Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 RoKo
raf napisal/-a:Mogoče bi morali tudi pri nas uvesti tale švabski sistem in sem prepričan, da potem ne bi bilo več nobenih pripomb.
....

Se prijaviš, plačaš, odtečeš in zdravo. Ostane ti štartna številka za spomin. Se strinjam s takim sistemom.
Uporabniški avatar
 Herman Pujs
pajo napisal/-a:Povežimo soline je bil zadnji tek ko sem se zaklel, da bom tiho kar se tiče organizatorjev. Pa ne bom:
1. Majica M za gospoda - nasvidenje. .....
....
ljudi!?Bom v bodoče RES PREMISLIL KAJ IN KAKO NA LJ TEKU!!!

Problem je v "wanabe" tekačih, ki na žalost nikoli ne bodo dojeli smisla rekreativnih prireditev. Vsem takim bi predlagal, da gredo za tistih 20€ veselo nabavljat v nakupovalni center, potem pa laufat na Rožnik. Pa ne bo slabe volje, ane :?:

Se strinjam s predlogom "brez darilnih vrečk" - bi ne bilo slabo predloga predstaviti tudi organizatorju. Za štartnino dobiš možnost nastopa in štartno številko. To je to. V Berlinu špila. Najbrž bi počasi (zelo počasiiiiiiiiiii) tudi pri nas, na balkanu :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:Upam, da jaz v soboto še kaj dobim :D (vsaj čip :lol: )

Ira, so bili pri meni malo bolj radodarni, če slučajno ostaneš brez, imam jaz enega viška :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
Herman Pujs, točno to sem si tudi jaz mislila in prav zanimivo je, da se debate na to temo pojavljajo vsako leto, čeprav je vendar jasno, da organizator nikakor ne more ustreči vsem tisočim in tudi brez zapletov pri takšni množici tekačev ne gre. Menim pa, da nogavice, majice in boni res ne smejo biti razlog za bojkot LM, ki je vendarle najodmevnejši tekaški dogodek pri nas in kot tak zagotovo vreden udeležbe. Pa srečno vsem :D
Uporabniški avatar
 javor-18
V glavnem si vsako prireditev zapomnim po dobrem ali slabem rezultatu, dežju ali vročini po vsebini vrečke pa niti ne, ker je pri večini podobna vsebina. V bistvu so mi najbolj pomembne okrepčevalnice na poti :P .
Uporabniški avatar
 natasa
[quote="RoKo" Ostane ti štartna številka za spomin. quote]

Kako pa štartno številko ohraniš "celo" :?:
Moja vedno razapade, ker je mokra od švica oz vode s katero se polivam :wc: !

:wink:

Odprem novo temo, da ne bom smetila tam, kjer ni treba.

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 24 Okt 2008, 09:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 3man
Saj ne morem verjet, da eni hodijo na maratone zaradi nogavic in majice. Res so te sponzorske majice hvaležne za čiščenje kolesa, to pa je tudi vse.
Organizatorjem predlagam, kot nekaj mojih predhodnikov, da za plačilo štartnine dajo le štartno številko. Tako bodo na startu ostali le pravi tekači. Energijo, ki bo organizatorjem ostala pa naj porabijo za točno namestitev kilometrskih oznak, kar ob današnji tehnologiji ne bi smelo biti pretežko.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Prav zabavno je tole branje. Majceno pa me tudi jezi.
Sam jemljem štartnino kot plačilo za tek (oskrbo na progi, označbe, zaprte ceste). Kar je v vrečki in tega je res veliko (na nobenem teku nisem dobil več), pa kot darilo sponzorjev. Dobro, razumem, da če dobiš preveliko ali premajhno majčko in nogavice, da nisi vesel; a za takšno veliko jezo res to ni pravi vzrok. Neprijaznost (pri delitvi vrečk in v obče)je drugo, to boli. Najboljše zdravilo zanjo je prijaznost (včasih je težko in včasih tudi to ne pomaga, a več pač sami ne moremo storiti)
Tudi sam sem včeraj čakal 10 minut (meni ni bilo preveč, dva za menoj pa sta se obrnila, da je to višek in že ne bosta čakala, ena gospa me je vprašala, kaj delijo, da je vrsta in je bila razočarana, da se je bilo treba za darilo prijaviti na LM - sto ljudi sto čudi) in dobil premajhne nogavice (moje številke je že zmanjkalo - ura je bila okoli 16:00). Očitno dobijo dnevne pošiljke, a ne. Super, jih bom pa lahko podaril nekomu (eni) z manjšo nogo.
Saj smo predvsem tekači in šele potem zbiratelji majic in "štumfov", mar ne.
Uporabniški avatar
 Eustahije
Hej, še nobene ponudbe nisem dobil za menjavo XXL majce za L. Me skrbi da boste spregledali mojo ponudbo v vseh idejah kaj bi moralo biti v vrečki, če sploh kaj :)

Torej, dobil sem XXL, rabim pa L, če je kdo drug ravno obraten primer od mene, naj se mi javi.
 comet
Off-topic: Mi lahko kdo pove, koliko časa se povprečno čaka na prost tuš po teku?

Hvala.
Uporabniški avatar
 Darja
Hja, Comet, Kejžarja se drži :lauf: pa boš zelo hitro na vrsti :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
joj joj folk....... dajte no! pa pravite, da smo Gorenjci "ohrni" (prevod: škrti!) :P . saj je vsebina teh vrečk res samo "dobra volja" sponzorjev in ne obveznost, naš namen pa v Ljubljano TEČT in ne nabirat šenkane stvari, a ne!

btw, da se mal pohecam:doma imam še zapakirane štumfe iz Radencev in z veseljem jih šenkam komu :wink: - če mu bo potam kaj lažje pri srcu :twisted: . a ja: št 38 :rol: :--
Uporabniški avatar
 tae
Dobil vse tako, kot je treba, brez kakršnegakoli problema in to vse prave velikosti. (glede na vse prej prebrano, bi bil zadovoljen že s čipom in številko) Tako, pa je sploh super.
Uporabniški avatar
 Laufer
pajo napisal/-a:Tako revšno v vrečki si upamo ponuditi tujcem na našem velikem teku? Me zanima kaj se je dobilo v Trstu , Berlinu ali kje drugje.

Za Berlin je takole:
Najnižja cena prijave 6 mesecev prej 55 €
Za to dobiš:
:arrow: koverto v kateri je startna številka in vrečka za garderobo s tvojo številko
:arrow: ko jo oddaš na startu dobiš polivinil vrečo, da te ne zebe
:arrow: v cilju pa ne glede na vreme še eno folijo za ogrnit ter vrečko s hrano in pijačo ter medaljo
:arrow: super organizacijo
:arrow: dobro oskrbljene okrepčevalnice
:arrow: po 25 km masažo na vsaki okrepčevalnici
:arrow: možnost obveščanja s SMS sporočili prijateljem z rezultatom na 21 km in v cilju
:arrow: pozabil sem še na nekaj malega reklam in gobico

Vse ostalo je potrebno doplačati že ob prijavi:
:arrow: doplačilo če nimas svojega čipa
:arrow: finisher majica
:arrow: majica z logom tekme
:arrow: testeninka
:arrow: gravura medalje v cilju s tvojim časom in imenom
:arrow: tvoje slike s tekme
:arrow: ....

Kupončki za dvig vseh teh stvari so na tvoji startni številki in jih odtrgaš z nje. Če bi hotel vse kar nudijo, bi me taka oskrba stala kar nekaj čez 200€, pa še za vsako stvar moraš na svoj štant in v vrsto
Uporabniški avatar
 pajo
Herman Pujs napisal/-a:
pajo napisal/-a:Povežimo soline je bil zadnji tek ko sem se zaklel, da bom tiho kar se tiče organizatorjev. Pa ne bom:
1. Majica M za gospoda - nasvidenje. .....
....
ljudi!?Bom v bodoče RES PREMISLIL KAJ IN KAKO NA LJ TEKU!!!

Problem je v "wanabe" tekačih, ki na žalost nikoli ne bodo dojeli smisla rekreativnih prireditev. Vsem takim bi predlagal, da gredo za tistih 20€ veselo nabavljat v nakupovalni center, potem pa laufat na Rožnik. Pa ne bo slabe volje, ane :?:

Se strinjam s predlogom "brez darilnih vrečk" - bi ne bilo slabo predloga predstaviti tudi organizatorju. Za štartnino dobiš možnost nastopa in štartno številko. To je to. V Berlinu špila. Najbrž bi počasi (zelo počasiiiiiiiiiii) tudi pri nas, na balkanu :roll:

Očitno me nekateri nočete ali ne znate razumeti pri vsej stvari: ne moti me vsebina vrečke ampak odnos tistega, ki mi jo je dal.In pa kako mi jo je izročil. Kaj nam pomaga € in EU ko pa smo še Balkanci tako in drugače. A je tako težko reči: Oprostite... veste... poznamo pa prepotentnost,oholost,vzvišenost na vsakem koraku. Če bi sam imel tak odnos do strank :roll: ... Poglejmo se kako vozimo po cestah - naših, da ne bo pomote. Veliko bolje pa znamo ko prestopimo našo ljubo mejo a ne? Fantje in dekleta privoščim vam, da se do vas tako vedejo kot so se do mene včeraj. Dober tek v nedeljo vsem skupaj.
LP
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA