Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Vreme
Madonca tekaški forum je ja več kot klub. šteje veliko več članov, kot marsikateri tekaški klub. Zato bi nas morali tudi tako obravnavati. Sicer pa nas je verjetno tudi zdaleč največ prijavljenih :TF)
Uporabniški avatar
 Susanne
Letos greva z možem prvič na LM (21), pa me zanima zadeva z org.vidika oz. konkretno: kje se pusti "ruzak" z rezervno obleko ipd. Domnevam, da bova imela avto nekje daleč stran. Pa vas, ki ste bili že velikokrat, lepo prosim, da se ne smejite :oops: mojim vprašanjem.

Mogoče bi mi kdo zaupal, koliko prej je pa priporočljivo priti, da se kolikor toliko kulturno parkira?

LP

Susanne
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Ruzak lahko pustiš v šotoru, ki bo nekje blizu štarta oz. cilja. Je pa po teku tam okrog taka gužva, da sem se jaz raje odločil pustiti stvari v avtu. Tudi če parkiraš malo dlje ni panike, tako ali tako se moraš pred štartom ogreti pa lahko razdaljo od avta do štarta porabiš za ogrevanje :)

Jaz sem do zdaj še vedno našel parkirišče pri Tobačni, prišel sem do 45 min prej. Je pa res, da je takoj za tem tudi tu že vse polno, pa tudi vedno več ljudi pride na maraton. Odvisno je tudi od tega koliko se spoznaš na Ljubljano - pa redarji v nedeljah ne delajo 8)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
prijavil sem se na 21km, ampak sem si kasneje premislil in bi rad šel na 42km. v razpisu sicer piše, da lahko to storiš ob dvigu številke, ampak baje ne gre. ve mogoče kdo, če se da to kako spremenit?
Uporabniški avatar
 bobr
Če si opravil prijavo preko spleta potem poskusi popravit prijavo tukaj. :wink:
Meni je pred parimi dnevi uspelo popravit.
 ton
Zajec, jaz imam resnično pozitivne izkušnje z gospo Železnik s Timinga (barbara.zeleznik@timingljubljana.si) - pošlji ji eno e-sporočilce in pojasni problem, prepričan sem, da bosta našla rešitev.
 breskev
Mene pa zanima, če je še kdo, ki se še ni prijavil na 12. ljubljanski maraton? Mi se namreč prijavljamo prek društva in nam nekaj kandidatov manjka. Prijavimo se lahko za različne teke. Če koga zanima naj me prosim čimprej kontaktira. Prijavnina je za skupine nekaj evrov nižja.
 klopotec
Jaz mam eno, ki se bo prijavila za 10 km. Vam odgovarja in kako naprej?
 klopotec
marčni zajec napisal/-a:prijavil sem se na 21km, ampak sem si kasneje premislil in bi rad šel na 42km. v razpisu sicer piše, da lahko to storiš ob dvigu številke, ampak baje ne gre. ve mogoče kdo, če se da to kako spremenit?

"Huda" odločitev Marčni. In kakšen čas planiraš? Mogoče bi se lahko vlekla prvi krog.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
ma, nič kaj dosti ne planiram. to bo moj prvi veliki maraton in
ne upam si nič kaj dosti niti napovedovat. na začetku sem bom zajca zdravkoC-ja (4:15) držal, pol pa bomo videli kaj bo.
Nazadnje spremenil marčni zajec, dne 19 Okt 2007, 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vsekakor marčni čestitke za pogum, bom držal pesti tudi zate ;)
Uporabniški avatar
 shash
Drži se Marčni, samo hrabro naprej. Potem pa kako poročilce o doživetjih.

LP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA