Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 INOT
Delovno v času 3:44:53. Ni šlo bolje ker sem imel na Garminu vklopljenega virtualnega tekača, ki se je zaustavil kakšnih 250 m prej (izdajalec :evil: ). Tako sem zadnji del pretekel po občutku in vseeno zmagovalec med zajci :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Letos je bilo super vreme.

Se strinjam :wink:
 spela*
Ker sem prehitro začela (kar se je poznalo v drugi polovici proge), se niso uresničili moji načrti in sem dve uri prekoračila za dobro minuto. Vseeno zadovoljna s tekom, predvsem ker mi je kljub temu uspelo priteči do konca brez problemov (če pač odštejem počasnejši tempo in to, da me je nekje na 17. km prehitel tudi zajček za 4 ure - Ero). Hvala, Maca56, za tiste krhlje mandarin. :wink:
Čestitke vsem! Raf, Maj in luzr, vam čestitam pa še posebej, ker ... hm, sem mislila, da boste vsaj kakšno sekundo zaostali za mano, pa ste me vsi prehiteli. :oops: :D :laola

Aja, še ena kritika organizatorjem: vegetarijanske tople malice je zelo hitro zmanjkalo. :evil:
Nazadnje spremenil spela*, dne 26 Okt 2008, 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Bravo vsem nastopajočim. Meni je bilo danes vse res super, kar tri zajce sem prehitel od začetka do konca :). Ja vem nisem šel na 1:50 a kaj ko si nihče ni želel moje počasnosti. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Deniz
Zadovoljen z organizacijo,zadovoljen z vremenom,zadovoljen z rezulatom 1:39:44 neto,zadovoljen z golažom,... Pravi tekaški spektakel kot vedno!

Čestitke vsem sodelujočim!
Uporabniški avatar
 flikca
Prijetno in družabno :)
Nad rezultatom sem nadvse navdušena, saj si ga nisem upala niti želeti :)

Hvala vsem na in ob progi za družbo in vzpodbudo, še posebej pa blejskim Vitezom! Če so mi prirasli k srcu že na nočni desetki, so bili tokrat nepogrešljivi za vzdušje in energijo, rumena zastava pa mi je bila za motivacijo še tudi potem, ko sem jo gledala že malo bolj od daleč.

Skratka, super!
Uporabniški avatar
 Bali
Čestitke vsem! Prelep tekaški dan je za nami.

Sicer ne sodim preveč sem, ker vidim da večina TF-jevcev teče vsaj polovičko. No jaz sem se odločila da letos še popravim lanski rezultat na 10, da odlaufam pod 50 min, naslednje leto pa grem na polovičko.

Torej s tekom zadovoljna; rezultat 49:25 je v skladu s planom.

Edina pripomba, ki jo imam: "strojevci" bi lahko več nažigali! Vse ostalo ok.
 spitbox
Sam sem se udeležel prvega polmaratona - čas 1:50 boljši kot sem ga načrtoval. Z organizacijo sem bil zadovoljen, z vremenom tudi,... Nič, naslednje leto pade 42 :).
 malamut
Tudi meni je uspelo doseči zastavljeni cilj - 21 km pod dvema urama. Moj neto čas 1.59.48. Na koncu mi je sicer mal zmanjkal moči, da bi pospešla, ampak sem vseeno zelo zadovoljna.
Zahvaljujem se vsem navijačem in čestitam vsem tekačem.
Tudi z organizacijo sem bila zadovoljna.
Skratna, lepi spomini bodo ostal iz mojega prvega polmaratona.
Uporabniški avatar
 IRA
tae napisal/-a:Zaenkrat le na kratko:

- Plan 1:26:00
- Dejansko 1:26:47 (neto)
- Lonely napovedal 1:27:00
- Za svojim rekordom žal zaostal za 20 sekund
- Vseeno zadovoljen, če se kdo sprašuje

Kasneje še malo bolj na dolgo

Bravo tae, sem se full spraševala kako ti je šlo.
Baje smo bili celo na kupu na analizi pa nisem vedela, da si tam ....

... žal :roll:

Drugače pa ČESTITKE VSEM!!!
Uporabniški avatar
 Thazz
No pa sem tud jaz prezivel svoj prvi mali maraton. Na zacetku mi je slo odlicno, v zadnji tretjini me je pa malo zmanjkalo. So se kar vlekli kilometri.
Kaksne 700 metrov pred ciljem me je pa samo naenkrat zgarbil krc v trebuhu, tako da sem do cilja tekel kot kaksen vijetnamski ranjenec :)

No vseeno, 1:35:11 netto je za prvic super.
Uporabniški avatar
 Bosti
Tudi sam nimam pripomb glede 13. LM.
Vse je bilo zelo dobro izvedeno, tudi navijačev se mi zdi da je bilo več, tako da je drugi krog minil hitreje kot sem mislil da bo :D
Svoj PB sem kar močno popravil, sedaj znaša 3:05 in nekej brutto, nekaj časa sem upal celo na pod 3 ure kej je treba pa tut za nasledn let prišparat :lol: Nažalost pa se v rezultatih še ne najdem, ima morda kdo kakšno podobno izkušnjo iz prejšnjih let?
Uporabniški avatar
 tae
[quote="IRA"]

Bravo tae, sem se full spraševala kako ti je šlo.
Baje smo bili celo na kupu na analizi pa nisem vedela, da si tam ....

... žal :roll:

Ja Ira, takole je zgodbica glede analize in najinega nespoznanja. Sedel sem nasproti bobra, levo od mene je bil najprej Marjan, kasneje Laufer, desno sprva nikogar, potem pa Špela. Očitno te tudi drugi še ne poznajo, saj mi je bobr pokazal tisto s kapco (kasneje zvedel, da je to Ksenja), za katero rekel, da je to Ira. In še rekel sem mu, da te moram spoznati. Ko si odšla, sem Ksenijo vprašal, če je ona Ira. Narazen sva bila dejansko le cca 2m. No, tako kot sem rekel, v Palmanovi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA