernih!! 5:19/km, tako da ne mi ga srat!
 spela*

:shock:
No, če se zgodi, da počakam naslednjega zajca, imam že izgovor, da sem se ustrašila tvoje strogosti. :lol:
Uporabniški avatar
 5r002
nana napisal/-a:
5r002 napisal/-a:jaz se bom probal kar klatez-a držat... če mi ne bo na štartu iz prve vrste preveč naprej pobegnu... pa če ga bom sploh prepoznal... :roll: :P

Foto Vreme, al pa Merjetka (Klatež pa v ospredju) :)
viewtopic.php?f=3&t=11755&start=255

upam da mislm tapravga... zelena asics majca z napisom 3:15 zadaj... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA