Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 AndrejaT.
AndrejaT. - 21 km (brez kolesa :( )
Uporabniški avatar
 NatalijaG
C'est moi, Natalija, 21 km, v lahkem kas tempu, za trening in da cajt mine.
Kar bo pa bo, Lila, drž se na 42, če me ne prehitiš v cilju, bom navijala zate in te čakala v ciljni ravnini.
Uporabniški avatar
 Snezinka
zajc napisal/-a:zajc, 42 km

:laola

- predviden cas je 3:14:59 8) , seveda ob spodbudi ostalih TF-jevcev :D
- zadovoljen bom tudi ce bo (samo) 3:59:59 :oops: , ker je moj prvi "tavelk" maraton

zajc, sem morala prav preveriti, če te nisem že vpisala in če ne gre za isto osebo :D ...Zajca namreč...in sem ugotovila, da ne gre: eden je Zajec, drugi pa zajc...oba pa gresta na 42km! Lepo, lepo!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 zajc
Snezinka napisal/-a:zajc, sem morala prav preveriti, ce te nisem ze vpisala in ce ne gre za isto osebo :D ...Zajca namrec...in sem ugotovila, da ne gre: eden je Zajec, drugi pa zajc...oba pa gresta na 42km! Lepo, lepo!

Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem :twisted: ) sprintu :oops: Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu :twisted: :wink: in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna :twisted:
Uporabniški avatar
 LILA
NatalijaG tvoje navijajanje mi bo na koncu še kako prav prišlo, če bom uspela priti do tam( skrbi me samo koleno).
Uporabniški avatar
 ROSI64
Tud jaz grem, na 21km seveda.
 bine
Po letu dni, spet mi maraton diši. Veselim se vaše družbe na 21km in na analizi !
 bine
Po letu dni, spet mi maraton diši. Veselim se vaše družbe na 21km in na analizi !
Uporabniški avatar
 Finžgar
Mrš, men pa finance hudo nagajajo, tako da sem bil prisiljen poseči po srednješolskem teku, kjer bom barve TF zastopal na borih 4km. :evil:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,

*Darja* :arrow: 10km
 eggy
pridem.....21
spremljata me Marjana in Boštjan.....vsi 21
kar zelo verjetno tudi na ana-lizi
Uporabniški avatar
 kustus
lp

kustus ------------------- 10,5 km še letos
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

tudi jest grem na 10,5 KM
Uporabniški avatar
 brankos
zajc napisal/-a:Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem :twisted: ) sprintu :oops: Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu :twisted: :wink: in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna :twisted:

No edino kar Zajcem in Kuncem manjka je še en Lovec - pa bojo kenijce prehiteval po levi in desni :shock: 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA