Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Vidim, da si nekatere stvari narobe razlagate.

Doživljenjsko imeti v lasti čip, pomeni, da se šteje življenje (njegovo delovanje) čipa in ne imetnika, oziroma lastnika čipa. Zato je pa tudi ZdravkoC napisal, da ga v slučaju okvare ne vzamejo nazaj, to je namreč konec doživljenjske dobe čipa.
Danes sem vse plačane prijave že uredila. Malo poglejte po seznamih, če je vse kot mora biti :D Kategorije seveda še vedno nimate vpisane :wink:
Kolikor vem je včasih Timing normalno prodajal čipe.
Potem pa jih je obiskala neka inšpekcija in ugotovila, da jih ne sme, ker...
In potem so pogruntali tale najem čipa, ki pa je kao OK...

In vse ostalo je čisto enako kot da čip kupite v Avstriji, Italiji, Franciji,...
Torej čip je vaš. Če ga izgubiš, ga nimaš več. Da bi se pokvaril, pa še nisem zasledil.

Pa lahko ga tudi komu drugemu posodite. Preverjeno!
Meni se s klikom na to povezavo stran ne odpre in ne odpre se miniti ne prva (vstopna) stran http://www.timingljubljana.si . Ali vi lahko odprete to stran? Jaz dobim obvestilo:
NAPAKA PRI NALAGANJU STRANI - DOVOLJENI ČAS PRETEKEL.
To pišem zato, ker zaradi tega ne morem pridobiti željenih informacij direktno od Timing in moram zato spraševati vas.

Ali mi lahko posredujete kakšno telefonsko številko od TIMING?

Ali je možno, da jaz najamem čip za 25 EUR pri Timingu in ga potem vrnem po prireditvi? Če je možno, koliko mi bodo v tem primeru zaračunali?

To bi rad vedel, ker se imam namen prijaviti pri NANA, pri tem pa je potrebno navesti tudi številko čipa.
m28 napisal/-a:Meni se s klikom na to povezavo stran ne odpre in ne odpre se miniti ne prva (vstopna) stran http://www.timingljubljana.si . Ali vi lahko odprete to stran? Jaz dobim obvestilo:
NAPAKA PRI NALAGANJU STRANI - DOVOLJENI ČAS PRETEKEL.
To pišem zato, ker zaradi tega ne morem pridobiti željenih informacij direktno od Timing in moram zato spraševati vas.

Ali mi lahko posredujete kakšno telefonsko številko od TIMING?

Ali je možno, da jaz najamem čip za 25 EUR pri Timingu in ga potem vrnem po prireditvi? Če je možno, koliko mi bodo v tem primeru zaračunali?

To bi rad vedel, ker se imam namen prijaviti pri NANA, pri tem pa je potrebno navesti tudi številko čipa.

Ali mogoče delaš reklamo za timing na forumu, meni stran normalno odpre. Telefonsko številko pa lahko dobiš na 1188. Tako enostavno je, pa toliko kompliciraš. :--
m28 napisal/-a:Ali je možno, da jaz najamem čip za 25 EUR pri Timingu in ga potem vrnem po prireditvi? Če je možno, koliko mi bodo v tem primeru zaračunali?

Čip dobiš v takoimenovani "trajni najem", kar pomeni da je praktično tvoj. Uporabljaš ga potem na vseh prireditvah, kjer se za meritev uporablja tovrstni čip (recimo Sladkih6 2009 ;) ) kar pomeni, da si po približno štirih oziroma petih tekmah "na plusu". Startnina je namreč nižja od 3 do 5 € če imaš lastni čip.
Danes sem prijave uredila. Ostalo mi je še 5 neplačanih prijav, ki jih bom naslednji teden zbrisala. Od jutri do ponedeljka bom torej odsotna. Prijave bom zopet ažurirala 22.9.
Lepo tekajte :D
nana napisal/-a:Danes sem prijave uredila. Ostalo mi je še 5 neplačanih prijav, ki jih bom naslednji teden zbrisala. Od jutri do ponedeljka bom torej odsotna. Prijave bom zopet ažurirala 22.9.
Lepo tekajte :D

Ti pa le pogumno, bomo navijali in držali pesti. Kot pa je že Laufer rekel, vzdušje vas bo najbrž kar povleklo do konca... Lp, Sončka
klatez napisal/-a:Pa lahko ga tudi komu drugemu posodite. Preverjeno!

Ko sem se jaz prijavil z drugim čipom, so na tajmingu rekli ... :nono:
in sem takrat kupil svoj najemniški čip. Preverjeno.
To verjetno velja samo za čipe kupljene pri Timingu, kjer imajo točno evidenco.
Če ga na kakšnem teku v Avstriji ne vrneš, ostane tvoj in Timing nima pregleda nad čipi uvoženimi iz tujine. Kdo lahko proba to varianto in poroča, saj jih poznam kar nekaj ki jih imajo iz Avstrije :-- .
Laufer napisal/-a:To verjetno velja samo za čipe kupljene pri Timingu, kjer imajo točno evidenco.
Če ga na kakšnem teku v Avstriji ne vrneš, ostane tvoj in Timing nima pregleda nad čipi uvoženimi iz tujine. Kdo lahko proba to varianto in poroča, saj jih poznam kar nekaj ki jih imajo iz Avstrije :-- .

Če je kakšna huda želja po probavanju :-- ....jst ga imam...kupljenega v Avstriji...pa tud na LM ne grem :mrgreen: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA