Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 bobr
Ne bom vas razočaral in odtekel bom polovičko točno 1:50, nič manj nič hitreje :). Koliko vas gre z mano?
Uporabniški avatar
 EčO
dragons napisal/-a:
EčO napisal/-a:Moj URADNI čas na 42 bo 4:14:59 oziroma čim bližje temu rezultatu!

A to pomeni da boš letos zajček.

Ja! Letos sem svoje tekmovalne ambicije zaključl pa bom poskusil kako je bit zajček! mogoče pa komu pomagam!
Uporabniški avatar
 PUHKO
Realno lahko pričakujem 1:35 (21 km), kar bo boljše bo pa odlično :D
Uporabniški avatar
 THOMAS
iqfree napisal/-a:Rezultatsko je želja 1:29:59, klanec do Večne poti pa bo verjetno povedal ali bo rezultatsko zopet nedelja, prokleta nedelja ali bo :juhuhu:

Kot jih je že nekaj reklo, hitrost je, če je pa vzdržljivost, bomo pa še videli..

Sicer si pa želim lepega vzdušja in takega vremena, kot je zadnje dni.

Iste želje, samo da je pri meni vzdržljivost, hitrost pa zaenkrat še malo premajhna :cry:
Ta teden je potrebno še trdo trenirati potem pa bo kar bo.
 spitbox
To bo moj prvi polmaraton. Cilj je okrog 1:55, želja še kakšno minuto manj.
Vendar nimam izkušenj s tekom med tako maso ljudi, pravtako se malo bojim teka v drugi polovici - da mi templo preveč ne pade, namreč največ do sedaj sem prelaufal 17 km. Bom pa ta vikend še poskusil v tekmovalnem ritmu preteči vsaj 19 km.
Uporabniški avatar
 lonely
Ker ni interval-treningov tega cajta ne morem ponoviti

Ljubljanski Maraton
48, 0176, BRLJAK ŽELJKO, MARATHON CHALLENGE SLOVENIJA, 62, SLO, 1:27:10, 3:05:10 , 3:05:15

pričakujem pa nekaj med 3.15 in 3.30.

Lp
Uporabniški avatar
 aisha
upam, da okrog 2 uri za 21 km, glede na to, da je to moj prvi polmaraton, če bo pod 2 uri, bo pa sploh super :juhuhu:

sam je težko, karkoli rečt

pustimo se presenetiti :rol:

lp
Uporabniški avatar
 koto
Lani, kot prvi polmaraton, 1.36.??.
Letos "peljem" punco, tako, da nama je cilj pod 2.10 (odvisno od nje). Če ima kdo željo, se nama lahko z lahkoto pridruži.
Uporabniški avatar
 Loni
:laola uau, koliko zajčkov za nas, ki bi šli radi tam malo manj kot 2 uri. Zraven mene lahko daš še "mojo" zajčico - maco.
Uporabniški avatar
 5rca
jaz si pa želim premagat črnčke 8) kakšen čas bomo dosegli, pa še ne vem :wink: lani sem prehitela štiri, dva sta mene ... letos se jima ne pustim :!:
 majabla
Lani sem svojo prvo 21-ko pretekla v času 2:06. To je bil zame fuul dobr rezultat, saj sem imela za sabo samo pol leta teka po dveh skoraj zaporednih nosečnostih:D . Letos se bom pa priklopila kakšnemu zajcu za 1:55... če sploh obstaja... pol bomo pa videli kako bo šlo.
 usmiljeni_brat
Pričakujem rezultat od 3.15 do 3.40, napovedujem 3.28.
 Runcajz
Moj tretji maraton bo tole. Drugo leto sistematičnega trninga je za menoj, tekma pa je eden od klkučnih treh ciljev sezone.

Minimalni cilj je izboljšati PB 3: 47, vsak rezultat pod 3: 40 bo prav dober. glede na sezonski napredek rezultatov, praktično izpolnjen načrt treningov in vložen trud pa je pravi cilj 3: 30.

Runcajz
 Matej79
Napoved za 21km...slabše kot lani...vesel,če bo 1:45:00.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA