Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Jaz sem pa študirala, da bi bil moj zajček miroR, sam je pa problem, če ga slučajno izgubim. Nasledji je pa INOT z leskovo šibo :lol: Dobra motivacija, da se držim zajčka za 3:30 :D 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Običajno so zajci prestrašeni ...
čuj, tu je pa te nekaj narobe :wink: da se zajcev bojite
Ni panike, če bo kateri zaostal, ga počakamo v cilju :drink

:laola
Uporabniški avatar
 natasa
Dare Slika !!!

OLE napisal/-a:............ da bo tudi Nataša še vesela gneče okoli sebe........

Več nas bo, bolj veselo bo :juhuhu: !!! Midva z Ečotom se bova pa potrudila, da bova čim bližje času 4:15 (lani je bil Ečo zelooo točen, torej se nam ni treba bati, se bom tudi jaz šlepala) 8) .

Komaj čakam :laola !!!
 Tekačiča
Čujte, ka pa zajca za 3.28 ni? :mrgreen: Bi ga rabla samo za prvi krog. (zdaj pa si že malo zmišljujemo, ne?) :wink:
 ton
Tekačiča napisal/-a:Čujte, ka pa zajca za 3.28 ni? :mrgreen: Bi ga rabla samo za prvi krog. (zdaj pa si že malo zmišljujemo, ne?) :wink:

Ti se kar Klateža oprimi, tam nekje pri gospodarskem razstavišču pa se odlepi od počasnetov in boš notri.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tekačiča napisal/-a:Čujte, ka pa zajca za 3.28 ni? :mrgreen: Bi ga rabla samo za prvi krog. (zdaj pa si že malo zmišljujemo, ne?) :wink:

Moji plani so tam nekje blizu, dvomim, pa da se bo na koncu izšlo. Vsekakor se bom poskušal držati 3.30 dokler bo le šlo. Upam da bodo vmes vsak kaj pili in jedli, oni v ZG so spuščali skoraj vse postaje, jih je blo kar težko potem lovit. Ni prijetno nadoknaditi 20-30 sekund v 5 km, nato se zadržati in spet loviti zaostanek. Malo daljših postankov na vsaki drugi me reši le rahlo rosenje, :wink: ki pa ne odgovarja ostalim 12000 udeležencem, zato naj bo kakšno pač bo.
Verjetno bo na koncu zmanjkala kaka minuta. Nič hudega, enkrat se bo že izšlo.
 MKC
zajec teče ciljni čas bruto ali neto (predvidevam da neto, pa me vseeno zanima)
Uporabniški avatar
 grb
No tudi moje zelje so nekje med miroR in ZdravkoC :) kako pa bo pa bomo videli.
 marjan
Lojzeta se bom držal za prvi moj resni polmaraton - pa bomo videli ali sem dedec ali ne :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a:Lojzeta se bom držal za prvi moj resni polmaraton - pa bomo videli ali sem dedec ali ne :wink:

Kaj kdor se ne drži lojzeta ni dedec :?: :D
Dokaži, da si dedec in odteci svoj tretji maraton :wink: v sanjskem času ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MKC napisal/-a:zajec teče ciljni čas bruto ali neto (predvidevam da neto, pa me vseeno zanima)

Neto, vsaj doslej je bilo tako.
Uporabniški avatar
 GTA
Ker sem malce potarnal, da zaradi utrujenosti od tekme prejšnji teden, nisem najbolj siguren, da bom v Lj. pretekel maraton enakomerno na 4.15/km, ne bi pa rad, da zaradi mene kdo ne doseže zastavljenega cilja, se me je usmilil Boštjan P., ki mi bo delal družbo kot zajček na 3.00. Skupaj bo lažje!
Dobro se spočijte in dober tek v nedeljo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA